no jestem kochane!!!!!
Emilka dzieki, ale ja Poznan( za Poznaniem 60 km) jestem wiec Warszawa mnie nie urządza, chce teraz leciec do Berlina, bo z Berlina mam blizej niz z Warszawy, zadne linie tu mnie nie urzadzaja

co z tego ze Ryan lata do Poznania jak do Dublina 2,5 godz musze jechac autobusem

jak byłam tylko z moim to ok ale jak teraz bedzie dzidzia to jest to dość męczące
Kasik miejmy nadzieje ze maść pomoże
Lucy kochana współczuję

tez sie zawsze boje ze mi sie mały zakrztusi i co wtedy?????
Fittney ale Ty ranny ptaszek jestes
Jasnie Pani zyjesz????????????????????????????
Delfinka to taka nasza opoka, bo wszystkim sie martwi i stara sie pomagać :ico_buziaczki_big:
Swbasia ja chodziłam na szkołe rodzenia i co tam sie naśmiałąm to głowa boli, tylko ze ja sama chodziłam bo w sumie nic tam dla faceta nie było i zadna nie była z facetem a te szalone tylko o seksie gadały
Kasia a Ty gdzie????? zakochałas sie ponownie w mężu czy co?????? ze juz nas nie odwiedzasz?????
Julie pisz jak tam Nathanek !!!!! ale mi juz!!!!
nie pytam o
Madziorke bo ksiezniczka pewnie śpi

a niech odpoczywa

bo to ostatnie dni " wolności"

zresztą jak u mnie
ja dzis do gina lece i wczoraj sie ogoliłam bo maja mnie badac ginekologicznie (

w UK ?????? )
i jak spojrzałam jak ja to zrobiłam to gin by sie uśmiał ( szkoda ze tylko lewą stronę golnęłam sobie, o prawej zapomniałam ) dobrze ze przyuważyłam
aha!!! powiem Wam co bedzie po południu: zadzwoni tesciowa i zapyta: " to co? kiedy rodzisz?

wiec powiem mojemu Jacusiowi zeby jej odpowiedział
[ Dodano: 2007-07-05, 09:37 ]
stawiam torta na szczęśliwą siódemke, bo tyle mi zostało