Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

19 kwie 2008, 12:35

:ico_kawa: prosze Anetko

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 kwie 2008, 12:36

Dziękuję Edytko :-)

Zdjęc od Karolinki nie dostałam :-(

no to dwie chyba tylko zostałyśmy.Ja pewnie tez zaraz ucieknę, jak się Joachim obudzi.Obiadek-zupka i na spacerek.

Awatar użytkownika
edulita

19 kwie 2008, 12:40

jaka pogoda u was ? bo u nas pochmurno hmm... kiedy będzie w końcu ciepło :ico_noniewiem:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

19 kwie 2008, 12:42

Hej widze że sie rozgadałyście moja mała spała tylko godzinke i teraz chodzi i marudzi :ico_olaboga: Więc jestem tu tylko taka dochodzaca :-D Kawke piłam w biegu mała tak marudzi że wiecznie na rękach :ico_placzek: CZwóreczka się przebiła :ico_brawa_01: Teraz jesze jedna dwójka 4 trójki i cos tam jeszcze z tyłu chyba :ico_olaboga: Teraz troche się zajęła wyciaga skarpetki i sobie je próbuje zakładać :-D Napewno zaraz się wkurzy i zacznie wrzeszczeć :-D :ico_zly: Za oknem pochmurno i troche pada więc narazie się igdzie nie wybieram :-) Wieczorkiem idziemy na imprezke :ico_brawa_01: Jutro też idziemy imprezowac więc weekend zapowiada sie superrrrrrrrr :-D

Awatar użytkownika
edulita

19 kwie 2008, 12:43

My wczoraj kupiliśmy Nikoli fotelik samochodowy bo mieliśmy taki stary znisczony od znajomych ale Nikola potrafiła rozpinać w nim pasy i wyłazić , pożyczyliśmy go na chwile a chyba z 4 mieś zabieraliśmy się za zakup nowego :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 2008-04-19, 12:45 ]
mazia, to fajnie że taki imprezowy wekend wam się zapowiada :064:

[ Dodano: 2008-04-19, 12:46 ]
A ja dziś mam taki leniwy dzień wszystko robie w zwolnionym tępie chyba mam wyładowane akumulatorki bo przez ostatnie dwa tygodnie żyłam w ciągłym napięciu i niepewności - no a teraz boje się czy to wszystko to oby prawda napewno :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-04-19, 12:48 ]
Co do zdjęćto chyba w niedziele wieczorem zabiore się za wysyłanie - ale nic nie obiecuje żeb niebyło :-)

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 kwie 2008, 12:51

Witam

Dużo czytania maiłąm ale dałam radę tylko już nie pamiętam co miałam komu napisać :ico_haha_01:

Edulitko- za :ico_brawa_01: kupiorkę :ico_brawa_01: i cieszę się, że ten kredyt w końcu jakiś bank Wam da, trzymam kciuki, a domek fajowy.
Co do okien to ja wiem coś o tym na święta sobie pomyłam a teraz po tynkowaniu sa tak uwalone, ze nie wiem jak się do nich zabrać, na dodatek wczoraj ci robotnicy chcieli po sobie posprzatać i mi cała parapety zewn. zmywakiem porysowali, tak się :ico_zly: dbasz o coś a takie cymbały ci zniszczą, a to nie koniec mieli kłaść kafelki na tarasie, powierzchnia była nie równa i zamiast trochę z wierzchu skuć to nam wielką dziurę w tarasie młotem wywalili, zniszczyli taras teraz muszą naprawiać, tacy robotnicy mówie Wam koszmar, teraz na mojej głowie są bo dzisiaj Daniel na tydzień do Chin poleciał i musze ich pilnować, zeby znowu czegoś nie spieprz... :ico_zly: To tyle niemiłych wieści. A jeśli chodzi ockerdyt Edulitko to ja właśnie w tym tygodniu będę umowę podpisywać o kredyt ten we frankach bo się jakaś promocja kończy i teraz trzeba , a Daniela nie ma i następna sprawa na mojej głowie, upoważnił mnie i tyle. Mama ma dzisiaj przyjechać myslałam, że sobie odpocznę jakieś zakupy porobię a tu tyle spraw mnie czeka :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ale namazałam juz nie truje bo weekend

Z miłych spraw małzonek mi zegarek przywiózł ze Szwajcarii swatcha, ładny, udał mus ię prezent, małemu tez kupił taki z bum bum :-D ciekawe co z Chin przywiezie :ico_oczko:

Maritko- laleczki śliczne i podobne do siebie

Buziaki dla wszystkich półtoraroczniaków, spóźnione ale szczere :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
edulita

19 kwie 2008, 12:53

Brawa za ząbki :ico_brawa_01: dla Matyldzi nam też jescze kilku brakuje ale Nikolci nie przeszkadza to w niczym - potrafi mnie ugryźć wystarczająco mocno tymi które są :-D

[ Dodano: 2008-04-19, 13:00 ]
Mery, dziękujemy za pohwały i życzenia :-)
Właśnie tego boje się najbardziej dopiero rok minoł jak użerałam się z pracownikami od remontu a tu od września znowu będziemy musieli użerac się z panami remontowaczami za dyche :-D :-D :-D Nie ważne czy bierzesz firme czy takich zwykłych i tak z nimi sa problemy jedno robią drugie nisczą i jescze mówią że wszysstko ok. szefowa :ico_zly:
Mój mąż miał mieć dziś wolne i też go nie ma bo pojechał jakiś projekt robota składać a za pare dni ma jechać do Zielonej góry :ico_olaboga: tak to juz jest że pracować i wyjeżdżać musi ktoś żeby ktoś mógł zając się domem i dzieckiem.

[ Dodano: 2008-04-19, 13:02 ]
Mery, - no i fajnie że przywozi prezenty a z Chin to może wok i pałeczki wam przywiezie :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-04-19, 13:08 ]
Nikolci się na pieszczoty zebrało bierze moją dłoń i sma się nią głaska po policzku :588: i cmoka mnie w policzek :DD nic uciekam bo i tak chyba sama tu zostałam ide robić zapiekanke serową bo mąż jak wróci to puste gary zastanie :ico_haha_01:
Zajrze wieczorem :607:

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 kwie 2008, 13:09

u nas pochmurno i chłodnawo,ale siedzimy juz 3 dzień w domku więc przydałoby się przewietrzyć.

No to masz Mery ciekawy początek weekendu :ico_oczko:

Przeważnie jak Joachim idzie spać to zasypia u mnie na łóżku.Przytula się i zasypia.Dziś turlał się niesamowicie.W pewnym momencie wstał i jak nie przygrzmoci swoją głową o mój nos.Myślałam,że mi go złamał.Bidulek siedział i nie wiedział co się stało.Potem przytulił mi się do ręki.Myśłałam ,że się rozpłacze i taki żal miał w oczkach.

Mazia udanych imprez i parapetówek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 kwie 2008, 13:23

Edulitko- masz rację z tymi fachowcami to tragedia, jak do tej pory to każdy coś spiep... niby wszystko nowe a poniszczone i to najgorzej mnie wkurza, nie wiem jak wytrzymam z nimi ten tydzień, najlepiej to stać nad nimi i ich pilnować to moze zrobią dobrze. Pogoda do kitu a myśałam, że będzie ładniej dzisiaj

o i mały się obudził

Awatar użytkownika
edulita

19 kwie 2008, 15:37

No i finał szykowania obiadu był taki że M kończył go sam bo ja tak zamaszyście tarłam ser że starłam sobie skóre do kości i omalże nie zemdlałam :506: Niki dmuchała mi na palec i całowała mnie ale tak się napatrzyła na krwawiący kciuk że teraz jak widzi że mam pacynke na palcu (opatrunuk) i pytam czy chce zobaczyć to mówi nie... nie... :ico_nienie: i podchodzi mnie przytulić tak mi się miło robi - widać ma poczucie empati :588:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”