Czesc czołem
Cholercia..Wszystkiego najcudniejszego dla Tomcia Palucha

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
U nas tez w koncu slonko wyszlo!!!

jestem w szoku.
Ale macie silne te dzieciaczki! Tak sie juz gimnastykuja!!! Moj to taki troszke słabiutki, zdechlak bedzie, po mnie
BeWu - witaj!!! Iwpqadaj czesciej teraz!
Frydza- super Wikusia. W tej wannie zdjecie jest tak zrobione, ze wyglada jakby byla taaaaaka wielka

tzn długa hihi
Madziu - brawo dla Marcinka! Silne chłopisko! Moj tez zaczyna kolanka pakowac pod brzuszek ale poki co, glowka za ciezka i nie idzie do przodu
Madziorka- moze dawaj mu jak najwiecej rumianku do picia. U nas jak nie ma kupy daje do picia herbatke rumiankowa i po kilku godzinach kupsko sie pcha jak glupie
Karla - prosze Cie, nie zalamuj sie. To najgorsze co mozesz zrobic!
Wez cos zrob, wez sie w garsc, przeprowadz sie do wawki,poszukaj roboty. Jak chcesz, nawet przyjade zeby Ci kopniaka w tyłek sprzedac. Jestem z Toba!
Ja dzis sie nastrajam wesoło, bo ostatnio miałam humor pod psem, do nonono.. Ale wczoraj pogadalismy sobie z duzym, poszla kawa na ławe i jest super. Wiec zapusciłam "Pozytywne wibracje" i płyna z glosniczkow.. mmm... O14 jak Duzy wroci pieczemy pizze a na wieczor wpadaja znajomi
Zraz bede jezdzic na odkurzaczu, zmyje podlogi, srzatne kurze.. A potem moze jakis spacer!? Nie byłam z Juniorem od soboty

Bo taka pogoda do nonono. Wiało, padało, snieg.. Cholera az boje sie pomyslec co bedzie za miesiac
Duzy od przyszłego tygodnia wraca do trenowania. 2 lata chodził na tajski boks.. I znow bedie ciagle w siniakach z bandazami na wszystkim:): No ale jemu sie przyda, bo ostatnio taki zrezygnowany i zdołowany, ze przytył i w ogole.. Wiec wyganiam go. Do tego w niedziele bedziemy smigac na basenik w 3 a ja po zabiegu, jak wydobrzeje po zabiegu, wracam do biegania. Mamytaka piekna droge na osiedle, 3 km pieknej kosteczki i wszyscy tam biegaja. Trzeba wracac do pieknej kondycji i sportowego trybu zycia. W koncu w wakacje bedzie juz mozna z Miskiem jezdzic w na rowerze

Ach.. bajeczka po prostu!
Dobra. Zmykam. Bo Junior sie wlaczyl i sie domaga jarzynowej
Milego dnia