czesc dziewczyny ... mąz dzwonil a mi serducho i w brzuchu 2 razy sie poprzewracalo.. mial strasznie smutny glos mowie co sie stalo ...a on ze 5 trupów?? kurde

przestraszylam sie e spowodowal wypadek..ale na szczescie to nie on.... niestety na nieszczescie pasazerow osobowek to oni sie stukneli w jedrzejowie;/ 4 trupy na miejscu jeden w drodze do szpitala:( przykre to ze tak szybko mozna stracic zyje...

(*)
Ananke sliczna dzidzia a jaka juz duzia:)
Sandrusia polecam ci program utorrent i strone
www.torrenty.org tylko trzeba wykupic dostep za 7 zł:) ja sciagam i naprawde polecam i jeszcze emule i tyle wiecej nie zasmiecaj kompa tymi pierdol,ami bo beda wirusy i bedzie wlasnie tak ci dzialal...z tego co ja sie znam i wiem a mysle ze duzo umioem na kompach musisz sciagnac K-Lite Codec Pack 3.5.3 to jest zestaw kodekow do odbierania filmów powinno zadzialas i ewentualnie jezeli w tej poaczce nie bedzie kodeka na rmvb to musisz sciagnac real alternative i powinno wszystko chodzic cacy:D
ja odbieram filmy za pomoca media plajer sub edit lub all player :)
u nas dzis pochmurno wlasnie zjadlam sniadanie i pije herbate.... uwielbiam slodka i goraco herbatke: zaraz poscielam wymyje kibel... i w kuchni posprzatam...a tak wogole to dzis malo roboty ale jak pomysle o niej to mi sie nie chce w pokoju tylko poustawiac pufy i zrobic porzadek w pazurkach:) i poodkurzac i tyle:P no ewentualnie pomyc mopem podlogi zaraz sie wszystko zrobi:D
teraz sciagam film nie klam kochanie mama mia i terinattor 3 ... ten pierwszy film w niecala godzine mialam 65 %:D sciagnelam kurs site tylko kurde nei moge nagrac na płyte nie wiem czmeu:{ akurat nagrywam cd z predkoscia 24 i 16 i pisze ze blad;/ ja juz nie wiem co robic wydrukowalam kurs poczatkowy zawalisty jest tzn cala ksiazke tusz mi sie cholercia konczy musze kupic czarny :)