szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

06 sie 2011, 20:40

Kocura mam pytanie bywasz czasem w tym sklepie kolo ciebie ,, Mieszko,,?
rzadko bywam, ale to dlatego,że wiem jakie tam ceny :ico_haha_01: Ale mam tak blisko,że chętnie Ci sprawdzę tą pościel. Tylko wyślij mi linka na priva z allegro,żebym wiedziała jaka i pójdę po niedzieli.
Ok zaraz wyśle ci na priv. Dzięki wielkie.
Najlepiej na biało się maluje, bo przynajmniej mało smug i się nie marze :ico_haha_01:
No niekoniecznie.
My jak malowaliśmy w tym roku salon i sypialnie to z sufitem białym w salonie było najwięcej problemów.Malował go chyba 8 razy bo ciągle smugi i prześwity. A inne ściany kolorowe wyszły za pierwszym razem.

A nie wiem czy się chwaliłam że mamy w koncu laptopa i szlak mnie trafia bo ja bez myszki nie radze sobie zbyt dobrze.

elibell
4000 - letni staruszek

06 sie 2011, 22:13

A nie wiem czy się chwaliłam że mamy w koncu laptopa i szlak mnie trafia bo ja bez myszki nie radze sobie zbyt dobrze.
to przecież możesz myszkę podłączyć pod lapka:):):) taką na usb bezprzewodową :):)

szkieletorek

06 sie 2011, 23:29

to przecież możesz myszkę podłączyć pod lapka:):):) taką na usb bezprzewodową :):)
No tak , wiem o tym.Ale nie mam jej tu i teraz.
Na pewno taka kupimy ale dopiero kiedy bedziemy na jakis zakupach w miescie

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2011, 08:10

Cześć, cześć!

U mnie powtórka z rozrywki, znowu obudziłam sie przed 7 :ico_zly:
Jedziemy dziś do mamy, odwiedzić nasze pierworodne dziecię :ico_haha_01: , chyba jeszcze zostanie, zwłaszcza,że jutro przyjeżdża siostra z synkiem na tydzień, no i Zu chce pobawić się z kuzynem :-)

Dziś jeszcze szwagier ma wpaść niedługo,żeby z M. pownosić meble do Zu pokoju, bo M. wczoraj drugi raz pomalował i półkę wywiercił.

Miłego dnia!
U nas znowu słonecznie się zapowiada :ico_brawa_01:

elibell
4000 - letni staruszek

07 sie 2011, 08:46

Doberek Kochane:)

:ico_tort: za kolejny tydzień, 36 się zaczyna u mnie:)

A już mam wrażenie, że długo nie posiedzi to moje dziecię, coraz częściej i coraz bolące mam skurcze w szyjce macicy - tak mi się wydaje, wczoraj chodzić nie mogłam i zasnąć też, więc znów nie wyspana jestem, ale to już chyba pora przywyknąć.

U nas też słonko widać, ale to Anglia, więc nigdy nic nie wiadomo jak to z tą pogodą będzie naprawde.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sie 2011, 09:08

Witam niedzielnie.

Ja sobie pospałam do 8 ale poszłam spac o 2 w nocy bo dopiero od znajomych wróciliśmy, tak nas pogryzły komary że wygladam jakbym ospe miała, ale prze fajnie spędzilismy wieczór.

Na dzis totalnie nie mam planów więc chyba poleże z M. cały dzień i pooglądam telewizor.

Nogi i cała wogóle jestem masakrycznie spuchnięta, a jeszcze dziś ma być u nas 31 stopni ciepła więc chyba lepiej jak w domu posiedzę.
za kolejny tydzień, 36 się zaczyna u mnie:)
wielkie gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A już mam wrażenie, że długo nie posiedzi to moje dziecię, coraz częściej i coraz bolące mam skurcze w szyjce macicy - tak mi się wydaje, wczoraj chodzić nie mogłam i zasnąć też, więc znów nie wyspana jestem, ale to już chyba pora przywyknąć.
jakby nie patrzeć jestes juz bardzo blisko wiec teraz jeste coraz trudniej. Wytrwałości dla Ciebie :-)

[ Dodano: 07-08-2011, 09:33 ]
MAM PROSBĘ ZWRACAM SIĘ DO DZIEWCZAT Z ANGLII, MOJA KOLEZANKA RODZI ZA 2-3 DNI I CHCIAŁABY DOSTAC ANALIZER PŁACZU DZIECKA, WIEM ŻE U WAS JEST TO DUUUUŻO TAŃSZE NIŻ U NAS Z EBAY NIGDY NIE KOMBINOWALAM Z ZAKUPAMI WIEC SIĘ NIE ZNAM. nIE ORIENTUJECIE SIE ILE COS TAKIEGO MOZE KOSZTOWAĆ??

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2011, 13:34

hej dziewczyny

wpadam z herbatką bo kawy już sie opiłam dzisiaj :ico_oczko:
Majcia śpi po obiadku, mężuś grzebie cos w nowym zegarku, godziny na świecie chyba ustawia :ico_haha_01:
a ja przyszłam po necie pobuszować troszkę :-D

jak zwykle w weekend pustki tutaj panują :ico_haha_01:
u nas duszno, mieliśmy jechac do zanjomych dziaś popołudniu no ale zobaczymy o której majka wstanie i czy nam sie bedzie chciało jechać w taką duchotę :ico_oczko:

[ Dodano: 07-08-2011, 13:47 ]
tak sobie buszuję po allegro i znalazłam kilka fajnych rzeczy na allegro które sobie stopniowo pokupuję do pokoju dzieciaczków

Majci pościelkę
Obrazek

i takie literki nad łóżeczka
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 07-08-2011, 13:53 ]
organizer na zabawki
Obrazek

stolik i krzesełka, skrzynia
Obrazek

i takie obrazki na płótnie
Obrazek

[ Dodano: 07-08-2011, 13:54 ]
no skoro nie bedzie pokoju wróżkowego to bedzie Kubusiowo-puchatkowy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sie 2011, 14:04

Izuś wszystko bardzo ladne ten motyw z pościeli ja mam na obrazie w pokoju Oliwki.

My z M. nudziny sie potwornie więc zmykamy do kina nie wiem jeszcze na co własnie patrze na repertuar.

elibell
4000 - letni staruszek

07 sie 2011, 14:09

izuś_85, superowe rzeczy dla dzieci. Też lubię Kubusia puchatka, i może drugi pokój kubusiowy zrobimy:) Zobaczymy, bo moja córa to Kocha "In the night Garden" więc robimy w tym stylu jej, choć wciaż nie kupiłam zasłon itp, ale nie ucieknie, powoli, pokolei będzie zrobione;)

a u mnie kolejne pranie, jedno już ściagnełam, w ciągu niespełna godziny wiatr wywiał:):)

Awatar użytkownika
inia1985

07 sie 2011, 17:21

Hej Laski :ico_ciezarowka:

Ja tylko meldunkowo. Przez jakiś czas nie będę do Was wpadać, bo ostatnio brak mi energii nawet na to by siąść na kompie. Najchętniej bym ciągle spała. Także trzymajcie się, odezwę się, jak poczuję się lepiej.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”