Najbardziej lubię kupować ubrania i zabawki dla mojego synka. Lubię też kupować ładne rzeczy do domu i kuchni. Dla siebie rzadko coś kupuję, bo największa radość sprawia mi obdarowywanie najbliższych :)
no jak to co ? kosmetyki of kors ;p Uwielbiam cienie i tych nigdy za wiele w mojej kosmetyczce :) ostatnio nałogowo używam tych z paletki Angel Dream z Eveline. Zbiór wszystkich moich ulubionych odcieni ( złoto, fiolety, beże i brązy ). Łatwo się blendują, mają dobrą pigmentację.
Przez internet lubię kupić perfumy. Najczęściej kupuję na https://online-perfumy.pl/93-testery-perfum. Jest to dla mnie wygodniejsza forma zakupów. Bo mogę zrobić w każdej chwili i nie muszę się martwić tłumami. Dodatkowo w sklepie czasami zdarzało się że brakowało mojego ulubionego zapachu. Kupując przez internet nie ma tych problemów.
Najbardziej lubię kupować spodnie! Jestem maniaczką jeśli chodzi o jeansy ;) W innym temacie polecałam sklep jeansclub.biz
Wszystkie wymogi jakie mamy odnośnie zakupu i towaru ten sklep spełnia w 200% ;)