[ Dodano: 2007-07-04, 22:01 ]
laski latałyście moze do Polski Easyjetem?????? bo jestem ciekawa jakie to linie, ryan mi troche nie odpowiada no i zawsze musze do Dublina dojechac, a to 2,5 godz stąd

wiec biegiem z bagarzami lecialam.
 wiec biegiem z bagarzami lecialam. 

bo akurat moja Vikula to radzi sobie ze wszystkimi bolączkami wspaniale
 bo akurat moja Vikula to radzi sobie ze wszystkimi bolączkami wspaniale   owszem zapłacze czasem i pomarudzi, ale tak maluśko że czasami az trudno uwierzyć że coś jej dolega... tylko ja jestem panikara i przezywam wszystko 100 razy bardziej niż powinnam
 owszem zapłacze czasem i pomarudzi, ale tak maluśko że czasami az trudno uwierzyć że coś jej dolega... tylko ja jestem panikara i przezywam wszystko 100 razy bardziej niż powinnam   w każdym razie dzisiaj w aptece zakupiłam specjalny żel na wychodzace ząbki dla 2 miesięcznego dziecka (wiecie że większośc takich żeli to dopiero od 3 miesiaca
 w każdym razie dzisiaj w aptece zakupiłam specjalny żel na wychodzace ząbki dla 2 miesięcznego dziecka (wiecie że większośc takich żeli to dopiero od 3 miesiaca   ) i posmarowałam jej przed snem... zobaczymy z jakim efektem...
 ) i posmarowałam jej przed snem... zobaczymy z jakim efektem...  

i musze się do niego poprzytulać coby nadrobic ten czas
 i musze się do niego poprzytulać coby nadrobic ten czas  

wiekszosc moich znajomych lata i jest ok
 wiekszosc moich znajomych lata i jest ok   przed chwila maly tak jakby sie zakrztusil przez sen,sama nie wiemco to bylo,jakby powietrza nie mogl zlapac
 przed chwila maly tak jakby sie zakrztusil przez sen,sama nie wiemco to bylo,jakby powietrza nie mogl zlapac   takie dziwne dzwieki wydawal przez kilka sekund..t az sie obudzil przestraszony co mu sie dzieje...matko,myslalam,ze zaczne plakac
 takie dziwne dzwieki wydawal przez kilka sekund..t az sie obudzil przestraszony co mu sie dzieje...matko,myslalam,ze zaczne plakac   ale to trwalo doslownie sekundy i teraz smacznie spi
 ale to trwalo doslownie sekundy i teraz smacznie spi   teraz to juz w ogole bede bala sie zasnac
 teraz to juz w ogole bede bala sie zasnac   jutro idziemy do szpitala na kontrol,bo dzwonili,bo powiedzialam polozenj ,ze chce isc i o tym zapomnialam
 jutro idziemy do szpitala na kontrol,bo dzwonili,bo powiedzialam polozenj ,ze chce isc i o tym zapomnialam   mam na 10 ,ciekawe jak wstane he he
 mam na 10 ,ciekawe jak wstane he he 
 boze jakie to straszne
 boze jakie to straszne   ja bym juz glowe stracila
 ja bym juz glowe stracila   dzieki delfina  :ico_buziaczki_big:  :ico_buziaczki_big:
 dzieki delfina  :ico_buziaczki_big:  :ico_buziaczki_big: 
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość