kaska28 pisze: Przecież jak wody sa zielone to jest juz źle . Na co oni czekają? Według mnie powinnaś juz zostac w szpitalu.
Wody są zielone kiedy dziecko jest niedotlenione i wydala smółkę. Wtedy rzeczywiście należy udać się do szpitala.
kaska28 pisze:A tak poza tym to fajnie że w świeta będziesz już z synusiem w domku Oby tylko wszystko szybciutko poszło.
No też w sumie się cieszę, chociaż kompletnie sie nie spodziewałam małego na Święta. Tak przywykłam do daty styczniowej. A tu takie zaskoczenie dziś. Choć też dobrze, że na Wigilię będziemy chyba już w domku bo tak w same Święta jakby wzięło to bym nie chciała
kaska28 pisze:A ja dziś byłam u lekarza. Szyjka juz miękka, łożysko, tak zreszta jak wszytsko inne, gotowe do porodu, tylko mała leniwa i wychodzic nie chce. Jak do jutra sie nie zdecyduje to lepiej niech sie wstrzyma do poświetach A no i waży ok. 3400.
Przynajmniej znasz konkrety bo ja w sumie nie wiem wiele.. wszystko przez mój angielski.. bo nie umiem zadać pytań.. Całe szczęście, że zrozumieniem najgorzej nie jest
kaska28 pisze:Madziarka to może Twoj sen okaże sie proroczy ??? Pierwsza będzie Klaudia, ale która druga.........???
A co to za sen proroczy?? Chyba jakiś post ominęłam.