eDI_241
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

03 gru 2007, 23:09

Tymeczek już śpi.Mąż pije piwko z kumplem a ja...jak zwykle sama, czasami juz mam dosyc... :ico_placzek: bardzo bym chciała żeby mama albo teściowa mieszkały bliżej,tak brakuje mi bycia wśród ludzi ,że wydaje mi sie ze oszaleje...

[ Dodano: 2007-12-03, 22:14 ]
wszystko tak sie zmieniło...i nawet juz nie chodzi o to że czuje sie jak kura domowa, tylko kontakty np. z kolezankami, kuzynkami sie urwały. Kuzynka z ktora zawsze byłam blisko kilka dni temu w Angli urodziła dzidzie ale nawet do mnie sie nie odezwała, ma juz swoje zycie, męża teraz córeczke...przez całą ziąze do mnie nie pisała a całymi dniami tak jak i ja siedziała w domu...smutno mi troche i bardzo często czuje sie samotna :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-12-03, 22:16 ]
ale smęcę a tu juz nikogo nie ma ...więc ja też uciekam i teraz sobie mysle,że głupia jestem przecież mam takiego małego SKARBA :-D Dobrej nocki

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

03 gru 2007, 23:28

dobry wieczór, czytam... gdzieś tam jestem ;-)

Mery - łał łał łał!!!!!!!!!!!!! piękne... może i my tak kiedyś...

Asia - mi pediatra kazała sprawdzić czy Lila jeszcze uczulona na białko krowie, okazało się, że nie więc bez sensu jest jeść nabiał i pić jednocześnie mleko dla alergików na białko mleka krowiego ;-)

oj i tyle pamiętam...

posłałam zdjęcia bo akurat zebrałam się zrzucić :-D

całuję mocno

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

03 gru 2007, 23:30

Edi kobietko ja miałam to samo,zero pomocy,żadnych babć, ciotek itp. Siedziałam całe dnie sama dlatego uciekłam do pracy. Kochana nie smecisz, kazda z nas ma takie chwile, wydawac się może że jak się ma męża dziecko to świat jest cool, ale sa chwile samotności i nie wieadomo co z sobą robić. Wtedy przychodzisz na forum i krzycz jak Ci źle, jesteśmy tu dla siebie :-D

[ Dodano: 2007-12-03, 22:34 ]
Wiesz co Martula nasza też jako takiej alergii nie ma, ale ja jestem Przewrażliwiona, jajek wciąż jesc nie chce, niema mowy, a reszta nabiału tak powolutku :-D

A wiecie po tym szczepionku na różyczkę itp miała takie chrostki, już jej zeszły, ale troszke miała...

eDI_241
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

03 gru 2007, 23:59

Dziekuje Asiu za miłe słowa:) mąż pije 3 piwko bo kolega postawił, :ico_noniewiem: niech juz sobie wypije i tak zaraz ide spac.
Mam nadzieje ze ten rok szybko minie i jak pojde do pracy to sie troche zmieni na lepsze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
asiapanda

04 gru 2007, 00:05

Będzie ok, faceci juz tak mają,znieczulica :( ale są wyjątki :-D szkoda że takie rzadkie :ico_oczko:

eDI_241
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

04 gru 2007, 00:07

no własnie i szkoda ze nam sie te wyjatki nie trafiły :ico_oczko:

Awatar użytkownika
asiapanda

04 gru 2007, 00:15

Mój na szczęście kumpli nie ma, na piwo nie łazi, jeszcze jak w łodzi mieszkaliśmy to raz był, ale to był jego ostatni raz :ico_zly: długo słuchał mego wykładu. U nas problem leży w nadmiarze pracy, ale odkąd i ja poszłam do pracy, jest odrobinę lepiej. Ide się walnąc do wyra, lampka wina,książka a potem błogie lulu :-D

eDI_241
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

04 gru 2007, 00:28

Mojemu sie zdarzy raz na jakis czas, ma takiego jednego przyjaciela - wielkiego pana wykladowce na politechnice ktory nie ma dziewczyny i ma nadmiar wolnego czasu... :ico_placzek: dobra uciekam spac , papap

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

04 gru 2007, 08:21

ja dziś niestety pierwsza ;)
pobudka o 4.30. - zęby :ico_zly: i koniec spania,
kiedy te zęby wyjdą i kiedy moje dziecko zacznie dłużej spać, oj chciałabym....
a mąż siedział gdzieś do 4 nad kompem nad tą robotą dodatkową, ale w tym tyg na szczęście ma to skończyć :ico_noniewiem:

Edi, ja też tak mam, sama tu bez rodzinki, nikt nie pomaga, sama....

oj, Jaś kupę naładował

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 gru 2007, 08:58

Witam
Elu- jestem ranny ptaszku, Kornel śpi do około 7 może być, chociaz ja to śpioszek jestem i z checia doł€żej bym poleniuchowała :-D

Edi- ja również sama bez rodziny jestem i tez często czuję sie z tym źle ciagle tylko sama sama rozumiem Cie doskonale,
Daniel w pracy do 16, potem zawsze ma też cos do zrobienia, naszczęście związanego z domem, oj przydałaby sie babcia blisko, wpadłaby po pracy, ja bym mogła wyjść chociaz do mista na zakupy, bo juz nie pamietam kiedy byłam...

Asiu- my za tydzień na ta szczepionke idziemy, a takie krostki mogą się pojawić?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”