wisnia3006, jej z tego co piszesz to niewyglada to ciekawie , jestescie dopiero po slubie !!! powinniscie byc jak 2 galabki , tym bradziej ze jestes w ciazy!!! nie wyobrazam sobie by moj Lukasz tak do mnie mowil , nie powinnas sobie pozwolic na takie traktowanie , po pierwsze jestes kobieta , a poztym jestes w ciazy!!! gdyby Lukasz powiedzial do mnie debilu nie odezwala bym sie caly dzien albo i dwa , tak dlugo az by nieprzeprosil , !!! nie pozawalaj mu na takie cos!!! bo bedzie tylko gozej , a niebawem bedzie maluszek , !!! musisz reagowac na takie zachowanaia ! wiem ze czasem jest ciezko , ze pewnie go kochasz i chcesz jak najlepiej , i dobrze tylko na takie cos sie nie zgadzaj , bo pozwolisz sobie raz bedzie tylko gozej ,
[ Dodano: 2009-09-12, 13:26 ]
kazda para musi sie dotrzec , my tez mielismy mniejsze i wieksze kryzysy , ale najwazniejsze w zwiazku jest kompromis!!! i wzajemny szacunek , to nr 1 , jesli wy niebaedziecie sie szanowac dziecka tez tego nie nauczycie
my kobietki jestesmy silne i potrafimy wiele zmienic trzeba tylko dzialac
, dobrze ze piszesz o tym otwarcie, bo wiele kobiet ukrywalo by taki kryzys ,a wygadanie sie zawsze pomaga , po to tu jestesmy zeby sie wspierac w dobrych i zlych chwilach , prawda kobitki?? pozatym dobrze czasem jak ktos obiektywnie oceni sytuacje to czasem pomaga
[ Dodano: 2009-09-12, 13:27 ]
wisnia3006, a dlaczego masz badania prenatalne ???