hej kobietki ale amm dzis bol glowy, wrrr to od tego stresu egzaminowego...wczoraj poszlam i wydalam ponad 1700 zl i w nonono mam wszystko.....i tak mi sie humor nie poprawil. Dzis ide robic przelew bo kaska oczywiscie na minusie leciala, bo Julki macierzynskie dopiero nastepnego miesiaca dostane, ale tak sobie pozyczylam hihihi musialam kupic Julci pare ciuszkow i kurteczke i dla siebie tez cus. Wiec dzisiaj ide robic przelew z innego konta zeby nie bylo minusika. Echhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tak mi nudno, A. pracuje,a ja siedze w domku, Julka spi teraz caly dzien dzis cos marudna a wczoraj w nieboglosach byla hihihi niekumam dziecka

taki dzien humorzasty ma, ale za to slodka jest bo tak jej zle i takie minki strzela ze nic tylko ja przytulam i caluje caly czas hihi no a teraz spi bo jakas taka zmeczona byla, troche wczesnie na spanko ale obudzila sie w nocy i wzielam ja do siebie do lozka, spalam na jednej wygietej rece i w dodatku zab mnie bolal. Sny to mialam po prostu przepiekne......
chyba nic mnie nie uszczesliwi jesli w koncu nie pojawi sie wiosna, ja chce wiosne, ja chce skowronki, biale chmurki, cieply wiaterek, zielen i kwiatki, ja chce wkoncu wyjzdz na dwor spokojnie bez obaw ze mi twarz zamarznie, w dodatku zeby cos sie w koncu dzialo, achh brakuje mi tych wycieczek na lono natury kiedy bylo ciepelkow dupke....

wszystko pozamykane tylko basen i basen ile razy mozna na basen jezdzic, by otworzyli jakies parki...wrrrr

dzisiaj zla jestem na caly swiat widac....hihihi