Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2009, 19:31

no ale za to spac chodze o 12 -1 w nocy :ico_wstydzioch:
aaaha,no to wszystko jasne.Ja to przed 23 to już w łóżku leże.Czasem nawet o 22:20 się zdarza że padam.
nie,nie - nie ma co,nawet ja taki wariat,ale rak do gory nie biore.Maz zapowiedzial,ze firanki on zdejmuje i zaklada.Okna sama chce umyc,ale co to za mycie - clin + papierowe reczniki i po sprawie.U nas tu jest bardzo nisko,wiec okna tez bez stawania na stolek umyc mozna :ico_oczko:
Ja też okna mam dość nisko,ale nie wyciągałam się mimo wszystko,no i też tylko papier + spryskiwacz do szyb.Także w 20min się uwinęłam,jeśli nie szybciej :ico_noniewiem: A firanek nie mam wcale,w żadnym z pomieszczeń.Tylko w kuchni,ale takie małe nisko na patyczkach sa zawieszone.
a Oliwke mam,bo smaruje brzuszek,wiec nie bede kupowac nowej,a krem ten sam co do sutkow,bo w szpitalu pewnie dadza maly sudocrem :ico_oczko:
Ja też mam oliwkę w domu,bambino smaruje brzuchala,ale z niej leci jak się ją przechyli więc pół torby bym sobie nią upaćkała :ico_olaboga: Muszę coś innego wykombinować.
a krem ten sam co do sutkow,bo w szpitalu pewnie dadza maly sudocrem :ico_oczko:
no tak,ostatnio pytałam was juz o te kremy więc kupuję ten 2w1, do sutków i do pupki.Ciekawe czy u mnie też dają ten sudocrem :ico_noniewiem: Zobaczymy

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 gru 2009, 19:47

Patrycja.le No niestety to stan zapalny :ico_noniewiem: mam maść i globulki, a w czwartek posiew, mam nadzieję że juz minie... :ico_sorki:
:ico_brawa_01: za ostatni miesiąc :-D

geheimnis napewno sobie wszystkie poradzimy. Ja też się trochę boję bo to coś nowego, nieznanego ale co poradzić. Będę robić wszystko co każą żeby mały się szybko urodził i nie namęczył :ico_sorki:

Rybka, dobrze że piszesz że wraca do normy wszystko :-) uff bo też mi takie różne myśli przemyały przez głowę...

życzę miłego spokojnego weekendu,
my jutro jedziemy na ktg :)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 gru 2009, 19:50

A firanek nie mam wcale
- ja firanki obowiazkowo,my mamy tu parter w domku,wiec kazdy kto idzie moze zjarzec :ico_oczko:
- o fajnie,a to tak profilaktycznie ze wzgledu na serduszko?Bo pamietam,ze ja na KTG to jezdzilam juz po terminie jak bylam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2009, 21:33

i zaczal sie weekend :-D mozna to poznac m.in. po pustkach na forum... :ico_oczko:
Ja to przed 23 to już w łóżku leże.Czasem nawet o 22:20 się zdarza że padam.
ja przyznaje, ze na ogol klade sie kolo polnocy, a wstaje o 7:00... nie potrafie wczesniej zasnac
milego sluchnia bicia serduszka :-)
ja na KTG to jezdzilam juz po terminie jak bylam
ja mam od 30tyg. co dwa tygodnie

[ Dodano: 2009-12-04, 22:39 ]
chyba rzeczywiscie sama zostalam :ico_noniewiem:
pokaze moj ostatni internetowy zakup :-D przed chwilka znalazlam
Obrazek

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 gru 2009, 00:04

ja mam od 30tyg. co dwa tygodnie
- oooo :ico_szoking:

Helen, sliczny sweterek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2009, 09:35

Dzień dobry sobotnio :)
My wstaliśmy i zaraz śniadanko lecę robić bo jako dobra żonka pozwoliłam mężusiowi pospać jeszcze a sama z Krystkiem poszliśmy na dół :)
Muszę coś innego wykombinować.
to może pomyśl o oliwce w żelu? U mnie się bardzo sprawdziła bo tych zwykłych nie lubię właśnie dlatego że się tak leją.
ale fajnie. Miłego słuchania serduszka:)
ja firanki obowiazkowo
Ja też wolę mieć bo mimo że 3 piętro to na przeciwko są sąsiedzi i wszystko widać a tak przynajmniej choć troszkę zakryte :)
Helen, śliczne wdzianko. Ale ładniejsze będzie na dzidzi :D
To ja na razie uciekam. Miłego dnia kochane

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2009, 11:40

Witam i ja :-D
geheimnis napewno sobie wszystkie poradzimy.
Wyboru to my za dużego nie mamy :ico_oczko: Trza urodzić i już :-)
ja firanki obowiazkowo,my mamy tu parter w domku,wiec kazdy kto idzie moze zjarzec :ico_oczko:
Ja mam drugie piętro,ale z jednej strony mieszkania mam widok na szeroki trawnik i ulicę,a z drugiej sąsiedzi zobaczyć mogą jedynie telewizor i szafki w salonie.Firanek nie mam już ze względu na kota,bo strasznie niszczył diabeł wcielony.No i siedlisko dla jego długiej sierści.
o fajnie,a to tak profilaktycznie ze wzgledu na serduszko?Bo pamietam,ze ja na KTG to jezdzilam juz po terminie jak bylam :ico_oczko:
Ja mam mieć 15.12 a potem to już co tydzien będę jeżdzić na KTG.
Helen, bardzo udany zakup :ico_brawa_01: Sweterek śliczny
to może pomyśl o oliwce w żelu? U mnie się bardzo sprawdziła bo tych zwykłych nie lubię właśnie dlatego że się tak leją.
Może i faktycznie kupię taką w żelu,nienawidzę tych lejących.Pół łazienki mam potem do sprzątania,bo się z każdej strony leje z tej butli. :ico_zly:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 gru 2009, 19:06

- no ja mam wlasnie ta,zolciutka :-D
bo strasznie niszczył diabeł wcielony.No i siedlisko dla jego długiej sierści.
- a to lobuziak,moja siada na paparecie i wyglada na swiat,ale nigdy nic nie zrobil :ico_szoking:

ja jestem wykonczona,nocka kiepska,budzilam sie co chwile - zgaga,siusiu i pic :ico_zly: - snilo mi sie,ze wody mi odeszly,mimo,ze nie wiem jakie to uczucie,bo pecherz mi przebili na porodowce.Normalnie szok.Nawet wiem,ktora byla godzina 22.40 i mowilam,do siostry,ze urodze w Mikolajki,a siostra na to,ze lipa,bo mala dostanie jeden prezent na urodziny i mikolaja :ico_oczko: I sliczna byla ta moja coreczka :ico_wstydzioch: Ja juz chce urodzic :ico_placzek:

Jestem wypompowana,umylam dzis okna,maz mi pozawieszal fiaranki,zaslonki.Wzielam sie tez gruntownie za lazienke i mam dosc :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
DUSIA555
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2009, 12:44

HOO HOO HOO :-D

Obrazek

Dużo zdrówka życzę Wam i fasolkom :ico_haha_02: :ico_sorki:

Zagłosujcie proszę link jest w profilu. Z góry dziekuję :ico_haha_02: :ico_sorki:

Miłego dzionka i mnóstwa prezentów :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

06 gru 2009, 20:29

DUSIA555, czesc,glosik oddany :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”