dobry dzień
ależ leniwa sobooota
słoneczko świeci, wiosna idzie
jak spędzacie Sylwestra dziewczęta? mój M. niestety siedzi w pracy na 2giej zmianie
, będzie po 22 w domu, więc chyba sobie posiedzimy we dwoje tylko... ehh tak mi się marzy chociaż raz pójść na taki bal z prawdziwego zdarzenia
Filipowi wylazł dziewiąty ząbek, prawa trójka na dole. bidulek walczy z dziąsłami od tygodnia, bardzo go drażnią, ale co najdziwniejsze, w nocy śpi spokojnie.
ostatnio pisałam, że coś mu się w oczko stało, bo wstał z bardzo zaropiałym... wyobraźcie sobie, że dziś ja wstałam z takim okiem
zaczęło się wczoraj wieczorem, kiedy to nagle zaczęłam gorzej widzieć na lewe oko. potem poszłam spać i już wtedy wiedziałam, że coś się dzieje, bo to oko mi zaczęło jakoś dziwnie łzawić. nie widziałam co to, bo nie chciało mi się wstawać. no i rano nie mogłam oka otworzyć - takie było pozlepiane
wyglądam jakby mi ktoś przyłożył, takie oko jest opuchnięte i dużo mniejsze od drugiego... nie wiem co to krąży w powietrzu, ale liczę, że mi tak samo szybko przejdzie jak Filipowi...
wczoraj był u nas ksiądz z kolędą. naczekaliśmy się że hej. jest nowy, więc się o wszystko musiał wypytać
- i co, tak sobie tu w trójkę mieszkacie?
- no tak.
- a ślub macie?
- no mamy.
- kościelny?