donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2008, 20:09

ananke, śliczna dzidzia :ico_brawa_01: :-) , ja obieram grzybki i oglądam tv

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2008, 22:10

dobranoc brzuchatki ja czekam az maz wyemigruje niestety z domu do pracy i spac ide do juterka papap :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

08 wrz 2008, 04:53

Czesc Kobietki :-D Widze, ze wszystkie znowu razem jestesmy :ico_brawa_01: Nie bylo mnie przez weekend na TT , bo walczylam z kompem a raczej z moja o tym sprzecie niewiedza :ico_olaboga: No to teraz zwracam sie z prosba do Was :ico_sorki: , bo sama sobie najwyrazniej nie poradze :ico_placzek: Jestem zupelnym laikiem jezeli chodzi o komputery, programy itp. jednak zachcialo mi sie nauczyc sciagac filmy z internetu jak to robi wiekszosc z Was. Jak do tej pory sciagnelam program Bit comet 1.03 po czym jeszcze: All player (ze strony "dobre programy), Nimo50 built 9 beta 1, vplayer, utorrent -1.8.1 -beta -12083. Pozniej sciagnelam ze strony MININOVA polski film Lejdis. No i teraz mam maly problem. Gdy go wlaczam (film) dziala tylko dzwiek bez obrazu. Sprobowalam rowniez z innymi filmami i jest to samo. Wlasnie jestem w trakcie sciagania programu mpcstar 3.1. (moze to tos da?) Zapomnialam, kazdy film otwiera sie od razu w Wndows Media Player (oczywiscie tylko dzwiek). Czy ktos moglby mi powiedziec co robie zle i dlaczego nie moge odtworzyc obrazu? Z gory dziekuje za pomoc :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 07:57

ananke śliczna dzidzia Obrazek :ico_brawa_01:

Sandrusia ja się na tym też za bardzo nie znam, bo ja nie ściągam, ale mój brat mówił coś o jakiś codekach. Może tego nie masz. I z tego co wiem to Windows Media Player nie jest zbyt dobry do odtwarzania filmów. Ale tak jak mówię też się nie znam.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 08:20

czesc dziewczyny ... mąz dzwonil a mi serducho i w brzuchu 2 razy sie poprzewracalo.. mial strasznie smutny glos mowie co sie stalo ...a on ze 5 trupów?? kurde :( przestraszylam sie e spowodowal wypadek..ale na szczescie to nie on.... niestety na nieszczescie pasazerow osobowek to oni sie stukneli w jedrzejowie;/ 4 trupy na miejscu jeden w drodze do szpitala:( przykre to ze tak szybko mozna stracic zyje...:((*)

Ananke sliczna dzidzia a jaka juz duzia:)

Sandrusia polecam ci program utorrent i strone www.torrenty.org tylko trzeba wykupic dostep za 7 zł:) ja sciagam i naprawde polecam i jeszcze emule i tyle wiecej nie zasmiecaj kompa tymi pierdol,ami bo beda wirusy i bedzie wlasnie tak ci dzialal...z tego co ja sie znam i wiem a mysle ze duzo umioem na kompach musisz sciagnac K-Lite Codec Pack 3.5.3 to jest zestaw kodekow do odbierania filmów powinno zadzialas i ewentualnie jezeli w tej poaczce nie bedzie kodeka na rmvb to musisz sciagnac real alternative i powinno wszystko chodzic cacy:D

ja odbieram filmy za pomoca media plajer sub edit lub all player :)

u nas dzis pochmurno wlasnie zjadlam sniadanie i pije herbate.... uwielbiam slodka i goraco herbatke: zaraz poscielam wymyje kibel... i w kuchni posprzatam...a tak wogole to dzis malo roboty ale jak pomysle o niej to mi sie nie chce w pokoju tylko poustawiac pufy i zrobic porzadek w pazurkach:) i poodkurzac i tyle:P no ewentualnie pomyc mopem podlogi zaraz sie wszystko zrobi:D

teraz sciagam film nie klam kochanie mama mia i terinattor 3 ... ten pierwszy film w niecala godzine mialam 65 %:D sciagnelam kurs site tylko kurde nei moge nagrac na płyte nie wiem czmeu:{ akurat nagrywam cd z predkoscia 24 i 16 i pisze ze blad;/ ja juz nie wiem co robic wydrukowalam kurs poczatkowy zawalisty jest tzn cala ksiazke tusz mi sie cholercia konczy musze kupic czarny :)

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

08 wrz 2008, 08:37

Sandrusia, skoro nie masz obrazu, to jak pisze milutka204, brakuje ci kodekow video :-) dziwne, bo all player powinien je miec w standarcie... moze sproboj najpierw w ustawieniach all playera przyporzadkowac mu rozszerzenia (filtry?) ciezko mi doradzic, bo nie mam all playera teraz... w kazdym badz razie, musisz zaznaczyc zeby byl programem domyslnym (bedzie sie wtedy otwierac kazdy film bezposrednio) no i zaznaczyc wszystkie rozszerzenia. moze ktoras z dziewczyn da ci lepsza instrukcje do tych programikow...
ananke, hhihihiihi, dzidzius sliczny, a jak ladnie widac kregoslupik i inne czesci cialka... super!!!
uff, lece na kaffke, u nas dzis tak dziwnie -> pochmurno. w maladze swieto do tego jakies i cisza jest ze... :ico_szoking:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 08:46

hej hej :-)

ja z rana, po całej przespanej nocce, to u mnie nowość :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

Sandrusia, musisz ściągnąć ten zestaw kodecków, o których pisze Milutka, tego widocznie Ci brakuje, bo All player nie ma ich wszystkich, potem powinno juz ruszyć.
ananke śliczna dzidzia :ico_brawa_01:
Ananke sliczna dzidzia a jaka juz duzia:)
ananke, hhihihiihi, dzidzius sliczny, a jak ladnie widac kregoslupik i inne czesci cialka... super!!!
dziękuję dziewczyny :ico_sorki:

ja w lepszym nastroju jakoś :-) mam nadzieję, że dziś tylko tak lekko ćmić będzie ta nerka i nie mocniej niż w tej chwili to bym z Wami dłużej posiedziała :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 08:53

b edzie napewno wszystko dobrze ananke;) ja lece sprzatac a potem jednak zdecydowalam sie ze pojade do mamy... musze sobie segregator kupic z kosuzlkami:d nastepny to juz :P a i orzeczy laskowe i moze jakos wedlinke ciom;>

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 09:00

Kochana Styczniówki.. :-) widziałam, że Grudniówki juz zaczęły odliczanie od 120 dni do terminu i z tego, co się orientuję to juz kilka z nas też by mogło się tam zameldować :-) bo u nas też już z górki :-) co o tym myślicie?

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 09:02

A ja dzisiaj muszę zanieść buty do reklamacji - złamała się klamerka przy pasku. Najlepiej jakby mi oddali pieniądze - pochodziłam w sandałkach całe lato, a w przyszłym roku kupiłabym sobie inne. :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”