cześć dziewczyny.
Magda i co z rączką Martynki??
Pinko my dostaliśmy syrop alvia na kupkę, ale dopiero na drugi dzień, po 5-tej dawce pojawiła się kupka, a po czopku podobno jest od razu ale i tak jak jest nagle problem z kupką to syropek daję...
Gabriel śpi na dworze
Ja się dzisiaj pokłóciłam z mamą, bo kupiła taką wstrętną farbę śmierdzącą i mówi, że sobie będzie malowała futryny, Kuba się wkurzył, bo nie rozumiała jak mówił, że przy małym dziecku nie wolno taką chemią malować i jej w końcu tą farbę schował przed wyjściem do pracy, tak się na mnie darła później, że myślałam, że się udusi głupio się tłumaczy, że Kuba ma w pokoju z komputerem taki bałagan, tyle tu śmieci i bakterii, a jakoś nam nie przeszkadza to przy dziecku, to ona sobie będzie malowała śmierdzącą farbą. w sierpniu, albo wrześniu pojedziemy na urlop, mogłaby sobie poczekac do tego czasu, wyszła z domu pewnie po farbę, bo zaraz po powrocie się schowała do pokoju... jak ją znam to cichaczem pomaluje jak na zakupy pojedziemy,
albo gdziekolwiek i Kuba będzie taki wściekły, że chyba jej wyrwie te futryny ze ściany...
właśnie sie ugotował obiad-nie sam oczywiście niestety Kuba dzisiaj chyba późno wróci do domu...