hejka.. nogi mi wchodza do d....
2 godziny lazilam z malym po sklepach (kupilam mu te bodziaki i folie babelkowa do pakowania paczki

), pozniej wstapilam na targ rybny (zeby powdychac zapachy) i do kafejki... fajnie bylo
Gie, jejku, przykro mi, ze ciagle sie klocicie z Panem.. i w dodatku o to samo

ja tez do konca nie wiem, co Ci poradzic,bo moja sytuacja jest raczej podobna do sytuacji margarity.. to A. jest wiecznie zmeczony, albo nie w humorze..
ostatnio mi powiedzial "to sie zdarza wielu parom z malym dzieckiem, swiat sie wtedy wywala do gory nogami, zmienia sie podejsce do zycia, z takiego beztroskiego, do odpowiedzialnosci" itd itp... no ja mowie "dobra, rozumiem, ale myslalam, ze to dotyczy kobiet, bo w koncu to one rodza i dochodza do siebie po porodzie... poza tym, nie widze, zeby Tobie akurat zycie wywrocilo sie do gory nogami, robisz to, co wczesniej, to mnie doszly nowe obowiazki".. troche sie oburzyl i stwierdzil, ze gadam jak feministka

ale tez znalezlismy (chyba

) rozwiazanie z naszej sytuacji... bo jeszcze wg A. oddalilismy sie od siebie, poza tym czesto sie klocilismy i on myslal, ze juz mnie nie pociaga... no to wpadlismy na pomysl, ze bedziemy czesciej brac kapiel razem (uwielbiamy to!!) i to bardzo zbliza.. zobaczymy, na ile konsekwentni w tym postanowieniu bedziemy, ale ja juz tak dalej nie moge... bo serio, przez pewien okres czasu, nasz zwiazek wlasnie wygladal jak zwiazek kumpelski... z ta roznica, ze trzymalismy sie za rece idac ulica..
margarita, jak znajdziesz jakis sposob na swojego P., to podziel sie nim ze mna
aha,
Gie, nieladnie ze strony Twojego Pana, ze nie pofatygowal sie, zeby nakarmic Zu, wtedy wieczorem... mnie udalo sie tak przestawic A., ze to teraz jego "obowiazek"... raz na dzien, ale to zawsze cos.. a ja moge wczesniej isc spac
i jeszcze o lozeczku... ja, podobnie jak Marta, mam lozeczko przy lozku i tez nie musze wstawac, tylko wychylam sie i podaje malemu smoka... a miejsce, zeby wstac tez mam

wkleje fote pozniej (jak posprzatam w sypialni

)
[ Dodano: 2009-02-10, 12:33 ]
AAA zapomnialabym !
dostalam od Was kartki (od Gie i margarity) !!!!
slicznie dziekuje, jestescie kochane, a kartki sliczne

zaraz sobie je gdzies przywiesze