witajcie
Quanchita - jeszcze ja nie mam@ale i tak niejednokrotnie tak sie czuje, zreszta kazdego dnia sie czuje ostatnio jakby 10 czołgów po mnie przejechało, a tak zazwyczaj sie czułam przy@
powiem Ci Quanchita że teraz w zeszłym tygodniu było chyba bardzo duże stężenie róznych/zaległych również/alergenów, więc możliwe że na tle alergicznym dolegliwości dzieci
Madleine - u nas zazwyczaj tez jak dziecko inne niż zwykle czuć że coś sie szykuje, ponic teraz jakies wirusówki krążą, oby szybko Marcinek wrócił do formy, czekam na wieści że juz jest lepiej
Mareta - moja sie podobnie zachowuje, jak widzi że ktoś idzie po nią, chociaż my tutaj już różne podstępy stosujemy.., to wyczuwa i zaraz do mnie i też bywa tak, że nawet wtedy obok mnie nie może być, siada na mnie, łapie sie za szyje wręcz, patrzy w oczy, no mówię Wam jak mnie na litość bierze..
Asieńka - pisałaś o alergii - my już mamy za sobą testy na alergię, nie wiem jakie teraz są super metody, ale my czekaliśmy jak młody te 3, 4 lata skończy i wtedy miał testy skórne, i o ile jak młodszy po prostu obserwowaliśmy co na niego źle działa i właśnie te nasze przypuszczenia sie sprawdziły, troche wyszła mu alergia na pokarmy, ale to mała na kakao, troche nawet gluten, ale to niewielka, natomiast największa wrażliwość ma na trawy, pyłki niektóre, troche na roztocza, ale powiem Ci że w wieku Twojego synka aż takich dolegliwości nie mieliśmy, u as w tym roku dopiero takie jakieś zaostrzenie tych objawów nastąpiło, być może dlatego że młody miał ospe w lutym i teraz jest jeszcze w tym tzw dołku immunologicznym, Twojeu synkowi życzę szybkiego powrotu do formy i radze skonsultować z jeszcze jakimś pediatrą i oczywiści z alergologiem
własciwie nie doczytałam Was, a jak czytałam wczoraj wieczorem to po łepkach
ja sama mam od wczoraj ból gardła, ale coraz mniejszy, u nas jakaś wirusówka panuje właśnie, młody nadal gorączkował w week, zaliczyliśmy lekarza, ale nic takiego nie widać, oskrzela wyleczone, więc postawiła na wirus i trzeba obsewrować