katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!

15 paź 2007, 15:20

syla-jak Martynka pieknie stoi i raczkuje :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

caro
Trzy tysiące lat minęło...

15 paź 2007, 15:23

syla witaj, dawno cie nie było, ale wybaczamy, bo mężuś był, teraz dopiero na święta?, kurcze troche długo.......... u nas też synuś śpi mało, jak w domu to śpi 2 razy po pół godziny, jak wyjdę na spacer to potrafi spać 2 godziny, więc spaceruje co mam robic tylko co to będzie jak przyjdą zawieruchy i w domu trzeba będzie siedzieć???????? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Katrin ja nie wiem czy są na tym świecie normalne tesciowe................

[ Dodano: 2007-10-15, 15:32 ]
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Martynki, widać że silna z niej babka

Oskarek też tak się wspina po mnie, śmieśnie to wygląda, a jak się przy tym fajnie siłuje

Awatar użytkownika
Kolka

15 paź 2007, 15:54

a ja nadal nie mam okresu :shock:
No właśnie... :065: Coś mi się zdaje, że te żarty coś w sobie miały... Polecam teścik.. taki bez pytań... A może tylko Tobie tak jak mi coś sie poprzestawiało. U mnie za wcześnie, u Ciebie za późno...
Kombinezon jest zarąbisty!! wart swej ceny. Ja za Julii dałam 110zł...
caro, jasne, że chodzę tam tylko ze względu na R- nie jestem masochistką, żeby z własnej woli narażać się na takie stresy :-D A widzę kochana, że Ty też masz nieźle przerypane.
na tym świecie chyba nie ma normalnych teściowych!!

Syla- fajnie, że do nas wróciłaś! mam nadzieję, że z mężem czasu nie traciliście i wykorzystaliście go na maxa! I brawo dla Martynki! jestem w szoku- jaka zdolna :ico_szoking:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Moja Julcia jeszcze tak nie potrafi, ale lekarze uczciwie uprzedzali mnie, że tak może być przez ten aparat, który nosiła- może być ciut do tyłu

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

15 paź 2007, 16:34

Witam po sobotnio-niedzielnej przerwie :ico_oczko:

Mala jeszcze spi, wiec mam troszke czasu dla siebie.
syla75, z Martynki sliczna dziewczynka, jak ladnie stoi :ico_brawa_01: , zdjecia superowe!
Delicja, kombinezon bardzo fajny, no i za rok jeden wydatek mniej. Zakupy z facetami zawsze chyba tak wygladaja jak to opisalas. Tez wole sama!!! Przykro mi , ze Olenia tak cierpi, a Ty z nia. Wierze, ze szybko poznacie przyczyne tej paskudnej alergii!!!Oby do piatku.
Kolka i katrin, zycze Wam jak najmniej kontaktow zarowno osobistych jak i telefonicznych z Waszymi Krychami.
Hektorka, bardzo mi przykro z powodu Twojej Babci :ico_placzek:
IM, duzo zdrowka dla dzieciaczkow!!!!
Caro, kurna, ale baba z tej Twojej tesciowej :ico_zly: , co to w ogole za tekst
przy Karolinie nie będziemy rozmawiac
...to jakby ktos po twarzy dal...+zalacznik w postaci slow wyplutych pod adresem Twojego meza

Rybka, niezla z Ciebie aparatka :ico_haha_01: , ale usmialam sie kiedy czytalam o tym toniku i wiecznie czerwonej twarzy tej osobki :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-10-15, 16:35 ]
Mroweczka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!

kari24
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

15 paź 2007, 16:41

Cześć dziewczyny :-)
Strasznie was przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale cierpię ostatnio na totalny brak czasu. Zaległości postowych jeszcze nie nadrobiłam :ico_placzek: i nie wiem niestety co się dzieje u was, ale postaram się w najbliższym czasie poczytać posty i wtedy na nie odpiszę. W skrócie napiszę co u mnie. A więc zacznę od tego, że niestety my tez chorujemy. Byłam z dzieciakami u lekarza i obydwoje mają antybiotyk, Krystek jest strasznie marudny i ciągle domaga się noszenia na rękach, a ja mam dziś strasznego lenia :ico_olaboga: . Pozatem to nowy semest zaczął mi się na studiach, skończyłam kurs paznokci :-D noi pracuję sobie na zlecenie dwa dni w tygodniu (czwartek, sobota) u koleżanki sprzedaję ubrania na straganie, zawsze to jakaś dodatkowa kaska. W piatek 12-stego obchodziliśmy z mężem 5 rocznicę ślubu, kurcze czas tak szybko leci. Wogóle to Krystek tak samo jak Martynka Syli chce tylko stać na nogach. O no to się dopisałam, właśnie płacze muszę iść. Pozdrawiam was Kochane i odezwę się niedługo.
KOLKA - dziękuję ci za wiadomość na gg. Ściskam cię mocno :-D

Awatar użytkownika
agi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

15 paź 2007, 16:41

U nas nic ciekawego, procz tego , ze wczoraj Mayi znowu dokuczly zebole, ktorych nadal nie widac! Dni szybko uciekaja , a ja mam wrazenie, ze tak jakos bez sensu :ico_noniewiem: . Czegos mi brakuje.
Uciekam, bo mala obudzila sie.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Blanka26

15 paź 2007, 18:00

dziewczyny no nie straszcie mnie. Ja na razie nie planuję powiększania rodziny :ico_szoking:
nie czuję się jakbym była w ciązy. to chyba przez ten stres spowodowany atakami alergii u mojej niuni.
A teraz wiadomość dnia: BYłA U MNIE KASI.K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!razem z Wikulką i swoim mężem :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Kasia wspaniała kobieta, ładna, sympatyczna, po prostu nie da się jej nie lubić. Vikunia prześliczna, a jaka ciekawa wszystkiego, :ico_brawa_01: i jaki zuch, tylko chce albo siedzieć albo stać na nóżkach :ico_brawa_01: cudowne dziecko. Maż też wspaniały. Widać, że zakochany w swoich kobietach po uszy :ico_brawa_01:
Wspaniała rodzina. tak się cieszę, że ich poznałam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: nagadałyśmy się, było super. Ale moja pannica po jakimś czasie zasnęła :ico_szoking: Nawet z Vikusią się nie pożegnała. Szkoda, że nie mieszkają w Lublinie :(
caro, ale krowa ta baba :ico_zly: :612: tyle jej się należy!!!
kari no wreszcie się odezwałaś. zdrowiejcie szybciutko kochani!!!!
syla brawa dla Martynki, zuch dziewczynka. A piesio przeuroczy :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:

katrin

15 paź 2007, 18:12

agi,
Kolka i katrin, zycze Wam jak najmniej kontaktow zarowno osobistych jak i telefonicznych z Waszymi Krychami.
zeby to sie moglo sprawdzic...no, ale coz kazdy ma jakis krzyz-moj ma na imie Krystyna.
Widze, ze my razem takie ostatnie mamusie, ktore dopiero zaczna podsuwac swoim maluszkom inne smakolyki oprocz maminego mleka.Juz sie nie umie doczkac jak Antos zareaguje na marcheweczke naprzyklad :ico_haha_01:
Dni szybko uciekaja , a ja mam wrazenie, ze tak jakos bez sensu
mam nadzieje, ze to nie jakas depreszka jesienna :ico_olaboga: i pamietaj one tak calkiem bez sensu nie uciekaja-mayeczka Ci przeciez razem z nimi rosnie i z dnia na dzien madrzejsza.
Ja dzis odkrylam UWAGA:Zlota Niemiecka Jesien, bylam na cudownym spacerze wsrod pol, wybiegow dla koni i mnostwa drzew , ktore przepieknie sie zloca.Nawet nie wiedzialam, ze w mojej okolicy potrafi byc tak ladnie-zasluga Antosia, bo zanim sie pojawil to ja zaczynalam powoli kanapowo-telewizyjny tryb zycia :ico_wstydzioch:

Delicja- no jak nie ma to moze rzeczywiscie zostaniemy znowu tiktakowymi ciociami ???Ja to generalnie zawsze mialam wahania od 28 dni do 31, wiec u mnie to nigdy nie bylo nic do konca pewnego-ale na razie rozkoszuje sie czasem bez okresu i to juz 15 miesiecy :-)

[ Dodano: 2007-10-15, 18:15 ]
delicja, no to juz jestesmy dwie, ktore wiemy jak pelne uroku sa Kasik i Wikulka, kurka szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-10-15, 18:18 ]
kari-a ja juz myslalam, ze caly Nowy targ ma nowe paznokcie i dlatego nie masz dla nas czasu.Kuruj maluszki i zagladaj czesciej :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Blanka26

15 paź 2007, 19:05

delicja, no to juz jestesmy dwie, ktore wiemy jak pelne uroku sa Kasik i Wikulka, kurka szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy :ico_placzek: :ico_placzek:
katrin oj tak :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

15 paź 2007, 20:07

ale coz kazdy ma jakis krzyz-moj ma na imie Krystyna.
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: Sorki Katrin- naprawdę, współczuje Ci z całego serca, ale jak sypniesz jakimś tekstem to... :ico_smiechbig:

Delicja- ale super, że się spotkałyście! zazdroszczę. może kiedyś zdarzy się taki czas, że spotkamy się wszystkie naraz... A może my się kiedyś spotkamy?? W końcu podobno dzieli nas od siebie ok 110 km :-)

Kari- ja Ciebie też mocno ściskam, ale wpadaj kochana tu częściej. I pochwal się fotkami- dzieci, męża, paznokci czego chcesz. Ale zaglądaj tu częściej! :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-10-15 ]
Umierająca teściowa
Leży teściowa na łożu śmierci, stan agonalny, oczy w słup itd. Przy łóżku siedzi równie skupiony zięć i wpatruje się w teściową. Nagle do pokoju wpada mucha i zaczyna latać z kąta w kąt, a teściowa oczami za muchą wodzi - mucha w lewo, ona oczami w lewo, mucha w prawo,
ona oczami w prawo i tak cały czas. Nagle mocno poirytowany tą sytuacją zięć krzyczy:
- Się mamusia nie rozprasza!

[ Dodano: 2007-10-15 ]
Lecę na debatę

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”