Fitney nie moge sie z Toba konkretnie umowic, bo nie bedziemy z Londynu jechac, tylko z tego miejsca gdzie sa wyscigi rajdowe, bo ze znajomym co do nas przylecial jedziemy na weekend, wiec jak i ktoredy jechac i o ktorej nie wiem
Dlaczego busem nie dasz rady??? Ja z Maya 4 razy

lecialam zawsze sama, dwa razy bez wozka

i dalam rade i tez z bagarzem normalnym i podrecznym, w ciazy tez cztery razy lecialam, co masz nie dac rady, przeciez Twoje dzieciatko juz chodzi, to o niebo lepiej!!!
Fitney te samochody zabieraja Cie spod domu i pod lotnisko zawoza.
Ilonka a mozna do takiego przedszkola chodzic z dzieckiem ale nie zostawiac???

Moj skarb tez uwielbia dzieci, i mysle zeby z nia chodzic tu na jakies zajecia.
Madziorka :ico_buziaczki_big: na poprawe nastroju.
Kasik viburcol tez w nocy nie pomaga??? probowalas??? Ostatnio Mayci wyczodzily zabki i zaaplikowalam i po 15 min usnela.
Lucy jak karmisz Olivierka??? Na lezaco czy na siedzaco??? Ja jak odkaladalam Maye do lozeczka to ladnie spala, ale czesciej sie budzila bo 4 razy w nocy, a gdy spala ze mna to tylko raz o 4 sie budzila na cyca i pozniej o 7 i dalej spalysmy do 10, 11 i dalej tak spimy bo my dwa spiochy jestesmy.
Maya spi z nami bo gdy ja w nocy karmilam to zasypialam i nie odkladalam do lozeczka, i tak zostala

ostatnio ja wlozylam do lozeczka ale nie moglismy bez niej spac i dalej spi, ale jej jest wszystko jedno gdzie Ona po prostu uwielbia spac i tyle
Gosiu nie mam koncepcji na chorobsko Tomusia, nie znam sie na tych sprawach, skorzystaj moze z uslug roznych lekarzy i wyciagnij wnioski, moze wpadna w koncu na pomys co mu jest, wielkie buziaki dla Tomusia :ico_buziaczki_big:
Martucha gdzie jestes???
Fela wlasnie ten mi sie podobal

, gdzie go kupilas przez int???