caro
Trzy tysiące lat minęło...

11 paź 2007, 14:19

Delicja no to trochę niebezpieczną pracę mialaś, zwłaszcza obracając się w takich okolicach ( ja też mieszkam na takim osiedlu :-D ), lepiej do niej nie wracaj!!!!

A co do mojej teściowej to ona zawsze takie prezenty daje, że szkoda gadać, przykład: skarpetki na mniej wiecej na 8 letnie dziecko, koszulka+spodenki na 12 letnie dziecko!!!!!!!!!!!! Dlatego mąż jej powiedział żeby nic nie przynosiła bo i po co, a potem jeszcze się będzie przechwalać co ona to nie nadaje, a przechwalać się lubi, a ja potem się dowiaduje po ludziach co gada i się wkurwiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 paź 2007, 14:24

delicja, nie-nie.Ubezpieczenia juz nie - chyba,ze ludzie beda przychodzic do ciebie ale to pewnie nie realne :(

Dla Andrzejka husteczki na 100% tylko pampersa - inne lipa :ico_zly: A z Dada jestem zadowolona bo unas sie sparwdzili.Jak miala Happy to mu kupki wyciekaly :ico_zly:

caro, Na poczatku bylo super - mieszkalismy z tesciami - ich nie bylo a potem sie skonczylo bo sie wprowadzili :ico_zly: Nie wiem jak dlugo tak bedziemy mieszkac - maz nie chce isc nas wynajete,bo mowi,ze nie podda sie - my bedziemy placic ciezka kase za wynajem i biedowac a oni zajma jeszcze nasz pokoj,wiec na wynajete nie chce isc a na wlasne nas z jednej pensji nie stac :ico_zly: Maz mysli o wyjezdzie do Holandii ale ja sie boje.Sama z nim pojechalabym bez namyslu ale z Andrzejkiem sie boje :ico_wstydzioch: A zeby on sam pojechal i wybadal grunt to tez nie chce,bo boje sie o niego :ico_wstydzioch:

Andrzejek jest alergikiem i ciagle ma zatkany nosek,sapke i znowu mu sie przenioslo na oskrzela,przez to,ze ta wydzielina mu zalega.Nie mma zapalenia ale jest o krok od zapalenia i kobieta podjela decyzje,ze jest juz na tyle dojrzaly,ze mozna go inhalowac :ico_placzek: Przez 15 min z maseczka na twarzy - 3 razy dziennie.Podobno inhalacje sa dobre i juz po dwoch dniach bedzie mu sie lepiej oddychalo.Miejmy nadzieje - bo on oddycha tak jak ja przy astmie oskrzelowej w najciezszej postaci.Tylko mnie to meczylo a on jest wciaz pogodny :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Blanka26

11 paź 2007, 18:11

Rybciu mam nadzieję, że szybko pomogą te inhalacje Andrzejkowi.
Caro mnie chyba też by wkurwiało takie przechwalanie się :ico_zly: a u moich teściów panuje zasada, że gadają duzo i wszystko. Jak leżałam w szpitalu to jeszcze nie wyszłam i pół Lublina wiedziało ile waży moje dziecko :shock:
A jak zginął mój szwagier to obca baba mi się pytała jak się czuje moja siostra :shock:
A może ja sobie nie życzę gadania o mnie za moimi plecami :ico_zly:
tak bardzo szkoda mi k@tki :ico_placzek: smutno mi :ico_placzek: dlaczego los doświadcza tak niewinnych ludzi :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

11 paź 2007, 20:18

No dziewczyny, jak czytam te ostatnie posty, to widzę, że żadna z nas nie ma różowo w życiu :ico_placzek: Wszędzie coś się znajdzie... Jak jak słucham moich teściów to wcale nie muszę wchodzić na kretyn.com. :ico_olaboga: Z jedna różnicą- teksty na tej stronie są zabawne. Słuchacz tamtych to żałosne. Kiedyś R wspomniał mimochodem, że jakby się dało, to ściagnąłby ich do nas... To wtedy Mamcia będzie miała podwórko, my na piętrze mamy 4 pokoje to spoko, a Jacek z rodzinką będą mieli więcej przestrzeni... Co Wy na to? Ja tylko tyle powiem: Po moim trupie!! ja im nie kazałam się gnieździć w kupie. jacek kasy ma sporo, stać go na mieszkanie. To, że woli drogie samochody, zegarki za nasza miesięczną pensję to nie mój ból naprawdę. A my co prawda mamy spory dom i oni spokojnie by się pomieścili, ale bez przesady. Niech Jacuś okaże się samarytaninem- to drugi maminsynek.

Zmykam, bo mnie R goni. Boli mnie kręgosłup nieprzeciętnie- podobno krew mi między kręgi wpadła :ico_noniewiem:
I byłam u fryzjera- wyglądam jak własna ciotka :ico_placzek:
Z samochodem jest jedna wielka tragedia. Nie chcę krakać, ale i tych 2000 może być za mało! Ku...wa mać!!

Papa

Awatar użytkownika
Blanka26

11 paź 2007, 21:07

kolka :ico_nienie: Broń Panie boże. Nigdy nie gódź się na mieszkanie z teściami :ico_nienie: pod żadnym pozorem.
Z samochodem wspólczuję, bo znam ten ból, a z tą fryzurą to nie podoba ci się czy jak???bo nie zaczaiłam :-D

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

11 paź 2007, 21:35

dziewczyny dzięki za komplementy :-D no fajna ta moja laseczka nie ma co :ico_wstydzioch: cóż za skromna kobietaq ze mnie :ico_brawa_01:

rybka- ty tez sie masz jeszcze inhalacje kurde ale te dziecinki sie musza nacierpieć

kolka- nie daj sie bo sie już teściów nie pozbedziesz z własnego domu i bedziesz sie mordowac na swoim :ico_nienie:
Jak jak słucham moich teściów to wcale nie muszę wchodzić na kretyn.com. :ico_olaboga: Z jedna różnicą- teksty na tej stronie są zabawne :ico_smiechbig: dobre hihihih

delicja - mysle ze i dla ciebie zaswieci słońce z mieszkaniem bedziesz pania na swoim zobaczysz , jednak mieszkac samemu to bardzo duże udogodnienie

chyba ide spac

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 paź 2007, 22:22

Wy tak narzekacie na mieszkanie z tesciami itp , a ja nienarzekam bo mieszkamy sami i nadodatek daleko- mieszkac bym razem moze niechciala, ale zeby byli blizej to tak!!

kurde skaleczyłam sie miedzy palcamii mnie napierdziela! :ico_placzek:
u nas była dzis piękna pogoda :ico_brawa_01: -poszliśmy z Erysiem na huśtawki tzn ja poszłam bo M w pracy, no ale nastepny tydzien caly na 1 zmiane (chociaz moj M Eryczka przed praca rano na spacerek wzioł to ja sobie ogarnełam chałupke troszki)

kamelek Córeczka śliczna ale i mąż przytojny :ico_oczko:

iw-rybka mój Erys też ma czesto nosek przytkany- a ja miałam problemy kiedys z płucami(wyjezdzilam sie po sanatoriach), ale nie charczy tylko czasem chrapnie!! To juz duzy facet skoro inhalator moze miec!! Zdrowia dla Jędrulki!!

Delicja napisalas, że do pracy to nie bo będziesz myślała o małej!!! Ale jak wyjedziesz to bedziesz chyba bardziej myslała :ico_noniewiem: !!! do pracy jak pojdziesz bedziesz miała Ole kazdego wieczoru, a zagramanica nie (chyba ze zabierzesz ja ze soba)!!!

kolka z tym smochodem to porażka :ico_placzek:

o wlasnie cos mi sie przypomnialo:
tyle razy miałam zapytać
JAk byłyśmy w ciąży to ja byłam tutaj ze 2 razy lub 3 (tylko-niestety), ale pamietam taka młoda dziewczyne-gdzie ona??(niepamietam imienia)

Awatar użytkownika
Kolka

11 paź 2007, 22:52

Mróweczka, A no porażka... :ico_placzek:
A co do dziewczyn, to kilka od nas odeszło, a jeśli chodzi o wiek, no cóż... my WSZYSTKIE tu jesteśmy młode :-D
Ale była też Dorunia20- może o nią Ci chodzi? Bo właśnie od porodu odezwała się może raz, a na tym wątku to już wcale nie była :ico_noniewiem: Muszę sprawdzić czy nie mam jeszcze jej adresu e-mail. Może odezwać się do niej?

Delicja no własnie?? Oleńkę brałabyś ze sobą? Bo nie doczytałam. Taka zakręcona dziś jestem, aż wstyd

[ Dodano: 2007-10-11 ]
A w ogóle to kilka dziewczyn chyba o nas zapomniało... Bo niemożliwe, żeby wszystkim tak nagle coś wypadło... :ico_noniewiem:
Mordeczka jest usprawiedliwiona, ale reszta?? Kari, Dagles ... i inne..

Mam jeszcze adres do Doruni, ale nie wiem czy aktualny :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 paź 2007, 22:58

no możliwe ze o ta mi chodziło

Awatar użytkownika
Kolka

11 paź 2007, 23:09

Nie wiadomo niestety co u niej. Ciekawe, czy jej sprawy już się wyprostowały?? Jutro napiszę. Może nie potrafi nas znaleźć? :ico_noniewiem:
Rybcia- w sumie to nie wiem czy dobrze czy źle... Może jak uczeszę się po swojemu to będzie inaczej. Narazie wyglądam jak przychlast :ico_olaboga: :ico_placzek:

tekst z kretyna:
<ja> rozmawiaja dwie dziewczyny w autobusie:
<d1> sluchaj,bylam ostatnio w Turcji u mojej siostry. Ona mieszka na wschodze kraju i dojezdza do pracy az do stolicy..
<d2> i jak duzo czasu jej do zajmuje?
<d1> jezeli jedzie dosc szybko i bez korkow to zajmuje jej tak kolo 26-27 godzin...
<ja> mysle sobie:spoko,turcja jest duza-calkiem mozliwe :O .ale tutaj pojawia sie pytanie drugiej kolezanki:
<d2> i ona dojezdza do tej pracy tak codziennie...? :O

<fuga> Noż cholera, wiertło się złamało, trzeba będzie żonie na 8 marca nowe kupić...

<curze>Ej rogal jeślibym zmieniał kartę graficzną
<curze>to spróbowałbyś opchnąć na allegro moją starą?
<rogal>...
<rogal>nie ma kategorii niewolnictwo

Ogłoszenie: Sprzedam fiata 126p, 1986 rok lub zamienię na Nokię 3310

ja oddam nasz samochód i dopłacę :-D

<Lewy> w dzisiejszym klanie rysio zapierdalal taxi po warszawie 220 km/h z bomba na tylnym siedzeniu i martwa dziwka w bagazniku :)
<BadCompany> to nie byla martwa dziwka tylko grazynka sie zle czula

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”