My wlasnie wstalismy.Pogoda dzis ladna wiec pewnie spacerek zaliczymy

Blanka26, kurcze niezla ta Twoja tesciowa

Gwona, zastanow sie dobrze czy chcesz dalej byc z kims takim.Moze lepiej bedzie Wam samemu

Dzieki a najgorsze to ze to jest moj pierwszy dom i tak sie cieszylam i taki pajac za sasiada mi sie trafil!!! Trudno sam zaczal -najwyzej bedziemy jak pies z kotem zyc!!!kurcze ja to ci wspólczuję takiego sąsiada
nie wiem od czego zależy. Mi kiedyś lekarz mówił, że wielkość brzucha nie świadczy o wielkości dziecka, także nie wiem. Każda z nas ma po prostu inny, ale każdy pięknydzieki za mile slowa, no i faktycznie jakis strasznie wielki ten moj brzuchol, prawda?? no i od czego to zalezy? przeciez dzidzia nie jest jakas gigantyczna wcale-chyba...
o masz. To też niezłe ziólkojejku moja tesciowa mi tu na tydzien przyjechala i zgrzytalam zebami, bo sie... no sie wpieprza do wszystkiego po prostu i wiecznie glowa kreci i wszystko podsumowuje z taka mina dezaprobaty z uniesionymi brwiami i tworzy nasze profile psychologiczne, z czym to my mamy problem i jakie bledy wychowawcze
daj znać jak poszłoUwaga dzis bedziemy mieli finalowe starcie z sasiadem mysle!!!
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość