Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 09:02

napewno sandrusia m,oze sie meldowac ja za 2 dni!:D i ty ananke rowniez:P

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 wrz 2008, 09:03

No ananke z górki, z górki !!!

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 wrz 2008, 09:05

ananke, piękny,duży dzidziuś :ico_brawa_01:
Mam nadzieję,że dziś poczujesz się już lepiej :ico_noniewiem: ,a jeśli chodzi o ból nerki w czasie kolki to jabym wolała pięcioraczki naturalnie rodzić niż znowu się z tym meczyć :ico_olaboga: To taki beznadziejny,kłujący,tępy ból,promieniujący do nóg i pleców,normalnie zwariować można.A mi do tego zawsze wtedy jest niedobrze i w głowie mi się zawraca :ico_puknij:
milutka204, ja też przez tą stronkę ściągam,super jest :ico_brawa_01: i macie racje u Sandrusi to na 100% wina tego,że brakuje jakiegoś kodeku.Ja odtwarzam filmy w programie Media Player Clasic i on miał od razu dopasowane kodeki.A nazywają się X Codec Pack v2.1.6,świetnie współpracują z Vistą.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 09:09

Mam nadzieję,że dziś poczujesz się już lepiej :ico_noniewiem: ,a jeśli chodzi o ból nerki w czasie kolki to jabym wolała pięcioraczki naturalnie rodzić niż znowu się z tym meczyć :ico_olaboga: To taki beznadziejny,kłujący,tępy ból,promieniujący do nóg i pleców,normalnie zwariować można.A mi do tego zawsze wtedy jest niedobrze i w głowie mi się zawraca :ico_puknij:
no właśnie to bardzo trafny opis, ja to przy tym pierwszym bólu przez dwa dni to jeszcze wymiotuję... wczoraj dostałam biegunki i na wadze mam 3 kg mniej... :ico_noniewiem: dobrze, że miałam dzidzię monitorowaną, bo inaczej bym się bardzo zmartwiła tym spadkiem
napewno sandrusia m,oze sie meldowac ja za 2 dni!:D i ty ananke rowniez:P
noo, i jeszcze Donatka też juz może :-) :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 09:36

Witam dziewczynki, ja własnie zjadłam śniadanko i nadrobiłam zaległości w czytaniu :-D
ananke cieszę sie ze juz czujesz sie lepiej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moj P jest na urlopie wie mamy w planach wielkie porzadki..zobaczymy co z tego wyjdzie..bo jak narazie spi :ico_haha_01:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 09:50

Witam :-) , ja właśnie wstałam, muszę skoczyć do miasta po zakupy i zrobić badania.
Miłego dnia! :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2008, 10:01

A JA DZIEWCZYNKI SIE MALUJE I ZARAZ SPADAM JADE PIERW DO CIUCHA:D POTEM NA TARG SIE PRZEJDE I DO MAMY :) BUZIAKI BRZUCHATKI :*:* :ico_ciezarowka: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 wrz 2008, 10:08

cześć. Właśnie wróciłam z pobrania krwi, zostawiłam też mocz do badania. Teraz będę jeść śniadanie bo byłam na czczo i jestem bardzo głodna.

ananke, cieszę się że jesteś z nami już :-)

Dawno mnie tu nie było.. nie miałam nastroju jakoś. Pokłociłam się z mężem. Właściciwe od piątku już się zbierały ciemne chmury ale dopiero wczoraj strasznie się pożarliśmy. Nie rozmawiamy ze sobą od soboty praktycznie. Jest mi cholernie smutno i przykro ale nie potrafię się z nim dogadać, ja swoje, on swoje. Nie rozumie mnie wogole. Zawiodłam się na nim.. szkoda gadać. To wszystko nie mam sensu. Dziecko nie jest niczemu winne a takie stresy musi przechodzić. Szlag by to wszystko trafił :506:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2008, 10:12

aniabella, Kochana, to te hormony... przejdzie Wam, zobaczysz :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 wrz 2008, 10:26

prosiłam go by nie wracał pijany bo nie chcę się denerwować to zrobił mi chyba na złość, bo nie wiem jak to inaczej nazwać, i wrócił o 3 pijany z wieczoru kawalerskiego. Zawiodłam się na nim, olał mnie totalnie i jak zawsze wybrał kumpli. A ja się naprawdę źle czułam w sobotę, tzn brzuch mnie bolał i cały dzień przeleżałam w łóżku. Nie wiem, może się czepiam, może jestem tyranem jak mnie nazwał ale chciałabym by szanował moje zdanie i mnie. no nic, poczekam na rozwój wypadków. Jak narazie jestem wściekła, on też i nie ma sznas na normalną rozmowę. To tyle, żeby nie było, że się użalam albo skarżę :ico_oczko:

co dziś na obiad robicie? ja z mamą będę robić krokiety

ciekawe kiedy ja będę miała usg i dowiem się co u maleństwa :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”