:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
ramonko-wszystkiego najleprzego-:688:
zdrowka dla ciebie i twojej fasolci,zeby rosła zdrowo i sie pieknie rozwijala:)
i oczywiscie Sabcia-ucałuj synalka od cioteczek z forum
ramonka, dużo zdróweczka,bo to teraz dla ciebie i twojego maluszka najważniejsze.Duzo spokoju,uśmiechu na buźce i spełnienia wszystkich marzeń.
[ Dodano: 2008-11-28, 10:30 ] eve.ok Może faktycznie troszkę ustabilizuj swoja sytuację w pracy,niech sie troszkę wyciszy i uspokoi a wtedy bez żadnego stresu będziesz mogła sobie zajsć w ciażę.A kto to wie?może uda się dużo wcześniej,niespodzianki są przecież takie fajne
haha..oj ja to chyba tutaj z rok posiedzę biernie sie starając i Wam kibicując (mam nadzieję, że nie tak dlugo) bo jakoś teraz to faktycznie ciąża jest organizayjnie nierealna...
ramonka a to wszystkiego naj :ico_buziaczki_big: uśmiechu, jeśli łez- to szczęścia,pogody ducha i witrwałości :ico_prezent:
ramonka, wszytkiego wszystkiego najlepszego, żebyś była szczęśliwa jak się tylko da!!!!! Dużo zdrówka dla ciebie i twojej dzidziulki, żebyś jeszcze przez te 7 miesięcy tworzyli cudowną pare no i co tam sobie marzysz :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Sabcia, dla synusia dużo buziaczków od cioć z forum!!!!!
[ Dodano: 2008-11-28, 14:08 ]
A tak wogóle to cześć babeczki!!!
Czesc to ja Adi dziekuje za zyczenia ciotki forumowe hihihhi :)
Pozdrawiam!!!!
Teraz ja hihihhi, mam dzis mało czasu niestety mam goscia z polski wiec nie wypada siedziec na forum czy na kompie takze do nastepnego
Dzieki za zyczonka buziaczki papapap