własnie nie nic Dona nie pisze a urodzila tego samego dnia co emilka, ciekawe co u niej, mnie oczywiscie prawie cały czas brzuch boli jak na okres raz mnie raz wiecej i nic wiecej sie nie dzieje, mala teraz sie rozbrykala, a poza tym pada u nas snieg.
no laski Madi powinna być już po cesarce a i Anuszka już też powinna chyba tulić malusia nie wiem czy zawracać im gitare i pisać eski czy czekać na info od nich
zirafka teraz chyba ty i potem ja w kolejce? czy sie myle?
czesc dziewczyny, jestem juz po wizycie u mojego ginka, maly jest zdrowy. wazy juz 3300, w piatek mam zrobic badania na cholestaze a w sobote wpasc do szpitala na ktg, akurat ma dyzur moj lekarz takze wszystko sam dokladnie sprawdzi i zobaczy. no i poiwedzial ze nie bedzie potrzeby bym wracala do szpitala na patologie hurra! musze liczyc ruchy..mam sprawdzac czy jest wiecej niz 10 na godzine. a jak na razie nie mam problemu, maly sie rusza czesto.
kamila_torun, strasznie się cieszę,że u Ciebie i Twojego syneczka wszystko w porządku A czy bierzesz cały czas te leki?Pozdrawiam cieplutkoCiebie i wszystkie marcóweczki
lalunia z wyliczeń wynika, że teraz na mnie przychodzi kolej aż mi sie wierzyć nie chce
A z tymi ruchami to u mnie jest dziwnie. Bo jak nie miałam ich liczyc to wydawało mi się, że mały duzo się rusza a teraz jak mam liczyc to ledwie 5 na godzine mi wychodzi . Może złą godzine wybrałam?? Zobacze jutro rano tak od 7 -8 jeśli nadal bedzie mało to lecę do gina.