Julcia o 4 rano sie obudzila ale juz goraczki nie miala i chorobsko samo jej ladnie przeszlo hihihi z tego wsyzstkiego byla chora 1 dzien hihihi ale duzo...za to my wcinamy antybiotyki, no i dzis w nocy julenka sie obudzila bo wieczroekiem pic nie chciala to jej zabraklo nad ranem i jej mleczka zrobilam, tatusia do drugiego pokoju na sofe wygonilismy a same sie przytulalysmy a najslodsze bylo to jak do mnie przyraczkowala, zlapala raczkami moja buzke , otworzyla swoje usteczka i przylozyla je do moich policzkow........... no po prostu mi serducho tak zmieklo w tym momencie....i wtedy ja jej dalam buziaka i ona mnie jeszcze raz przytulila i polozyla sie spac obok hihihih i tak sobie spalysmy do 8.30.........ah, ale mialam romantyczna nocke hihihihihihiih ale ostatnio Julcia tak pieknie okazuje ze mnie kocha, ze po prostu czekam az sie obudzi zeby sie z nia pobawic hihihihihihiih
magdzinka wiem co to bol goraczki ale rzeczywiscie u Joaski jakos dziwnie to wyszlo?? ze tylko tak na jedna nocke i juz, moze idz z nia do pediatry i sie spytaj, jeszcze o czyms takim nie slyszalam, ale moze miala goraczke w nocy teraz jej przeszla ale w nocy znow sie pojawi jak sie ma przeziebienie to tak czesto jest u dzieciaczkow ze je cos trafia, nagle znika i po paru dnaich sie okazuje ze to jednak przeziebienie wychodzi

mam nadzieje jednak ze Joascie nic nie bedzie!!
ML,

6 miesiecy tyle czasu, jak ty to kobieto wytrzymasz?? w dodatku pewnie bedziesz sie starsznie martwila czy z nim wszystko jest ok, czy zdrowy...zycze ci zeby to byly najszybsze 6 miesiecy twojego zycia
qunick, ladnie sie scielas, choc ja personalnie mysle ze by ci bylo calkiem ladnie w krotkich wloskach tak do ramion albo za uszkami, bardzo by ci pasowalo do ksztaltu twarzy, no ale tak czy siak sciecie bardzo ladne!