[ Dodano: 2008-11-25, 15:50 ]
kurcze pierwszy raz mam taka "chodzaca kuleczke" po brzuszku z prawej strony... zawse kopal mnie Oliwierus z lewej... przekrecil sie??

swietnie cie rozumiem, bo tez mnie strasznie bolały brodawki miałam je nawet zakrwawione, ale stosuje bepanten i jest duzo lepiej. Nie załamuj sie bo to sa dopiero poczatki potem bedzie lepiejchodzi o brodawki boze jak mnie to boli bardzo mam masc castor eqi z polecenia od połoznej i od dziewczyn bepanten tez jest dobry ale powiem wam ze bym chciała odrzucic karmienie bo bol niechce jeszcze bo to niedobre dla dziecka lepsze na oczatku mleko matki poradzcie mi cos ///
skonczylam wlasnie czytac artukul o pierwszym spacerze i tam tez bylo napisane ze lepiej odczekac w te zimowe dni (mniej niz 5 stopni C) i odlozyc spacer na pozniej. Minimum miesiac. W to akurat wierze, dlatego ze skora dziecka jest bardzo delikatna, dziecko bylo w cieplutku bardzo dlugo, a tak od razu na zime to chyba nie za bardzo. Ja napewno nie wyjde w pierwszym miesiacu - chyba ze z koniecznosci do lekarza. Bedziemy werandowac, a na spacer zobaczymy kiedy pojdziemy. Moze w tym roku zdazymy jeszcze. A jak nie to malutkiemu sie chyba nic nie stanie a ja bede spokojniejsza.Kiedy wyszłyście na pierwszy spacer? Bo ja czytałam że można dopiero po 2 tygodniu, a jak jest po niżej 0 to dopiero po miesiącuCiekawa jestem czy to troszke nie przesadzone
Ja ten ochraniacz założyłam na materac, tzn najpierw materac a potem tą osłonkętylko materacyk zaslania misia na tej oslonce do szczebelek
Ja też tak właśnie czytałam więc chyba tak trzeba będzie zrobićskonczylam wlasnie czytac artukul o pierwszym spacerze i tam tez bylo napisane ze lepiej odczekac w te zimowe dni (mniej niz 5 stopni C) i odlozyc spacer na pozniej. Minimum miesiac.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość