Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

29 cze 2009, 17:36

a u nas znowu ulewa i burza :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
u mnie jak na razie nie ma burzy nawet nie zapowiada się ;-)
chyba mi się żołądek skurczył :-)
to na pewno ;-)

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

29 cze 2009, 17:48

u mnie jak na razie nie ma burzy nawet nie zapowiada się
zazdroszczę. Na Dolnym Śląsku niedość, że powodzie, to jeszcze nie przestaje padać. Na szczęście nas nie zalało i niech tak zostanie :-)

Chciałam wyciągnąć Piotra na spacer, ale mogę zapomnieć o tym :ico_placzek: chyba, że wieczorem (późnym) przestanie padać, ale pewnie P nie będzie już chciał pójść, bo rano musi wstać wcześnie do pracy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
bigottka

29 cze 2009, 18:03

Magda33, no z tymi deszczami u was to faktycznie nie jest fajnie bo co za dużo to nie zdrowo mam nadzieję że szybko przestanie u was na Dolnym Śląsku padać i się na dobre rozpogodzi
Chciałam wyciągnąć Piotra na spacer,
ja to mogę tylko pomarzyć o spacerze z nim bo jemu nigdy się nie chce wyjątkowo wczoraj go wyciągnęłam na działkę i do KFC ale wiesz jak ciężko było :ico_olaboga:

asika82
4000 - letni staruszek

29 cze 2009, 18:42

u nas dzisiaj też jak w grecji i mam po jednym takim dniu dość a tu dopiero lato się zaczyna

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 cze 2009, 20:16

mnie ząb ostatnio rozbolał, byłam dzis w swojej przychodni i pani założyła mi opatrunek na ząbek, powiedziała żeby resztę zębów leczyć juz po porodzie. a ten (jest do wyrwania - nie zdążyłam przed ciążą) jakby bolał i bym spuchła (a to możliwe przy upale) to mam jechac na chirurgię szczękową :ico_olaboga: mam nadzieje że nie bede musiała

Awatar użytkownika
Sabcia

29 cze 2009, 20:19

mam po jednym takim dniu dość
no tak a ja sie tak juz mecze od kwietnia a od miesiaca to juz jest masakra całkowita godzine temu brałam zimny prysznic teraz jestem po lodowatym i co ???? znowu mam dosc pomaga ale na chwile - ja poprostu umieram przy takiej pogodzie oczywiscie w tym stanie bo normalnie to tego nie było a teraz sie rozpływam juz mnie mndli od tego słonca w nocy spie z mokrym recznikiem na nogach :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-06-29, 20:27 ]
isiawarszawa, oj to niedobrze :ico_olaboga:
ja to mam takie zeby ze nikt nie podejmuje sie ich wyrywania, dlatego mam jeszcze wszystkie zabki bo w najgorszym razie mam tylko kanałówki a tak sie składa ze mam jeszcze mleczaki :-D i w niosek taki ze dbam o zabki bardzo bo sj=koro nie moge ich wyrwac to musze o nie dbac

Awatar użytkownika
bigottka

29 cze 2009, 20:29

w nocy spie z mokrym recznikiem na nogach :ico_olaboga:
no to faktycznie masz kiepsko.
Ja jakoś nie narzekam na ten upał bo jest jak na razie super. Jutro zabieram bratową na plażę kości trochę wygrzać i mam nadzieję że będzie super ciepło jak dzisiaj ;-)

[ Dodano: 2009-06-29, 20:30 ]
isiawarszawa, to nie zazdroszczę z tymi zębami bo wiem jaki to jest ból jak zaczynają boleć już też to przeszłam i współczuję

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

29 cze 2009, 20:33

tez o swoje dbam, ale skoro do wyrwania to do wyrwania - szkoda męczarni (a dokucza mi juz od 2 lat :D ) najpierw bałam sie wyrwać, a jak sie zdecydowałam do dzidzius w drodze...

asika82
4000 - letni staruszek

29 cze 2009, 20:33

kości trochę wygrzać
ja dzisiaj posiedziałm dosłownie pół godziny w piaskownicy z antoniem i ledwo zyłam.

Awatar użytkownika
bigottka

29 cze 2009, 20:37

ja dzisiaj posiedziałm dosłownie pół godziny w piaskownicy z antoniem i ledwo zyłam.
ja byłam po wyniki i przy okazji umówiłam się z Ulką z listopadówek to sobie trochę pospacerowałyśmy po Skwerze w Gdyni było super i powiem szczerze że myślałam że będzie gorzej i że będę źle się czuła ale było odwrotnie.
szkoda męczarni (a dokucza mi juz od 2 lat :D )
to czemu wcześniej tego nie zrobiłaś. W ciąży niby można wyrywać ale gorzej ze znieczuleniem bo już takiego silnego się nie dostanie jak zawsze :-/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”