elibell
4000 - letni staruszek

08 sie 2011, 10:04

Doberek Laseczki:)

Wstałam dziś o dziwo o 8, dopiero mała do nas przyszła, więc sama sobie pospała, może nowy materacyk zdziałał cuda hahahaha

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2011, 10:07

witam poniedziałkowo i skwarnie :ico_olaboga:

ja od rana posprzątałam, wstawiłam automat z ciuszkami dla malutkiej :ico_sorki: obiadek mam od wczoraj, na 15 idę z Julką do dentystki, jestem ciekawa jak tam Jej ząbki :ico_noniewiem:
jak to moje dziecko obrosło w graty
nic mi nie mów, bo jak Julki nie było to też sprzątałam u Niej i za głowę się chwyciłam jak zobaczyłam te zabawki :ico_puknij:

inia czekamy za Tobą :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

08 sie 2011, 10:47

Hej laseczki :ico_kawa:

Jestem zyję tylko muszę się ogarnąć :ico_oczko:
Walcze z niezbyt miłą przypadłością hemoroidy :ico_placzek:
Nie mogę ani siedzieć, ani leżeć, nawet jak stoje to boli :ico_puknij:
Smaruje homeopatyczną maścią ale nic nie daje, już rumiankiem przemywam.
Muszę się do apteki przejść zobaczyć co tu mają co mogę stosować.

Wczoraj pojechaliśmy nad morze, był lunapark i bardzo miło czas spędziliśmy, tylko
morza już nie było bo teraz to już o 11 są odpływy :ico_noniewiem:
Ale nawdychaliśmy się jodu :-D

wpadnę później jak porobie co chciałam :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2011, 11:03

Dzien doberek

my wstalismy dzis o 9 :ico_szoking: pospalam jak nigdy, sniadanko niedawno zjedzone i trzeba cos myslec cos na obiad zrobic, bo na 15 mam do ginka.

U nas rano zimno bylo, pochmurno i padal deszcz, teraz sie przejasnilo i czasami slonko zza chmur wyjrzy.

elibell, no to powdodzenia w malowaniu :ico_haha_01:

My dzis pewnie zaczynamy duzy pokoj, ale to jeszcze nie wiadomo na 100% zalezy jak tam Przemkowi pojdzie z tym pakowaniem wysylek, oby szybko

Chyba wstawie pralke z ciuszkami, najwyzej rozwiesze w suszarni :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2011, 12:45

Witam kochane ja sie melduje tylko bo cala spuchnieta jestem i ledwo chodze , wiec spędzam dzień w lozku, sterylizator do mnie dojechał i juz sobie go wyprobowalam. Strasznie fajna sprawa.

póki co ide spac wstałam tylko na herbatkę i aby was doczytać. U nas tak duszno ze oddychac się nie da ale niebo zachmurzone mam nadzije że przyjda burze i bedzie chlodno.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2011, 13:49

Hej!
Wpadam do Was z moja owsianką :-D
U nas deszczy i mży :ico_noniewiem: Ja co chwilę przysiadam, bo mnie słabość dopada, ale pokój Zu już zaczyna wyglądać.

szkieletorek ta pościelka kosztuje 270 zł, za 4 elementy. Przy płatności gotówką 5 % taniej.Inne komplety Gluck z poprzedniej kolekcji sa po 199 zł, a 3-el. za 149zł.

Ja rybki wyjęłam i na obiad będą, ja z piekarnika, a M. z patelni.

Na 18 idę do okulisty.
W sumie to przed porodem nie miałam zamiaru iść, ale ta diabetolog mnie nastraszyła, że coś tam się może podziać przez cukrzycę :ico_olaboga:

No i kurde swędzi mnie ciało, naczytałam się o cholestazie i oczywiście, mam w porach. Zrobię jutro badania. Do ginki nie dzwonię, bo pewno i tak mi każe zrobić badania.

[ Dodano: 08-08-2011, 13:50 ]
bo cala spuchnieta jestem
kurde, mnie też się wydaje,że spuchłam, a dziwne to, bo pogoda dziś kiepska, chyba przy upałach sie powinno puchnąć.

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2011, 16:56

kurde, mnie też się wydaje,że spuchłam, a dziwne to, bo pogoda dziś kiepska, chyba przy upałach sie powinno puchnąć.

elibell
4000 - letni staruszek

08 sie 2011, 17:54

a u mnie w stopy skurcze czasem.

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2011, 19:23

hej brzuchatki :ico_ciezarowka:

szkieletorek ja mam po Majci materacyk kokos-pianka
piankowa strona jest miękciejsza i na niej dziecko sie kładzie od noworodka, a po pół roku przekreca sie na twardszą stronę ta kokosową :ico_oczko:
są też materacyki gryczane ale na gryce kłądzie sie dziecko jak skończy rok :ico_noniewiem:

teraz Majka ma piankowy materac ale jest gruby i wygodny
kupie jej kokosowy za rok jak oduczy sie sikania w łózko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 sie 2011, 20:05

Szkieletorek mi lekarz polecił kokos pianka gryka wiec taki kupiłam :-) zreszta jak w gogle wpiszesz jaki materac dla dziecka najlepszy też większość poleca grykę z kokosem i pianką.

Chociaż kazdy kupuje wedle uznania, koleżanka moja ma z trawy morskiej i tez jest zadowolona

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”