mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 kwie 2008, 15:24

wychodzi na to ze kazdy mysli o sobie zeby to jemu bylo dobrze
eh, dokladnie... aLe moze pocieszy Cie fakt ze moj braciszek pewnie zachowalby sie dokladnie tak samo, nieee... gorzej, on nigdy by nie zaproponowal abysmy gdzies do niego przyjechali ani tym bardziej jakis czas mieszkali... Wiec nie jest to twoje rodzenstwo takie wyjatkowe w swoim egoizmie... Ja to jestem taka jak to mowi moja mama ze bym ostatnie gacie z tylka sciagla i komus dala... ale nie powiem ze przez to mam ciezsze zycie, nie potrafie odmawiac w kazdej sytuacji w jakiej bym sobie tego zyczyla, .... Wszytko ma plusy i minusy...
śLICZNA ZUZIA W PODPISIE I JAK DOROSłO WYSZłA NA TEJ FOTCE
Dziekujemy :ico_sorki: prawde powiedziawszy to ja sie zakochalam w tej fotce, mam ja na pulpicie w kompie i w ogole, uwazam ze jest sliczna (nie ja robilam).
ehhh same koszta nas teraz dobijaja
no nie, a w umowie cos takiego ma zastrzezone, bo jak nie to niech sie ugryza nie powiem gdzie :ico_zly:
eska pracujesz jutro?? bo moze jutro to spotkanko w Silesi/???
Gosia a Tobie pasuje jutro??
to mi sie podoba, krotko i na temat :-) bo jak wam dalej tak to umawianie bedzie szlo, to predzej Eve wyjedzie i sie spotka w Liverpoolu z Aga :-)
aaa, wlasnie, ciekawe co z Aga, nie odzywa cos sie-...... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

22 kwie 2008, 20:18

o mi sie podoba, krotko i na temat :-)
heh:)\
chyba nic nie wyjdzie z jutra bo Sylwia i Gosia nie dały odp. :ico_nienie:
a wiec ja jestem wolna do konca tyg.

M byl dzisiaj ostatni dzien w pracy...i jakos nam tak przykro sie zrobilo
i jakies obawy ze teraz jestesmy razem bez pracy :ico_olaboga:
ale co tam bedzie dobrze, damy rade :-D
ja w weekend jade na 2-dniowa wycieczke z pracy :ico_brawa_01:
pozegnam sie na niej z dziewczynami..heh ale sie ciesze..hihi
a M w sobote jak mnie nie bedzie pojdzie do mojego taty na imieninki z Szymciem :ico_oczko:

zbieram sie juz do spania
Szymcio śpi to i ja ide korzystac

eSKa
4000 - letni staruszek

22 kwie 2008, 21:03

eska pracujesz jutro?? bo moze jutro to spotkanko w Silesi/???
jutro praca, w czwartek mam wolne ale juz mam dzionek nabity :ico_noniewiem:
Mozeby tak np 2 maja ?? ja mam wolne :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-22, 21:04 ]
na dłuzej postaraam sie wpasc jutro wieczorekim .,, sorki :ico_sorki:
papa

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

22 kwie 2008, 21:40

Witajcie, ja jestem wolna prawie zawsze, jutro już pewnie nie, bo nie umówiłyśmy się, ale dajcie znać jakby co, ja się dostosuję. Idę spać, bo tu coś pusto. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
eve81

23 kwie 2008, 06:35

WSZYSTKIEGO NAJ DLA JASIA :ico_buziaczki_big:
Mozeby tak np 2 maja ?? ja mam wolne :ico_brawa_01:
MNIE PASUJE :-D
Gosia a Tobie/????

mam jeszcze pytanie do kocurki
jak sprawuje sie to nosidelko infant active??
bo zastanawiam sie nad zakupem :ico_oczko:

u nas nocka spoko
tylko pobudka o 5.30 :ico_placzek:
juz wstawilam zupe dla Szymcia
teraz przydaloby sie zjesc jakies sniadanko

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 kwie 2008, 09:54

Jejku ja tez spoznione ale najszczersze zyczonka dla naszego sloneczka Jasia :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Eve, a powiedz jak bedzie z waszym mieszkaniem w UK. Jak brata nie bedzie i siostry to bedziecie sami utrzymywac mieszkanie? Czy jak to jest tam rozwiazane?

No dziewczyny, trzymam kciuki za wasze spotksanko i fotki, fotki obowiazkowe!!!! ale Wam zazdroszcze!!!!

Nocka moze byc, ale z mezem znow :ico_zly: Chyba brak seksu na nas tak dziala :-D

Pogoda znow przepiekna, wiec obowiazkowo zaliczamy siedzenie na dworze. Zuzia sie nauczyla wczoraj jezdzic na dwoch kolkch, a jaka dumna byla :-D

ulamisiula

23 kwie 2008, 10:25

CZeść dziewczynki.U mnie dzis. przerwa w malowaniu wiec wpadłam na chwilkę.Skończyła mi sie farba.Benek dzis budził się co 2 godziny i całą noc spał na brzuszku.Normalnie padam z nóg.Wstał o 5.30 i do tej pory nie śpi.Ślini sie strasznie i okropnie marudzi.Odezwę się później jak zaśnie.

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

23 kwie 2008, 11:45

Hej:) ja dziś noc miałam udaną, Lena tylko raz się obudziła ale zaraz zasnęła. Dziś trochę ładniej za oknem, więc może pójdziemy na spacer. Eve mi też pasuje 2 maja.
Dominiko :ico_tort: dla Jasia "Niech żyje Nam, niech żyje Nam niech żyje długie lata, a anioł stróż, z tych białych róż niechaj mu wieniec splata" :ico_haha_02:
Zuzia sie nauczyla wczoraj jezdzic na dwoch kolkch,
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: BRAWA DLA ZUZI!!!!

Awatar użytkownika
eve81

23 kwie 2008, 14:04

Eve, a powiedz jak bedzie z waszym mieszkaniem w UK. Jak brata nie bedzie i siostry to bedziecie sami utrzymywac mieszkanie? Czy jak to jest tam rozwiazane?
no tam w mieszkaniu została była dziewczyna mojego brata i kolezanka mojej siostry,
wiec jak tam pojedziemy i jak M bedzie mial prace to koszta bedziemy dzielic ale i tak chcielibysmy sami, ale na to bedziemy musieli troche poczekac :ico_noniewiem:

ulamisiula uwijajcie sie z tym remontem i wracaj szybko na TT :-D
Eve mi też pasuje 2 maja.
no to super
w takim razie jestesmy umowione na 2 maja
godzine i miejsce ustalmy na privie /wiadomo z jakich wzgledow :-D /
eska podaj na priva godzinke ktora by ci pasowala bo ja i Gosia chyba tez dostosujemy sie :ico_oczko: \

a ja pojechalam jeszcze dzisiaj do pracy
\bo mialam avon dla dziewczyn i jeszcze szafke musialam oproznic
poszlam do naczelniczki powiedziec jej ze oczywiscie jade na wycieczke w sobote :-D
powiedziala ze fajnie ze uda mi sie zorganizowac czas..heh a jak!!!
bedziemy w pokoju 4-osobowym i juz myslimy jaki zapas drinkow sobie zakupic..hihi\
w koncu zaszaleje :-D
aaa i pytalam ja co dalej z moja umowa bo konczy mi sie 31 sierpnia\
a ona powiedziala zeby byc dobrej mysli bo moze mi przedluza ale na ta chwile nie chce mi nic obiecywac :ico_nienie:
teraz mam znow dylemat bo mowila ze musze sie pokazac w pracy tak pod koniec sierpnia zeby sie dowiedziec czy mi przedluzaja czy nie...hmm
\wychodzi na to ze bede chyba musiala przyleciec do PL\
ale chyba nie ma tego zlego
przylece na tydzien i akurat zaliczymy tutaj roczek Szymcia
tylko najbardziej martwi mnie to ze jak M bedzie pracowal to pewnie nie bedzie mogl leciec z nami :ico_placzek:
ale najwazniejsze zeby byla praca, wszystko inne jakos przezyjemy

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

23 kwie 2008, 15:29

Hej dziewczynki,my właśnie wróciliśmy ze spacerku,super cieplutko dziś ja tylko w bluzeczce na krótki rękaw byłam i płaszczyku a Kacperek też tylko body,bluzeczka i bluza :ico_brawa_01: wreszcie cieplutko :ico_brawa_01:
A nasza nocka nie najgorsza,chyba trzy pobudki były takie na piciu i smoka więc ok ale i tak wstałam jakaś niewyspana :ico_noniewiem: wypiłam kawę i dalej mi sie spać chciało a ciśnienie po tej kawie miałam 85/55 bo akurat mama przyszła,ciśnieniomierz sobie kupiła to testowałyśmy :-D

Eve miły wekendzik się Tobie zapowiada,mi tez by się coś takiego przydało w każdym razie życzę miłej zabawy :-D :-D

Ula to chyba Beniowi ząbki idą co?Mój Kacper to tez niedotykalski sie robi jak chodzi o obszar buźki :-D
w takim razie jestesmy umowione na 2 maja
super,szkoda ze wszystkie nie możemy sie spotkać a wiecie że śniło mi się właśnie że się spotkałyśmy a było to tak że chyba wy wszystkie przyjechałyście do mnie,haha,ale jestem wygodna co??I to jakoś tak wózkami wszystkie były tak jakbyśmy mieszkały w tym samym mieście :-D Ale ja mam sny :ico_haha_01:

no zapomniałabym,brawa dla Zuzi za rowerek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A mój szkrab mały wypił wczoraj na wieczór troszkę mleczka i rano też ale z butelki od soczku :ico_puknij: bo z tej do mleka to nie chce,ale ważne że coś wypił a psiknęłam mu na wieczór zanim dałam mu mleczko hasco septem,coś takiego jak tantum verde to jest znieczulające i odkażające babeczka nam przepisała jak mały miał pleśniawki i potem wypił mleczko i nawet zasnoł bez marudzenia,hmm.. nie wiem już czy on wybrzydza czy go bolą dziąsełka czy gardło :ico_noniewiem:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”