Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 cze 2008, 23:04

zborra, to ja rzucam pierwszy termin 23-24 sierpnia i teraz się deklarować komu pasuje i kto przyjedzie??? I faktycznie jesteś wielka ze swoim planowaniem, ja też jestem niezła w te klocki, ale chyba Tobie nie dorównam :-D A truskawki też robię - właśnie kończę drugą partię soku :-D A z Hanią Karol też może sobie rękę podać, nie dalej jak wczoraj obca kobieta wzięła go na ręce na ulicy powiedziała to zrób mamie papa, on grzecznie zrobił i poszli nawet się nie obejrzał. Też mnie to przeraziło, całe szczęście baba mi go oddała :ico_olaboga:

Lady każda z nas ma wyrzuty sumienia po jakimś wypadku dzieciaczka, ale to nie uniknione niestety. I całe szczęście, że się nic nie stało. A co do szkoły to myślę, że powinnaś iść i nawet się nie zastanawiać, na podyplomówce jest jednak łatwiej, a jak będziesz odrazu na świerzo po szkole to już wogóle, ani się obejrzysz a kolejny kierunek będzie w kieszeni.

doris, ja się cieszę z waszej przeprowadzki, bo się napewno spotkamy i będzie nas trzy, bo mam nadzieję, że GosiaA też znajdzie dla nas chwilkę. I już nie będę innym spotkań zazdrościć.

GLIZDUNIA, nasze dzieciaczki też mają sporo wspólnego. Karol przedwczoraj po schodach trzymając się ściany wszedł właśnie chyba ze trzy schody, a potem już na czterech i najśmieszniejsze,że on ze schodami to nigdy nie miał nic wspólnego, to znaczy na klatce schodowej zawsze brałam go na ręce i znosiłam. A długopis to mu daję, to znaczy siadam z nim i rysuję mu różne zwierzątka, a potem on bierze długopis i też coś sobie maże, ale u mnie na kolanach. I jeść też od kilku dni sam wcina. Ma jeszcze po Kacperku takie specjalne dla dzieci sztućce zakrzywione i kaszkę i zupkę też pałaszuje. Przeważnie jest tak, że on jedną łyżeczkę sam, a j go drugą jeszcze "dopycham", a mięsko i ziemniaczki to sam też na widelec nadziewa i zjada.

A ja jak już pisałam truskawki jeszcze kończę. Dziś miałam miły dzień, bo z koleżanką i z jej rodzinką spędziłam. Dzieciaczki się bawiły. Karol chodził za jej córcią dwa miesiące młodszą, która jeszcze raczkuje i cały czas głaskał ją po główce. Rozbrajające to było. Ale wyrywali też sobie zabawki, jak to dzieci jedno miało klucze w ręku to i drugie też musiało mieć, jedno miało łyżeczkę to i drugie. Byliśmy też oczywiście na spacerku, na placu zabaw. No poprostu miło i już, lubię z nimi spędzać czas. No to jak zwykle na wieczór się opisałam, może jutro jakieś foty jak się wyrobię. A teraz dobranoc. I faktycznie jakoś mało nas tu ostatnio, mam nadzieję, że towarzystwo się nie wykrusza, że to tylko lato i wakacje tak działają.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 06:20

ja witam z rana

dzisiaj znow do pracy na dzien i mam dziewczyne na szkoleniu wiec raczej tu nie bede...

dzieki dziewczyny - fajnie ze tu sie tak wszystkie wspieramy :)
to ja rzucam pierwszy termin 23-24 sierpnia i teraz się deklarować komu pasuje i kto przyjedzie???
a gdzie przyjechac trzeba?? bo chyba cos ominelam... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 cze 2008, 07:55

hello.....Maya wstala o 6.00 hmmmm i srednio mi sie to podoba niestety....

Doris...do Kozienic kolo Wawy.....
Sikorko....ale Ci fajnie z tym spotkaniem ze znajomymi....tez mi sie tak marzy ze kolezanka wpadnie na popoludnie........oby jak najczesciej!!!!i brawa dla Karolka za umiejetnosci!!!!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 cze 2008, 08:05

dzien dobry mam juz drugi komputer :ico_brawa_01: :-D więc będę wpadać :-D
a teraz lece3 pod prysznic ale wieczorem zalecde. PAPAPAPA

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 09:30

ja sie pisze na ten sierpień do kozienic
jak najbardziej

a wiecie ze zdałam makro?
nic sie nmie uczylam wszystko napisałam z glowy i normalnie zdalam
nie wierze

[ Dodano: 2008-06-19, 09:31 ]
goska gdzie ty sie ukrywasz?

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 09:43

witam z rana

nocka w porzadku, czuwałam nad Mila bo wiadomo jeszcze jakis strach, ale spokojnie spała cała noc i z usmiechem sie obudziła, wiec raczej z nia w porzadku..
zas czekam na robotnikow..matko, kiedy oni to skoncza, mieli sie wyrobic w 10 dni, ale juz 7 dzien dzisiaj mija i szczerze w ta watpie...

doris to ciesz sie sukcesem meza i nie martw sie przeprowadzka, pomysl o korzysciach jakie osiagniecie...

glizdunia swietnie ze Mjacia daje wam tyle uciechy ze swojego szykiego rozwoju..a piszesz ze dorwała długopis..tak jak ost Mila tez wziela sobie długopis - ale siedziała mi na kolanach - i zaczeła gryzmolic, a jaka miała ucieche, jak widziała ze jednym ruchem, tymczyms czym jest długopis zostawia slady :ico_haha_01: a na schody długo jej nie pozwole wchodzic :ico_nienie:

sikorka to jest termin kiedy mozemy sie spotkac w Kozienicach? to ja juz dzis zapytam meza co on na to i ten termin..

[ Dodano: 2008-06-19, 09:45 ]
jagodka to gratulacje, czasem trzeba polagac na sile własnego intelektu... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 11:17

Dzień dobry!!!

Jagódko wielkie gratulacje!!! :ico_brawa_01:
Sikorka ja też się zgłaszam na Kozienicki weekend!!! akurat mam w tym terminie końcówkę urlopu....jeszcze wieczorem dopytam J czy ma wolne i jadę!!! a...spotykamy się my z dziećmi czy naszych starych zaangażujemy??? powiedzmy że oni się zajmą dziećmi a my posiedzimy wieczorem co???
Doris zobaczysz, strach ma wielkie oczy a bęzdie super!!!
Moja też wstała rano...ale byłyśmy prawie 2godziny na placu zabaw...masakra...słońce pali...ale wróciłyśmy, nocnikowanie zaliczone, mleko prawie wypite i śpi...a ja zaraz lecę wieszać pranie, może jeszcze coś wypiorę, a potem muszę się zrobić...
Lady tak to jest z robotnikami...musisz być cierpliwa niestety, bo na prawdę wątpliwe, że skończą jak mówili...to się raczej nie zdarza...
Gosia a Ty co?? tak sobie nas olewasz...nieładnie...

dobra, zmykam jeszcze na allegro poszukać czegoś na długi weekend w sierpniu, bo chyba ze znajomkami nad morze skoczymy
na razie, będę wieczorem mam nadzieję...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 cze 2008, 12:30

hello!!!
Jagodka CONGRATULATIONS!!!!!!!!! :-D :ico_brawa_01:
Lady,lepiej zeby Mili nie miala urazu do schodow...moze lepiej jej nie zabraniac a nauczyc ją bezpiecznie tylem schodzic....no i nie odstepowac jej na krok jak sie do nich dobiera!a A. sie zorientowal ze spadla?czy to Twoja slodka tajemnica?....a remont...no coz...zwykle sie przeciaga ...taki juz urok tej roboty :ico_noniewiem:
oby jak najszybciej skonczyli.... :ico_sorki:
Zborra,ale Ci sie darzy z tymi urlopami nie?korzystaj jak masz mozliwosc!!!!!!

wogole to juz mnie skreca jak sie umawiacie na spotkanko...bo ja to taki chinczyk troche...w kazdym miejscu musi byc :ico_wstydzioch: :ico_puknij: ach no zazdroszcze :ico_placzek:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 13:40

A powiedziałam bo tylko mnie dopytywał a jak ona sie mogła tak udrapnac, a to, a tamto, a ze ja kłamac niestety nie umie, od razu widac ze sciemniam to mu sie przyznałam,ale powiedziałam ze nie zycze sobie zadnych komentarzy pod moim adresem, bo juz dosc strachu i nerwow zjadłam..no i nie komentował... :ico_noniewiem:

a ja dzis upiekłam cos na kształt ciasta z rabarbarem..ciekawe jak bedzie smakowac..ja ogolnie nie mam reki do pieczenie, to w sumie jest moze moje 5 cisato jak upiekłam odkad jestem mezatką :ico_wstydzioch:

i na obiad juz przygotowane mam....

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 13:46

no to jesli chodzi oto spotkanko, to ja jeszcze neiw iem, bo pod koniec sierpnia mamy zaczac wielką emigracje do Wawy... a jak Artur bedzie w tygodniu w wawie to weekendy chcialabym znim spedzic... ale sie zobaczy

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”