Tibby łózeczko i wózek rewelacyjne,mnie sie takie łóżka od zawsze podobały

ojj i do ludzi wyjść też ,fajnie na prawde fajnie,zwazywszy,że ja praktycznie w łózku teraz leżeFajnie tak wyjść i coś ciekawego się dowiedzieć.

Dziewczynki jedno mnie zastanawia,jesli z maluchem już wyjde ze szpitala i ja zawinę w kocyk i w rożek to jak ją potem wpiać w fotelik samochodowy? rozek ściagnąć i przykryć nim ją przepraszam nie wiem jak to zrobic

Mąż weźmie mnie dziś do pepco autem,wyjde na chwilke do ludzi a i moze cos złapie taniego znowu dla Milenki :)Bo dzis juz sie popłakałam z tej bezsilności,od dwóch lat jestem w domu,najpierw walczyłam z chorobą i nie wychodziłam z domu aby sie ludziom nie pokazywać bo byłam tak spuchnieta,że wstyd mi sie było pokazac,potem przez prawie 6 miesięcy po operacji nic nie mogłam robic nawet sama głowy umyć kompletnie NIC tylko sie oszczedzać,po tym czasie zaszłam w ciąże chwila spokoju i znowu musze to samo robić,ale teraz to już kompletnie nic tylko lezenie mi prawie zostaje,ja wiem,ze teraz to dla malutkiej robie i jak bedzie trzeba przeleze i jak najdłużej,ale ja się czuje taka nie potrzebna,bo nic nie moge zrobić,mąż przy mnie biega i sie tak troszczy a ja co cherbatke mu zrobie bo wiecej mi nie pozwala,siedze nonono rośnie,zbrzydłam cholernie chociaż mój mąż mówi,ze nie prawda wybaczcie jakos taki dzień mam dziś,że chciałam sie wypłakać,no źle się czuje w tej chwili jak warzywko