to jest klinika jednodniowego pobytu, jak jest jakis zonk z dzieckiem czy cos to do szpitala odsylają, a szpital sie wnerwi bo to nie ich pacjentka jest.zartujesz chyba
ja tak samo... wstawiam nawet do pustej lodówki gorąca wode do tego troche octu i cytryny zostawiam na godzine poltorej i rewelka wszystkie zapachy wygania.ja czyszcze lodówke octem zeby zabić w niej brzydkie zapachy
najlepiej pomaga renni na zgagę, ja mleka moge wypic litr i nic z tego dalej męczyU mnie zgagi dzień 3 już mam dość nawet po mleku mnie męczy
u nas spirytusem nie wolno, kupiłam nasaczone gaziki leko się nazywają, i nie są zle, otworzyłam nawet jedna sztuke na próbę i spoko.teraz nie w każdym szpitalu pozwalają używać spirytusu. Teraz jakiś Octenisept jest bardziej zalecany do pielęgnacji pępuszka
wielkie gratulacje, fajnie że u dziecka wszytsko dobrzeJA dzisiaj po wizycie u gina
Malutka moja moja ślicznie rośnie, wszystko w porządeczku:)
Następną wizytę mam za 2 tyg:)
[ Dodano: 05-08-2011, 17:11 ]
dostałam jeszcze dzis paczkę od rodziny z Niemiec i przysłali mi te krople o których pisalyscie sab simplex i pelno kosmetyków dla mnie i M.