MALGOSIA nie no tylko cie w tyłek kopnac trzeba i to pożadnie , dziewczyno co ty za głupoty wygadujesz jak mało atrakcyjna, widziałam twoja fotke co niedawno wrzuciłaś taka twoja buzke z bliska i meza tez i chyba oszlałaś jak jestes mało atrakcyjna. Normalna kobitka z ciebie a mąż to pewnie miał gorszy dzień i dlatego moze mu sie nie chciało. Ale powiem ci ze troszke no odrobinke ci zazdroszcze ze tak ci powiedział i oglądał film, mój to ja juz powiedziłam ze to jakiś erotoman jest kurcze jemu sie ciągle chce a jak konczy sie tydzien z nockami czyli własnie ten co teraz to juz widze ten weekend cholercia hi hi hi. No ale ci powiem jeszcze ze jak nieraz cos mażwypali głupiego przewaznie wtedy kiedy mu sie nie uda osiągnac celu bo ja sie odwracam na boczek i kimam to wtedy jak mnie wkurzy to kolejne dni mam focha i mu dogryzam ale on kurcze lubi te przekamarzanki taki gatun z niego ale kochany. Ty sie nie martw o swoja atrakcyjność bo jest w porządku naprawde, niejeden facet chciałby miec taka laske jak ty i w dodatku wspaniałą matkę :)
czesc bluszczyku witaj i napisz cos wiecej co tam u was?