cześć dziewczyny
u mamy jestem na troszkę to napiszę co u nas
widziałam fotki i s a super te dzieciaczki dodatkowo fajne zdjęcia domku Koroneczka
my w poniedziałek znowu smigniemy z małą do lekarza był z nią A we wtorek i się okazało.że miała trzydniówkę tak jak myślałam,a po trzydniówce zapalenie gardła dostała na to Amoksiklav czego w aptece nie było bo powiedziała,że już nie produkują to dała w zamian Augmentin +osłonka,niestety antybiotyk nie działa za bardzo bo jak chrypiała z tym gardłem i tak dziwnie gada tak dalej się to ciągnie z tym,że bez temperatury i mniej marudzi
niestety odrzuciła mleko,nie pije jego w ogóle,jedynie jak dostanie płatki/makaron/ryż/kaszę na mleku i to tylko z miseczki,z butelki tylko soczek
całkiem się rozregulowała,w nocy obudzi się i jeść nie chce tylko pije sok i jak wstanie to ze 2-3 godz nie śpi (np dzisiaj wstała po 2 i po 4 dopiero zasnęła,a o 7 już pobudka ) jesteśmy już z A wykończeni na dodatek zasypia w dzień tylko na rękach,za to wieczorem jakoś zasypia sama ale trzeba ją głaskać i siedzieć przy niej póki nie zaśnie idzie oszaleć z tym wszystkim
od wczoraj mnie mdli,do tego dzisiaj mnie głowa boli,pewnie wszystko ze zmęczenia
sorki,że tak o sobie,ale nie pamiętam co u was jak czytałam
życzę wam wesołych świąt bo może już mnie nie będzie do świąt
jak będę miała jakąś okazję to wejdę i napiszę,wybacz Emilio że nie odpisałam na smsa,ale nie mam jak