Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2007, 17:43

Dzień dobry ....

tak sobie mysle i raczej tak mi sie wydaje ze Tabelka to nie dla mnie

[ Dodano: 2007-05-09 ]
Maggie, w moim przypadku urodziny dzieci to nielada impreza na 26 osób :ico_olaboga: hm... na szczesci bedzie 2 w 1 czyli jedna impreza i 2 torty - Kapika i Misi .... :ico_brawa_01:

i powiem szczerze ... moje młodsze dziecko mnie rozbraja ... ręce mi opadaja a jestem w domu zaledwie 3 godzinki .... :ico_sorki:
Acha - ostatnio robie Malwinie popołudnia bez pampersa ...
A co nieobecnosci naszych drugich połówek w domu .... he he - mi to nawet na rękę jest :ico_haha_01: przynajmniej sie nie kłócimy ....

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

09 maja 2007, 20:08

Aginka pisze:Maggie, w moim przypadku urodziny dzieci to nielada impreza na 26 osób :ico_olaboga: hm... na szczesci bedzie 2 w 1 czyli jedna impreza i 2 torty - Kapika i Misi .... :ico_brawa_01:

No tak Kacperek i malwinka mająa urodzinki prawie w tym samym czasie :ico_oczko:
U nas będzie nie dużo osób bo tylko MY, moja mama isiostra, ale przynajmniej razembędziemy. Bardzo sie cieszę, wiecie co jak się tak długo czeka na coś, to bardziej sie to docenia :ico_haha_02:
A macie juzż jakieś plany co do tortu itp...?

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2007, 20:56

Maggie, torty teraz są przerózne - ale myśle, że Malwinka będziem miała baletnicę (lala w środku a ciasto to spódniczka ) a Kacper piłkę nożną (a raczej jej połówke ) Na piąte urodziny miał zwykłu tort - ale z tomem i jerrrym - na czwartech urodzinach był tory królik na trzecich totr samochód - na drugich z jego fotka lukrową a na pierwszych - chyba zwykły - tradycyjny ....

Jestem na etapie poszukiwania czegos w rodzaju chodzika - jeździka dla Malwiny - macie coś takiego a może macie jakieś pomysły ??? co ??? poradźcie ...

http://www.alejahandlowa.pl/index.php?t=p,1277215
myślałam nad czymś takim lub podobnym .... :ico_noniewiem:

dobranoc kobitki ... słodkich snów ...

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

09 maja 2007, 22:18

Aginka, masz rację tortów jest mnóstwo, ale my chcemy zrobić własnej roboty, najprawdopodobniej będzie to tort orzechowy (pychotka :ico_oczko: )

Jeśli chodzi o ten chodzik edukacyjny, to jest super, jak Go ogflądałam to przypomniało mi sie jak mój Antek chodzi tak z suszarką na ubrania :-D
Super pomysł :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2007, 07:11

Dzień dobry ....

[ Dodano: 2007-05-10, 07:14 ]
chyba jeszcze wszystkie śpicie .... to będę cichutko pracowała żeby Was nie pobudzić ..... :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

10 maja 2007, 07:16

czesc baboski
no wklasnie co z tabelos?
maggie moze ty? ty chyba najczesciej siedzisz na forum ...no jesli chcesz oczywiscie ... :ico_oczko:
macie racje baboski przeciez nawazniejszy dzien juz niedlugo:) maggie jako pierwsza robi imprezke ....
my tez myslimy o torcie i chyba takim ze zdjeciem ...sa slodkie a i pamiatka ekstra...my na pewno zrobimy kawe ciacho i wieczorem kolacje czyli grillka i mnostwo salatek ...bo chcemy zrobic na ogrodziejesli nie w naszym "nowym miejscu" :ico_placzek: to u szwagierki i bedzie chyba z 20 osob:)
wicei to bedzie super dzien i tak jak maggie napisala pelen wzruszen ale dla mnie to bedzie ciezki dzien ze wzgledu na moich rodzicow..

to dluga historia ale w skrocie wyglada tak ze moi rodzice wogole sie nie interesuja malymn i nawet nie mam ochoty ich zapraszac ....boli mnie to strasznie ale ja juz nie potrafie pierwsza wyciagac reki na wzglad na malego.....i jak sie z nimi widze udawac ze jest wszystko ok i sie usmiechac .................no coz nie wszyscy maja lekko :ico_oczko:
nie wiem jak przestawic malego ale on chyba oszalal codziennie po 5 wstajemy :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-05-10 ]
ja nie spie aginko ..............
milej pracy i buzialki dla dzieciaczkow

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2007, 07:21

iwonap, dzięki za super zdjęcia ... Siwulek jest extra ...

[ Dodano: 2007-05-10, 07:23 ]
Malwinka mi dziś w nocy zagorączkowała .... ale oprócz tej gorączki nic jej nie było i nie jest (chyba).. to chyba zęby ... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

10 maja 2007, 07:23

hej
my tez nie spimy od 5.40 i tez nie mam pojęcia jak go przestawic

ja tez glosuje na maggie jesli codzi o tabelos....

aginka my mamy cos takiego
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=189850080

narazie to sie nie sprawdza bo mati to za mocko pcha i chodzik jest za szybki i mati upada

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

10 maja 2007, 08:02

Cześć Dziewczyny.
Dzisiaj Kinga jeszcze śpi, a ja na bezsenność cierpię... :ico_spanko: .
Super chodziki-jeździki. Chyba i ja pomyślę o czymś takim, bo mnie już męczy ciągłe chodzenie ze zgiętymi plecami...
Mała jest straszny żarłoczek ostatnio, w ciągu dnia je tyle, że na wieczorne mleczko nie ma już miejsca w żołądeczku. Rano wypija 180 ml, później kaszka, albo biszkopty na mleku (90-100 ml) i wczoraj nie piła więcej mleka. Wydaje mi się, że to troszkę malutko...?

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 maja 2007, 08:27

Witajcie Baboski
U nas nocka tak sobie minela,poazytym ze musialam 3 razy wstawac do malutkiej bo 3 razy jej smoczek wypadl i plakala :ico_oczko: A potem to sie polozylam jak poszedl moj maz do pracy i mnie wlasnie moj maz obudzil dzwonkiem bo przyszedl z pracy i mowi ze cos mu w kregoslupie strzelilo :ico_olaboga: :ico_szoking: :ico_noniewiem: Juz sie martwie o niego,teraz poszedl do lekarza i zobaczymy co dalej.. Po prostu jechal na rowerze,zakaszal sobie i cos mu strzelilo ja jestem w szoku :ico_szoking:
A teraz malutka sie obudzila i zaczynamy dzien

Chodziki-Jezdziki super,ale moja Nicole to ma swoj chodzik i jest zadowolona z niego
Jesli chodzi o orty i pierwsze urodzinki to jeszcze mamy czas do lata ale mysle tak jak Iwona ze chcialabym tort ze zdjeciem i moze jakis przekladany no niewiem nie myslalam jeszcze tak daleko

Ja tez jestem za Meggi jak o Tabelos nasza chodzi Pozdrawiamy was i zyczymy milego dnia :ico_brawa_01: Wpadne potem pa

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”