Abegano, nas w kościele chrzty są zawsze w druga niedzile miesiaca, ale poniewaz mysmy chcieli mieć 26 sierpnia w rocznice ślubu, wiec mieliśmy po mszy, o 11 poszliśmy z małym do kościółka i nawet był grzeczniutki, ale na wszelki wypadek w zachrystii byliśmy, a po mszy ksiadz nam ochrzcił maluszka i bardzo mi się podobało bo było tak kameralnie
No kompleciki do chrztu super ale 200 zł to troche duzo jak na raz
witajcie. Violu napisz mi na prywatna wiadomosc jak wkleic zdjecia maluszka.rzadko bywam ostatnio na forum.Damianek dobrze sie czuje,tylko chcialby jesc i spac.jak on spi to ja korzystam i tez zasypiam.pozdrawiam was wszystkie .narazie
[ Dodano: 2007-08-28, 21:43 ]
a jednak popracowalam troche ze swoim mezusiem i doszlismy chyba z tymi zdjeciami
Malhyn ...Damianek ..duzy chłopak... super!!
moja Milenka to taka kruszynka.....
karmisz piersią czy dokarmiasz mleczkiem z butelki....
co do wklejenia zdjęć to świetnie daliście sobie radę
Ula ja tez bym wolała mieć chrzest tak kameralnie....ale nic z tego u nas tak nie praktykują. Chrzty są w każdą niedzielę o godz. 13 na Mszy św.
Dla mnie te śliczne ubranka na chrzest też ciut za drogie...chociaż piękniusie..
tym bardziej, że to tylko na jeeden raz...
Malhyn piękny dzieciaczek!!!!! a JAKIE MA PIęKNE WłOSKI!!!!!!!
Mojej Natalce już niestety czupryna się przerzedziła..... No coż na warkoczyki przyjdzie poczekać..........
Hej my tez juz nie spimy
Malhylm ale duzy Twoj Damienek
Violu Juli pawie non stop tam siedzi i oglada rybki,ktore sie kreca,swiatelko ktore tam w gorze sie zmienia no i zasypia chetnie w tej chustawecce.Z poczatku robila takie oczy ale normalne nie wiedziala co to jest ale teraz spoko.Jak ktos chce kupic taka chustaweczke to polecam.Dla dziecka ubaw no i my rodzice mamy jakis moment na zrobienie czegos
Violu a co sie tyczy tej wit. to napisali zeby wsadzac dziecku glegoko do policzkow do buzi ale ja rozpuszczam na lyzeczce i mala chetnie lyka.
[ Dodano: 2007-08-29, 08:20 ]
Abegano u Juli tez sie przezedza a szczegolnie z tylu.A wydaje mi sie ze nawet jej jasnieja wloski.Tak wiec my tez czekamy na robienie warkoczykow
Ja tez nie spie - zaraz ide do dentysty i boje sie jak nie wiem, bo czeka mnie kanałowe i ściagam pokarm a juz sporo wylałam na dżinsy. 3majcie kciuki, bo nie wiem czy nie lepszy ginekologiczny fotel od dentystycznego