Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

07 kwie 2009, 07:10

hejka z rana :ico_haha_01:
Ale dzisiaj pospałysmy, az do 6 :ico_szoking: emi teraz nakarmiona i dalej spi i ja chyba tez mykne dalej pomulic :ico_oczko:
Dzisiaj planuje nic z rana nie robic bo troche przemeczona jestem. Chyba za duzo rzeczy robie i juz mi kregosłup i nogi wysiadaja Bo tak cały dzien na biegu od rana prawie do 24. No ale popołudniu to juz :ico_prasowanko: mnie czeka bo mega sterta sie uzbierała :ico_olaboga:

Miłego dnia zycze dziewczynki :-D

[ Dodano: 2009-04-07, 08:12 ]
a ja zaliczylam dzis pierwsze samodzielne kapanie :-D udalo sie :-)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 2009-04-07, 08:13 ]
Mike waży 5110g
rosnie chłopak jak na drozdzach :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-04-07, 08:14 ]
ananke super fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2009, 08:02

witam :-)
u nas nocka super :)
zaraz jadę do miasta na zakupy, na razie pochmurno, na dziś zapowiadali ładną pogodę to potem pewnie pójdziemy na spacerek, teraz wjadę do lekarza, bo mnie wszystko pobolewa nie wiem od czego :(, mam nadzieję, że nie będzie dużo ludzi i będzie dobrze

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

07 kwie 2009, 08:42

witam i ja. ja juz po sniadanku. maz wrocil w nocy kolo 4 nad ranem.maly za bardzo nie dal mu pospac bo zaraz sie obudzil na karmienie no i teraz g karmilam 7.30 i znowu spi. tylko ze ja jestem wytracona juz ze snu tak wiec na pewno juz nie usne.

na obiad robie dzis pizze.juz sobie pieczarki wymylam i zaraz bede kroic. jak maz wstanie to go wysle po pomidorki i jakas kielbaske a no i ser zolty :-) po obiedzie niestety jedzie dalej w trase :ico_placzek: ale dobre i to ze zjechal i jak na razie jest.

no a teraz to lece zrobic sobie :ico_kawusia:
bo mnie wszystko pobolewa nie wiem od czego
co ci sie dzieje? moze ty tez przemeczona? :ico_sorki: oby bylo wszystko OK i zycze malej kolejki :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 kwie 2009, 09:04

witam u nas nocka w miare ale niesety rano butla zjedzona i za chwile taki chlup ze chyba wszytko poszlo..nakarmiłam po godzince nakarmiłam zwykłym mleczkiem -ulala ale juz znacznie mniej, juz nie wiem czy jej to mleko na ulewanie dawac..wieczorem ładnie zjadła i nic a dzis rano i wczoraj w poludnie zwrocila wszytko..dobrze ze w pt wizyta u lekarki wiec moze cos poradzi :ico_olaboga: :ico_olaboga:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2009, 09:41

co ci sie dzieje? moze ty tez przemeczona? :ico_sorki: oby bylo wszystko OK i zycze malej kolejki :-D
aa wszystko mnie boli, nogi , ręce, plecy i mam jakieś kłucia z lewej strony, kolejki nie było, pani doktor mówi, że to ból mięśniowy, mam tylko brać apap, no i gardło mam zaczerwienione, to tabletki na gardło i rutinacee mam brać

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 kwie 2009, 09:51

plum z rana :-D

Kobietki, ja na chwilkę, bo chłopcy śpią, ale zaraz wstaną i chcę zamówić po śniadanku łóżeczko - dlatego spadam naszykować jakieś śniadanko dla gościa, kory ma więcej kasy na koncie niz ja :-D i będę się podlizywała od rana :-D

Milutka, doczytałam z tym żyrandolem :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_olaboga: dziewczyno, to mój Chłop ma dwa metry i nosząc dziecko nie haczy nim po sufitach :ico_sorki: zlituj się i nie podrzucaj tak małego dziecka, bo wywołasz tylko reakcję lękową u niej :ico_sorki:

donatka26, zdrówka :-) :ico_sorki: a może to przesilenie wiosenne najzwyczajniej na świecie??

jedwabna, dobrze, że był chociaż troszkę w domu :-) wykorzystaj ile się da, zanim pojedzie :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2009, 10:12

Milutka, doczytałam z tym żyrandolem :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_olaboga: dziewczyno, to mój Chłop ma dwa metry i nosząc dziecko nie haczy nim po sufitach :ico_sorki: zlituj się i nie podrzucaj tak małego dziecka, bo wywołasz tylko reakcję lękową u niej :ico_sorki:
wiem to moja wina bo sie szykowalismy na dwor i nosilam ja na ramieniu tak wysoko a zawsze zawadze sama glowa w ten gupi zyrandol.... wtrr

witam u nas nocka ok o 1 i 5 pobudka na jedzenie 160 ml wypijane zaraz jedziemy do lekarza posprzatalam :) jeszcze sporo zostalo

u mnie wczoraj byly skoki chyba rozwojowe bo na wieczor i dzis mała mało co kaczki nie rozerwala a teraz jej dalam kotka i trzyma go w dwoch raczkach i tarmosi nim i slini :D a jak przy tym gada!! :)

ide dac herbatke i sie szykowac potem na spacer pa milego dnia kobitkiu

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 kwie 2009, 10:30

ja idę na spacer, do napisania później :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ragazza555

07 kwie 2009, 10:35

Noi pomuliłam dalej w łózeczku. :-) Własnie wstałam po raz drugi a mała dalej spi.
Obudzi sie pewnie mega głodna

Marcia77, pisałas ze zjada ci ładnie 120ml. To moze spróbuj dawac jej troszke mniej mleczka, moze ona sie przejada. Emi tez miała tak na poczatki ze jadła ok 90 a czasami zjadła 120 i wtedy przy odbiciu jej sie troszke ulewało.
kory ma więcej kasy na koncie niz ja i będę się podlizywała od rana
nie ma to jak własna kasa na koncie. Ja juz robie zaskórniaki na czas bezwyplatowy.
Aaaaaaaa całkiem wam zapomniałam napisac. Uzgodnilismy z P ze Emi do roku na pewno nie pójdzie do złobka a ja nie wróce do pracy :ico_sorki: :-D Hura strasznie sie ciesze bede z nia w domu. Pozniej bede negocjowac wiecej. Trzeba po troszeczku :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-04-07, 11:38 ]
Ktos sie powoli przeciaga :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 kwie 2009, 11:39

Marcia77, pisałas ze zjada ci ładnie 120ml. To moze spróbuj dawac jej troszke mniej mleczka, moze ona sie przejada. Emi tez miała tak na poczatki ze jadła ok 90 a czasami zjadła 120 i wtedy przy odbiciu jej sie troszke ulewało.
wiesz ale to zalezy od dnia..bo nieraz tak jest ze dam jej mniej to nie zasnie dopoki dnie doje..

[ Dodano: 2009-04-07, 11:41 ]
moja niunia lezała grzecznie w łozeczku i z przejęciem obserwowała karuzelkę az usneła :-D

[ Dodano: 2009-04-07, 12:14 ]
a my zbieramy sie na spacerek jest taka śliczna pogoda ze robie butle i bedziemy jesc na polku :-D :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”