a od kiedy mozna podawac??Dalam mu wczoraj danonka
czyli musze probowac dalejAmelka jak powoli ja uczylam pic bebilon pepti to wrzeszczala
szczerze to nie wiem, ale mysle, ze Dawidek jest juz na tyle duzy, ze moze powoli probowac roznych rzeczy i dlatego urozmaicam mu jego menu.misia85 napisał/a:
Dalam mu wczoraj danonka
a od kiedy mozna podawac??
a jakies smakowe?? ja kupilam na razie waniliowe.Ja daje danonki (te mniejsze)
dzieki Gosiu, to tez tak bede dawacja daje co 2-3 dni, zalezy, ale nie codziennie.
Nie znam, jak i gdzie się na nią zapisać, powinnam rozmawiać z pediatrą czy neurologiem???a znasz metodę NDT Bobath?
Ja dostałam dużo ubranek zimowych, które będą jak znalazł jak przyjdzie zima.ja juz tez kupilam kilka rzeczy na zime
tegi nie wiem, gdzieś wyczytałam, że danonki pożna podawać po 8 miesiącu, ale ile w tym prawdy to nie wiem.Dalam mu wczoraj danonka i w zwiazku z tym mam pytanie, jak czesto moge mu dawac??
Masakra dobrze, ze szczesliwie dojechalyscie, a nam w poniedzialek padl i niestety musielismy kupic nowy.Okazało się, że padł akumulator.
zgadzam sie w 100% z TobaJa tez uwazam, ze 6 miesiecy to juz wiek, w ktorym mozna probowac dawac rozne rzeczy... przeciez kiedys trzeba zaczac, oczywiscie stopniowo i z umiarem... wydaje mi sie ze im wczesniej pozna rozne smaki, to potem bedzie mniej wybredny... mam nadzieje
Justyna doskonale Cie rozumiem, sama tez przez to przechodzilam, ale nie zapeszajac od 2 dni jest lepiej.u nas koszmaru ciąg dalszy, aż mi się nie chce pisać... po prostu jest ciężko...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość