Awatar użytkownika
b@sia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 lut 2011, 17:11

a ja nie mam skurczy, nie jestem zbytnio spuchnięta, baaaa czuję się jak piórko znów mam energii mnóstwo
To zazdroszczę :ico_brawa_01: ja właśnie przytoczyłam się ze spaceru :-D ludzie, a myslalam ze juz nie moze byc gorzej :ico_oczko:
U mnie nie wiem czy są skurcze, bo co mi się wydaje że to skurcz to patrzę na brzuch, a tu pupcia się tak wystawia w którąś stronę, że boki można zrywać. Więc to pewnie tylko ucisk córci na różne części wewnętrzne, co przynosi twardość brzucha i uczucie jakby pojawiały się skurcze. Jutro kolejna ważna data, bo data porodu ustalona z miesiączki. Zobaczymy co to będzie :ico_oczko:

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lut 2011, 17:12

czuję lekką ekscytację :ico_haha_02:
a to to na pewno :)
świetnie sobie radzisz :ico_brawa_01: nawet masz czas dla nas :ico_haha_02:
dziekuje staram sie jakos podolac :p i calkiem dobrze mi to wychodzi
jesli malutka spi to czemu mialabym do Was nie zajrzec :-D

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

21 lut 2011, 19:08

Ja sie melduję w jednym kawałku :-D byłam dzisiaj w pracy, to nie miałam kiedy zaglądnąc :-D każdy kto mnie dziś spotkał wyrażał zdziwienie że "jeszcze się kulam" itp. Ale najbardziej zaczęło mnie denerwowac pytanie: jak się czujesz? :ico_zly: jak może się czuc kobieta kilka dni przed urodzeniem dziecka???!!!?? Chyba tak naprawdę nikt nie chciałby wiedziec, że boli mnie krocze, puchną nogi i męczy mnie zgaga :ico_oczko:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

21 lut 2011, 19:39

nie jestem zbytnio spuchnięta, baaaa czuję się jak piórko :ico_szoking: znów mam energii mnóstwo,
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to zostało nas 4???
tak :-)
jesli malutka spi to czemu mialabym do Was nie zajrzec :-D
święta racja ;-) Radzisz sobie świetnie.... a babcia wróciła?
Ale najbardziej zaczęło mnie denerwowac pytanie: jak się czujesz? :ico_zly: j
hehehe, znam to pytanie, bo mnie ciągle ktoś o to pyta ;-) ja zawsze odpowiadam, ze czuję się świetnie :-D

U nas od wczoraj rozdzwonił się telefon, dzwonią z rodziny, piszą mi maile znajomi z jednym pytaniem: czy już urodziłam. A ja ciągle w jednym kawałku, ale dzisiaj mam cały dzień skurcze, tyle, że są nieregularne, teraz na wieczór zrobiły się częstsze niż wcześniej i zaczęłam je zapisywać, żeby niczego nie przegapić, choć to pewnie znów nic nie znaczy.

Mężulo mój zabrał mi dzisiaj Ulę o 13, zaprowadził ją do mojego taty, w drodze jak szedł do pracy. Mogłam wtedy posprzątać porządnie w mieszkaniu i się wykąpać :-0
O 16 poszłam po Ulę i wróciłyśmy do domu niedawno ;-)

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lut 2011, 20:56

Ale najbardziej zaczęło mnie denerwowac pytanie: jak się czujesz? :ico_zly:
znam ten bol
a babcia wróciła?
o zapomnialam napisac ze tak wczoraj wrocila ;) a co sie okazalo byla u jakiejs tam kuzynki

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

21 lut 2011, 21:59

o zapomnialam napisac ze tak wczoraj wrocila ;) a co sie okazalo byla u jakiejs tam kuzynki
hehehe, Wasza babcia jest the best :-D może coś Ci pomoże przy małej?

Tynusz1
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lut 2011, 22:21

może coś Ci pomoże przy małej?
aczej nie juz w sumie nie te lata .. ale jest news hehehe jutro sie wybiera do okulisty :ico_haha_01: mam nadzieje ze wroci :ico_sorki:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

21 lut 2011, 22:52

ale jest news hehehe jutro sie wybiera do okulisty :ico_haha_01: mam nadzieje ze wroci :ico_sorki:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: toś mnie rozbawiła :-) hehehehe

[ Dodano: 2011-02-21, 22:56 ]
Mężulo mój wrócił i idę lulki... jeszcze prysznic, coby zrobić porządek z tymi skurczami...
do jutra laski ;)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2011, 00:28

hej

ja was codziennie poczytuje i patrze czy ktoś rodzi, ale widzę ze nie :-) więc jednak kiepsko z moim przepowiadaniem :ico_haha_01: :ico_haha_01:

u nas Nell zaczęła odróżniać dzień od nocy :ico_sorki: , by najmniej mam taka nadzieję :ico_haha_01:

tak sobie myślę, że jutro mija termin porodu , a ja córeczkę mam już prawie od 3tyg w domku , chyba najlepsze z tego jest , że właśnie nie muszę słuchać tych pytań z serii
jak się czujesz??
urodziłaś już??
bo to mnie do szału w 1 ciąży doprowadzało
odpisywałam tak urodziłam i dziecko ukryłam przed światem :ico_puknij: nikomu nic nie powiem , bo to wielka tajemnica będzie :ico_haha_01:

trzymam kciuki byście wszystkie się szybko razem rozpakowały :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2011-02-21, 23:29 ]
a no i mój synuś skończył w sobotę 2 latka więc stawiam :ico_tort: :ico_tort:
jak zrobię wpis z urodzin to dam wam znać :-D

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 lut 2011, 09:45

ja dziś pierwsza się melduję i stawiam :ico_kawa:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”