ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 18:07

Karolina nie :ico_haha_01: choc maz juz ost sie strasznie szykowal, ale niestety za pozno przyszedl do sypialni, a jak ja juz zasne to mozna mnie rozbudzac i nici z tego wyjdzie, tylko niepotrzebnie sie wsciekne :ico_oczko: takze odlozona na pozniej :ico_oczko:

Kalinka dzis na szczepieniu bardzo plakala, jak dostala zastrzyk to zrobila sie czerwona jak burak, zaniemiala po czym tak ryknela :ico_placzek: tulilam ja mocno, od razu podalam piers i sie uspokoila, ale musialo ja to bolec :ico_chory: a teraz spoko, na razie smacznie spi..
wazy juz 4240 wiec bez 60 g przybrala 1 kg :ico_brawa_01: ciesze sie ogromnie ze to efekt mojego karmienia piersia :-D
lekarka polecila do dokarmienia zmienic mleczko na Nan pro HA ze niby hipoalergiczne bedzie lepsze skoro wydaje mi sie ze po tym zwyklym pobolewa ja brzuszek, zobaczymy, poki co dzis starczaja piersi :-D

malinka a po co chcesz juz zageszczac mleczko? ja Milence zaczelam zageszczac po 4 m-cu, teraz tez mysle ze wczesniej nie potrzeba :ico_noniewiem: tym bardziej ze karmisz jeszcze piersia, te swoje mleko tez bedziesz zageszczac? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 17-08-2011, 18:08 ]
a kalina tez ma takie male chrosteczki na buzce i mi sie wydaje ze to z potu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Malinkax33
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

17 sie 2011, 18:42

ladybird23, bo mój srajdek co 2 godziny jje bez opamietania nawet po 120 i cyckiem poprawi a potem wymiotuje :( ((po tatusiu : lepiej odchorowac niz ma sie zmarnować"
dlatego po rozmowie z pediatra doszłam do wniosku ,żemimoobaw bede jej zageszczac jeden posiłek ok 10 i jeden na noc , mojego mleka nie , samo modyfikowane, dzieki czemu srajdek sie najje i idzie grzecznie lulu, nie wymiotuje i takjak pisałam 4 godziny for me :D

[ Dodano: 17-08-2011, 18:44 ]
dodam ,że ma taki zegarek punktualny ,ze idealnie co 2 godz wołała jeść i przepojka nie pomagała a ni smok :D cwaniara... dzis sie zapchała i sama usneła taka obżarta a i kuposzka ładnie wyszła :)

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 19:31

Karolina1980 nie ma problemu zapraszam na temat Jesień 2011, a dziewczyny już z dzieciaczkami zapraszam na noworodki i niemowlęta
http://www.naobcasach.pl/forum/viewforum.php?f=17
do założenia nowego tematu
Jak się zorganizujecie damy tu linka i zamkniemy temat :-D

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

17 sie 2011, 20:47

Karolina nie opuszczaj naszego watku. Od poczatku jesteś z nami więc zostań i jeszcze troszkę a Ty tez będziesz tulic maleństwo.

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 21:28

Karolina1980 nie ma problemu zapraszam na temat Jesień 2011, a dziewczyny już z dzieciaczkami zapraszam na noworodki i niemowlęta
http://www.naobcasach.pl/forum/viewforum.php?f=17
do założenia nowego tematu
Jak się zorganizujecie damy tu linka i zamkniemy temat :-D
ja również wspominałam aby przeniosły się mamusie na nowy wątek :-) ale chyba im tu dobrze :ico_oczko:
Karolina nie opuszczaj naszego watku. Od poczatku jesteś z nami więc zostań i jeszcze troszkę a Ty tez będziesz tulic maleństwo.
w większości poruszacie tematy dotyczące maleństw, a Karolina jeszcze w dwupaku... :-)

nina0226
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

17 sie 2011, 21:42

w większości poruszacie tematy dotyczące maleństw, a Karolina jeszcze w dwupaku... :-)
no tak ja Cie rozumiem Karolinko, ja też jak byłam jeszcze w dwupaku często czułam się nie rozumiana. Ale mam nadzieję, że wrócisz do nas, na nasz wątek jak tylko urodzisz. Będziemy za Tobą tęsknić! Jesteś dla nas dużą pomocą i wsparciem, bo w końcu jesteś mamusią z podwójnym, a zaraz z potrójnym doświadczeniem :-).

Joanna dzięki za radę z tymi herbatkami. Dziś wypiłam ich znacznie więcej niż co dzień i od razu mój smyk ślicznie zasnął. Nawet nie zdążył dojeść drugiego cyca. Zobaczymy jak długo pośpi. Dziś położna mi mówiła, że jak Alanek śpi czasem 4-5godzin, to go dobudzać na jedzenie, żeby pomóc laktacji się unormować, wtedy mały nauczy się jeść co 3godziny i będzie za każdym razem się najadał, a nie raz się naje, a raz nie :ico_noniewiem:. Powiedziała, że w nocy nie muszę go budzić, ale w dzień nic mu się nie stanie, także spróbuję.
No nic, dobranoc wszystkim! Życzę spokojnej nocki. No i pewnie do usłyszenia na nowym wątku. A tym, które jeszcze są w dwupaku życzę szybkiego i bezbolesnego rozwiązania i wracajcie do nas jak tylko będzie już po wszystkim :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2011, 22:29

Karolina zapraszam na jesienne dzieciaczki :-) Będzie nam bardzo miło jak dołączysz, chociaż na sam koniec :-)

Karolina1980
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

17 sie 2011, 22:46

Dzięki Kocura już do was dołączam. A z wami dziewczynki spotkam się na noworodkach o ile będziecie chciały mnie znów przyjąć. Życzę wam spokojnego macierzyństwa i na pewno będę zaglądać do was :-)

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

18 sie 2011, 07:42

http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 70#5556470
Zapraszam. Liste zrobie jak wróce od lekarza.

Karolina1980
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

18 sie 2011, 08:19

Jeszcze mam jedno pytanko podrzuci mi ktoś koma na prv to wyślę sms-a kiedy już będę po.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”