Widzę ,że nie tylko ja miałam kłopoty z logowaniem się na TT
Aniu spóżnione , ale szczere życzenia imieninowe
Juli twoi Krzysiowie też pewnie 25-go obchodzili swoje
Kamila , może następnym razem wyjazd wypali
A ja mam cycykowe kłopoty.Wczoraj mała pociągała cyca co chwilę i wieczorem było pusto , ale jakoś zasnęła.Obudziła się po 5 godz to cycki były już pełne,póżniej kolejna pobudka po 3 godz i ledwo z łóżka się podniosłam bo lewy cycek był wielki jak atom i aż bolał , ale ściągnęła całe mleko i poszła dalej spać.Dzisiaj od rana to samo, jadła co chwilę ,że piersi nie nadążały mi się napełniać, ale po kąpaniu był kryzys jak cholera bo płakała a mleka już nie było i oszukałam ją wodą z glukozą , ale śpi jakoś lekko i boj.ę się że za chwilę będzie płacz.Kurde co ja mam robić .Ania pisała ,że w 3 - 4 tyg jest kryzys laktacyjny , ale po dwóch miesiącach to już chyba nie kryzys tylko braki.
Zobaczę jak będzie jutro.Jak powtórzy się historia to normalnie NAN kupię chyba.
Avisek , nie smutaj się.Mój mąż też myśli ,że ja siedzę cały czas w domu i seriale oglądam . Faceci to czasami ni pomyślą
[ Dodano: 2007-07-27, 21:51 ]
Alinko zapomniałam ci napisać ,że ja wzięłam ten zastrzy.Kosztuje nie całe 50 zł i masz kłopot z głowy na 90 dni.Brałam go już wcześniej przy Miłoszu , bo brak mi dyscypliny przy tabletkach. Poza tym przy zastrzyku nie pojawia się miesiączka