Juz spiesze Cie kochana uspokajac,a jestem w temacie bo mam opryszczke co miesiac i pytalam lekarzy wielokrotnie:) Opryszczka w ciazy jest smiertelnie niebezpieczna dla dziecka w trakcie porodu!ALE TYLKO TA NARZADOW RODNYCH KOCHANA!!!!Wiec dopoki masz to na ustach nic nie grozi ani Tobie ani dziecku.Z Mateuszem nie shodzila mi przez ostatni miesiac z ust ,rzy porodzie tez mialam. To ie przenosi,ale wcale nie latwo ,po prostu badz ostrozna ,na przyklad po dotknieciu ust ,mj lapki zanim sie podmyjesz.Naprawde nic dziecku nie grozi,ale staraj sie nie uzywac Zoviraxu,lepsza w ciazy jest masc cynkowa albo po prostu pasta do zebowAcha mam pytanko, bo kurcze od wczoraj czy od niedzieli wyskoczyla mi opryszczka i nie wiem czy to dla dzidzi nie szkodzi, bo kiedys przeczytalam tutaj na forum, ktoras z dziewczyn pisala, ze to nie dobrze jaks ie jest w ciazy i ma sie opryszczke
taaaa tylko mi sie juz nie chceTobie to tylko w ciazy zachodzic.Samopoczucie the best,co tu jeszcze chciec od zycia
wlasnie tez mi sie nie otwieraSarenka fotka sie nie pokazuje
napisz co po wizycie moze sie cos ruszyIde do poloznej
tak jak juz wczesniej pisalam u ciebie to bedzie rach ciach , nawet nie zauwrzysz ze Iga juz wyskoczyla, uwiniesz sie w godzinke wody odejda i szybciutko urodziszkurde u mnie po staremu nic no ale tego moznabylo sie spodziewac
tttaaaa chcialabymtak jak juz wczesniej pisalam u ciebie to bedzie rach ciach , nawet nie zauwrzysz ze Iga juz wyskoczyla, uwiniesz sie w godzinke wody odejda i szybciutko urodzisz
Miszka-jakos tego nie doczytalam ze Ty do poloznej -dawaj znac co tam jak wrociszmiszka napisał/a:
Ide do poloznej
napisz co po wizycie moze sie cos ruszy
adiamam to samo-wogole nie lubie jak M gdzies jezdzi sam wtedy sie na serio denerwuje- bo to zawsze roznie bywa ale ty sie nie martw bo jeszcze zaczniesz rodzicu mnie noc nerwowa jakas martwilam sie o mojego bo pojechal nad ranem w bardzo dluga trase sam, ktorej nie zna, moze jestem jakas dziwna ale zawsze wszystkim bardzo sie martwie
to dopiero on mialby stresa nowa praca i rodzaca baba w domuale ty sie nie martw bo jeszcze zaczniesz rodzic
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość