Nawet nie będąc w ciąży zawsze jedna pierś jest większa od drugiej, tak samo stopa, czy dłoń To nic złego... Tak jesteśmy zbudowaniprawa pierś jest większa od lewej i to sporo..., to chyba nie jest normalne co?
- heh,.W pierwszej ciazy meza przegonilam i szukal we wszystkich knajpkach salatki owocowej w grudniu i gdzies sie zlitowali i powiedzieli,ze ma isc do supermarketu i kupic puszke mandarynek,puszke brzoskwic,ananasa,do tego kiwi i banana i zalac to jogurtem naturalnym i polac bita smietana,tak zrobil,salatka byla pyszna ale po 2 lyzkach juz mi sie odechcialo Myslalam,ze maz mnie zabijeale bym zjadła taka owocową sałatkę
- nooooo,zaraz bedzie polowa ciazyto juz 17 tc ?!
- jest,kazda kobitka ma jedna piers troszke wieksza od drugiejto chyba nie jest normalne co?
- a co to??muszę zrobić Alat i ASpt
- no a teraz jeszcze przyspieszy,bo bedziemy zajate swietami,potem sylwester i zaraz wiosnajak ten czas szybko leci
bo znowu mnie swędzą dłonie i stopy wieczorem. Chce zobaczyc czy cholestaza sie nie uaktywniaasiab napisał/a:
muszę zrobić Alat i ASpt
- a co to??
a przed ciążą też tak miałąś? Ja też mam jedną większą ale minimalnie ja tylko to zauważam .tylko, że u mnie ta różnica jest widoczna gołym okiem, nawet moja na "półślepa" mama to zauważyła, ostatnio jak mierzyłam ciuchy w sklepie to jedna pierś była ok do danego rozmiaru sukienki a druga była za mała i materiał wisiał
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość