emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2011, 17:45

czesc ja na chwilke

oby Krzysiowi szybko przeszlo i szybko niech wracaja do domu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Aniu, a ten niekapek z lovi ma bardziej miękki ustnik niż avent?
Marcel go mial, jest bardziej miekki
aniawlkp86, ale Milenka sie nameczy, bidulka

u nas chyba lepiej, Marcel ma mniejszy kaszel, ale brzydki, jutro rano wybieramy sie do lekarza
Tosia tez ma kaszelek i chyba gorna jedynka bedzie lada moment
Aniu pytalas o synka kuzynki - a wiec dostal antybiotyk, pewnie beda powtarzac badanie

postaram si zajrzec wieczorkiem jak poloze dzieci, P ma dzis nocke :ico_noniewiem:

[ Dodano: 09-12-2011, 16:45 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: spozniony :ico_oczko: czestujcie sie

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

09 gru 2011, 18:49

Marcel go mial, jest bardziej miekki
zgadza się :-)

emilia7895, daj znać jak jutro po lekarzu będziecie :ico_sorki: no i oby u kuzynki jednak badanie wyszło na korzyść :ico_sorki: a Tosia ma już jakieś ząbki? no i :ico_tort: się poczęstuję :ico_oczko:

Milence jeszcze doszła brzydka kupka i bardzo rzadka :ico_olaboga: dzisiaj mleko wypiła rano 180 i koło 12 -80 a tak to pije tylko no i na drzemce jest teraz :ico_sorki:

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2011, 19:23

emilia7895, daj znać jak jutro po lekarzu będziecie :ico_sorki: no i oby u kuzynki jednak badanie wyszło na korzyść :ico_sorki: a Tosia ma już jakieś ząbki? no i :ico_tort: się poczęstuję :ico_oczko:
napisze napisze :ico_oczko:
Tosia ma juz spore dwie jedynki na dole :ico_oczko:

Murchinson
Trzy tysiące lat minęło...

09 gru 2011, 20:26

:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: spozniony :ico_oczko: czestujcie sie
Pycha :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

09 gru 2011, 20:42

Milenka mleka nie chciała :ico_noniewiem: zjadła tylko kromeczkę chlebka z masełkiem i popiła soczkiem i poszła spać...mąz obiecał dzisiaj do niej w nocy wstawać,zobaczymy :ico_noniewiem:
Tosia ma juz spore dwie jedynki na dole :ico_oczko:
to fajnie :-)

Murchinson

09 gru 2011, 21:05

Milenka mleka nie chciała :ico_noniewiem: zjadła tylko kromeczkę chlebka z masełkiem i popiła soczkiem i poszła spać
Dobrze, że chce pić coś jeszcze prócz mleka. Bidulka :ico_pocieszyciel:

Emilia, mam pytanie odnośnie kremu mustela-miałaś ten na zimę (cold crem) dla Marcela? Mateusz ma na większość kosmetyków uczulenie a na nawilżający do twarzy z musteli nie miał i się zastanawiam czy nie kupić tego na zimę.

Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

09 gru 2011, 21:08

Murchinson, a nie myślałaś o nivea na zimę? on też jest bardzo dobry

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2011, 21:11

Emilia, mam pytanie odnośnie kremu mustela-miałaś ten na zimę (cold crem) dla Marcela? Mateusz ma na większość kosmetyków uczulenie a na nawilżający do twarzy z musteli nie miał i się zastanawiam czy nie kupić tego na zimę.
tego kremiku nie mielismy, a tez musimy cos kupic na zime

Awatar użytkownika
NOWA

09 gru 2011, 22:19

hej dziewczyny

biedny Krzyś, trzymam mocno kciuki za zdrówko, oby szybko wrócili do domku :ico_sorki: A z mlekiem to jakiś absurd :ico_puknij:

emilia zdrówka dla dzieciaczków :ico_sorki: , Liwię ponad 2 tyg. męczy kaszel :ico_olaboga: , Pola póki co zdrowa :ico_sorki:

Ja na tą zime kupiłam dziewczynom krem z Penatenu, jestem zadowolona :ico_sorki:

ania współczuję nocki.
Ja non stop teraz niewyspana jestem :ico_olaboga: , wstawanie po 5 daje o sobie znać, mam nadzieję, że jutro troszkę dłużej pośpię :ico_sorki:

Ja mam niekapek z TT jeszcze po Poli, ona mało go używała, logopeda mówiła, że lepiej jak dziecko przez rurke pije, Pola szybko podłapała i głównie takie miałyśmy :ico_sorki:

My powolutku kończymy cycowanie, mleka coraz mniej :ico_sorki: , jeszcze niedawno karmiłam 4 x dobę, a dzis karmiłam tylko rano. Cieszę się w sumie, że z cycami ok. Mąż się cieszy, bo w końcu będzie się miał z kim winka napić :-)

A dzisiejszy wieczór sama spędzam, maż w drodze z W-wy, będzie koło północy :ico_sorki:

Murchinson

09 gru 2011, 22:36

Murchinson, a nie myślałaś o nivea na zimę? on też jest bardzo dobry
Mam, niestety uczula choć fakt najmniej ze wszystkich.Ten od słońca też go uczulał.
Ja na tą zime kupiłam dziewczynom krem z Penatenu, jestem zadowolona :ico_sorki:
Też dostał uczulenia od niego. Na półce mam już chyba z 6 kremów na zimę.
logopeda mówiła, że lepiej jak dziecko przez rurke pije,
To prawda, bo nie powoduje to wad zgryzu i co ważne wady wymowy.
Sądzę, że u nas to pewnie szybciej nauczy się pić z kubka zwykłego niż z niekapka. Na słomkę jeszcze za mały, zaraz ją zgryzie.

[ Dodano: 09-12-2011, 21:38 ]
My powolutku kończymy cycowanie, mleka coraz mniej :ico_sorki: , jeszcze niedawno karmiłam 4 x dobę, a dzis karmiłam tylko rano. Cieszę się w sumie, że z cycami ok. Mąż się cieszy, bo w końcu będzie się miał z kim winka napić :-)
Szybko skończyło się mleczko od pójścia do pracy.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”