Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

07 sie 2011, 18:33

dziewczynki, odliczajcie z nami!

http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 88#5157388

zapraszam na odliczanie od 120dni :)

tibby

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

07 sie 2011, 19:35

Kobietki jaki materacyk kupujecie ?Ile kosztuje takie cos bo na allegro widze ceny od 40 zl w góre.

elibell
4000 - letni staruszek

07 sie 2011, 20:15

hej hej, ale cisza tutaj dziś

inia to już takie tygodnie kiedy snu więcej nam potrzeba, mam to samo tyle, że nie zawsze udaje się położyć po południu.

szkieletorek ja nie pomogę w tej kwestii bo ja mam do kołyski taki jaki był, zwykła gąbka a na niej pokrowiec taki ochronny sciągany, elizka aktualnie ma spręzynowy ale taki dość fajny i też z pokrowcem na zamek - taki ograniający, ze jak się zsiusia to nie przecieknie i podobnie miałam do łóżeczka zbity gabkowy ale obrzyty materiałem ślizkim (ceratowym ale takim pożądnym z 80 funia dałam za niego) tez dziecię nie przesiusia tego materacyka. A na firmach nie znam się w ogóle wiec w tej kwestii nie pomogę

Ustawiliśmy juz sypialnię inaczej, pod dzieciatko, kołyska już czeka na ubranie. Prania dziś puściłam ze 3 i ciuszki na wyjście dla maluszka już gotowe, jeszcze lekko przeprasować i dziś spakuję dziecię w torbę całkiem):);) Brakuje mi tylko majteczek dla siebie hehehe

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

07 sie 2011, 21:10

Ja jutro jadę do miasta zakupić prawdopodobnie jedną pościel do łóżeczka i wypełnienie jesli znajde w dobrej cenie. Bo widziałam w tamtym tyg bardzo ladna i widze ze maja taniej sporo niz na allegro wiec moze to chodzi o to że wystawowa jest.Ale to jest sklep jak by w galerii wiec słonko nie dochodzi i nie mogła wyblaknąć.

Zjedlismy pizze , szwagier przywiózł i ledwo sie ruszam, tak pojadlam.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2011, 21:18

Cześć!

Ale padnięta jestem po całym rodzinnym dniu :ico_haha_01:
A Zuzia to nas powitała, nie ma co :ico_olaboga: Darła się,żebyśmy do domu wracali, bo ona zostaje :ico_szoking: :ico_haha_01:
No, ale przeszło jej potem i super dzionek spędziliśmy, no ale wracać i tak nie chciała, koza mała, więc została z dziadkami.
Kobietki jaki materacyk kupujecie
ja mam po Zuzi taki twardszy, tzn. kokos-gryka-kokos, chyba :ico_wstydzioch: na pewno nie piankowy.

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2011, 21:42

Hej laseczki

pokoje Erysia gotowe, ledwo zyje, dzis pomylam okna, poscieralam kurze, posprzatalam gruntownie i wszystko juz ustawione. Jesz tak slicznie, ze napatrzec sie nie moge, co chwila chodze i zagladam, jeszcze kilka drobiazgow przyjdzie np dywanik wiekszy w Cars, jeszcze naklejki na sciane i cos do sypialni na sciane, ale jeszcze mysle nad tym noi nowa firaneczka oczywiscie w Carsy :-D

Nie mam juz sily, krzyz mi odmawia posluszenstwa, nie moge chodzic tak boli :ico_olaboga: :ico_placzek:

elibell :ico_brawa_01: za 36 tydzien
szkieletorek milo Cie znow widziec :-)
inia wracaj do nas kiedy tylko poczujesz sie lepiej

A ja stawiam :ico_tort: za 30 tydzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ide sie wykapac, jutro wizyta u ginka, juz nie mge sie doczekac, bo pomad miesiac nie bylam przez ten wyjazd do PL , mam nadzieje, ze wszystko jest ok.

A jutro malujemy chyba duzy pokoj, zobaczymy jak Przemek wyrobi sie z czasem, bo juz jutro praca

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2011, 21:45

Pati85, to szybko Wam poszło malowanko!
Oby kolejne pomieszczenia szybko były wyamalowane :-)

elibell, Pati85, za kolejne tygodnie :ico_brawa_01:

Zmykam do łózia, bo padam :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2011, 21:48

Oby kolejne pomieszczenia szybko były wyamalowane :-)
oj tak, ale nie wiem czy w tygodniu uda nam sie cos pomalowac, mam nadzieje, ze tak, b nie chce zeby to sie odwlekalo, a i syf wszedzie, a ja tego nie cierpie :ico_olaboga:
Zmykam do łózia, bo padam :ico_spanko:
lec kochana, spij dobrze

Ja tez zmykam, ide sie wykapac i tez sie poloze

DOBRANOC

elibell
4000 - letni staruszek

07 sie 2011, 22:07

A ja stawiam za 30 tydzien
gratuluje i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: oby kolejne mijały spokojnie;):):)

No i super, że juz pomalowane tyle macie, ja jutro mojego gonię do malowania pokoiku, a gratów tam mamy tyle, że nie wiem gdzie to wyniesiemy, chyba do schowanka na dworze, zakryje sie folią jakąś i niech sobie lezy:) gorzej z materacem, bo łóżka tam nie mamy tylko nasz stary materac, ale narazie potrzebny, póki się łóżka nie dorobimy jakiegoś

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2011, 09:49

Cześć, cześć!

Ja sprzątam pokój Zuzi po tym malowanku-przemeblowanku. Jezuuu, jak to moje dziecko obrosło w graty :ico_olaboga: Pokój niewielki, aja chcę jak najwięcej tam upchać,żeby po domu się nie walało.

elibell, uuuu.... teraz u Ciebie te "przyjemności"- malowanie :ico_haha_01:
Ja tak narzekam, ale potem ładnie jest i pomalowane i gruntownie posprzątane, aż przyjemnie :-)

U nas coś pogoda się popsuła, ale nie pada.
Muszę skoczyć po jakiś obiad, bo nic nie mam.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”