hyj;) ja juz mam zdjecia dla was;p
zrobilam sobie paznokcie natrudzilam sie powiem wam zed zrobic sobie samemu paznokcie to jest sztuka skorki tak mnie pieka ze

ale to normalka i tak ladnie wyszly jak na osobe ktora cos juz umie ale .... mojej siorze sie podoba i chce tez...no ale fakt komus ladniej sie zrobi;p
dzidzia spokojna oprocz tego ze wczoraj slyszalam jej serduszko cudowne uczucie ;)
aniabella mała lub mały ci rosnie :P i dlatego brzusia jest napiety i boli wiem bpo takze mam takie cos;) ale teraz jakos cisza brzuszek stoi w miejscu... ale pewnie podskoczy
ja chrupie orzechy:P Marta \hmm nie wiem co na obiad ja dzis nic nie robie a zapiekanke wyrzucilam do smieci ja musze gotowac jak dla rybki ehhh tyak malo je ... mi mama dala sloik zupy ogorkowej wiec ja ma co jesc a mezowi odgotuje pierogi ruskie kupione w lidlu naprawde sa pyszne;p .... tak tez sie da jesc dlaczego codziennie musimy cos gotowac no nie??? juz wam wklejam fotki!!
secret pozno masz te usg ale wytrzymasz;) ja nie wiem kiedy bede miec kolejne teraz mialam 20 sierpnia
[ Dodano: 2008-09-05, 13:37 ]
moje pazurki ..zadna rewelacja ale co sie dziwic samej sobie ciezko zrobic;/ a na frenczu to jest jeszcze brokaat roz ale slabo widac cos
a to moja nowa fryzurka i jak?