Hello
Jeju, jaka tu wiadomość!!!

Martalka, no jestem w szoku!

Chyba u Ciebie i Nicoli ciąży spodziewałabym się na końcu

A tu proszę jaka cudna wiadomość
MOJE GRATULACJE!!!

Na pewno ta wiadomość namieszała u Was więcej niż każda poprzednia i pewnie najwięcej zmian przyniesie, ale myślę też, że to Maleństwo będzie najbardziej wyczekiwane i rozpieszczone przez Waszą Piątkę
Mam koleżankę z byłej pracy, która ma właśnie czwóreczkę, pierwsza i ostatnia ciążą były wpadkami, druga i trzecia planowane, bo chcieli mieć trójeczkę. Mają 4 córy!

Najpierw był szok i lekkie załamanie, jak sobie poradzą z 4, a potem w 6 miesiącu zimą przed świętami, przed marketem odeszły Jej wody, no i urodziła w 6 miesiącu Kruszynkę 600g

To dopiero mieli wtedy stracha i zmartwienia czy Mała przeżyje...Była w inkubatorze przez ponad 4 miesiące, wyszła do domku i szybko dorównała rówieśnikom. A teraz tworzą super dużą rodzinkę
Fakt są utrudnienia, choćby logistyczne, w zwykłe auto się nie mieścili, więc często dzielili rodzinę przy wyjazdach na wakacje, no i generalnie trzeba mieć dobrą sytuację materialną przy takiej dużej rodzince. A przynajmniej fanie byłoby, żeby mieć sporo takich fajnych udogodnień.
No ale jak się tworzy fajną zgraną parkę, ma się fajne dzieciaki to tylko się cieszyć i myślę, że w Waszym przypadku właśnie tak jest i poradzicie sobie doskonale

Fajnie, że Mąż przyjął pozytywnie tą wiadomość, tylko się cieszyć
A powiedz mi co z karmieniem Milenki?? Odstawiłaś??
I ja powoli nabieram ochoty na drugą pociechę

Mąż nawet już sugeruje, byśmy Młodego przenosili do Jego pokoiku ze spaniem i brali się do pracy

Właśnie próbujemy przenieść Nikosia do łóżeczka, chociaż jeszcze nie do końca to widzę, no ale w końcu trzeba

Ale ja na spokojnie chciałabym zajść w ciążę dopiero na przełomie koniec wiosny-początek lata, chociaż kto wie
W takim razie buziaki w kolejny śliczny brzuszek :ico_buziaczki_big:
No i który to tydzień??