Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 gru 2009, 13:01

leona, sliczne mebelki i lozeczko juz pieknie przyszykowane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

anusiek, gratuluje 37 tygodnia,mozemy rodzic :ico_oczko:

Ja listy tez nie mam,ale czytalam wasze i wszystko mam co potrzeba :-D

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2009, 13:29

Witam :-D
Co do list to widzę że nie mam kosza na pieluchy, przewijak mam na łóżeczko nie na komodzie, myjek i gąbek nie będę używać do kąpieli,poduszki do karmienia.Ale kupować nie mam zamiaru.No i tyle.reszta jest :ico_brawa_01:
Mnie męczyły wzoraj (okresowe) bóle brzucha i dziś rano też...obudziłam się o 6.30 i myślałam że nie zasnę ale się udało :ico_brawa_01: i dopiero jem śniadanko :ico_oczko:
Widzę,że super rzeczy mnie czekają w niedalekiej przyszłości.Mnie póki co męczą te twardnienia,ostatnio brzuch mi się napinał i ciągnął w nocy tak często (co 3-4min) że musiałam wstać i magnez łyknąć bo bym nie wytrzymała.Masakra z tymi ćwiczeniami macicy. :ico_olaboga:
a wczoraj z nudow spakowalam torbe do szpitala, a raczej walizke na kolkach :ico_olaboga:
nie mialam pojecia ze tyle sie tego wszystkiego uzbiera, pampersy mi sie juz nie zmiescily a jeszcze aparat i laptop i cos do picia i jedzenia.... :ico_noniewiem:
Mnie też nie weszło wszystko do torby.Pampersy nie wejdą,szlafrok dużo miejsca zajmuje,pantofle i picie.To muszę mieć w oddzielnej torbie.
Leona,mebelki maluszka prześliczne :-D Wszystko naszykowane,teraz już tylko czekać :ico_oczko:

Gratuluję kolejnych tygodni :ico_brawa_01:

lilo

08 gru 2009, 15:13

leona, pięęęęęękny pokoik będzie :ico_brawa_01:
wszystko mam co potrzeba
No ja z tej listy nie mam paru rzeczy które uważam za zbędne, a jak się okażą potrzebne to się dokupi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

08 gru 2009, 16:57

zaglosujcie prosze http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/7768/ nie trzeba sie rejestrowac
dziekuje :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2009, 17:08

również prosze o głosiki dla Majeczki :ico_sorki: mozemy wygrać zestaw pieluszek i chusteczek :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

trzeba sie zarejestrować, aktywować konto i zagłosować na zdjecie w linku w podpisie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: 5 minutek zajmuje a tyle radosci :ico_oczko:

prosimy bardzo to będzie wasz mały prezencik pod choinkę :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2009, 17:42

czy to sa takie papierowe te myjki?? co nie rozwalaja sie po namoczeniu??
tak, ale ja je kupilam z mysla o myciu pupki, do kapieli bede uzywala myjek z materialu
Widze, ze jednak nie kupiliscie bialych mebelkow, czyzby synus wniosl protest? :ico_oczko: Lozeczko juz poscielone - powoli czuc dzieciaczka w domku :ico_brawa_01: ja chyba przed swietami sie tym zajme, to bedzie podwojnie mila atmosfera w domu - choinka i kolyska :-D

anusiek gratuluje skonczonego 37. tc, teraz mozemy Ciebie i rybcie wyslac na porodowke :ico_oczko: :-D

[ Dodano: 2009-12-08, 16:45 ]
Wy juz torby pakujecie, a ja nada nie wiem nawet, jaka torbe mam wziac ze soba :ico_noniewiem: ale za tydzien ma przyjsc do mnie polozna i chciala m.in. omowic sprawe pakowania torby do szpitala, to wtedy sie zdecyduje

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2009, 18:09

leona napisał/a:
czy to sa takie papierowe te myjki?? co nie rozwalaja sie po namoczeniu??

tak, ale ja je kupilam z mysla o myciu pupki, do kapieli bede uzywala myjek z materialu
no ja tez bede uzywala do pupki :ico_oczko:
Widze, ze jednak nie kupiliscie bialych mebelkow, czyzby synus wniosl protest?
raczej tesciu, to on placil za mebelki, a ja te biale wybieralam patrzac na cene ale jak chcial zaplacic wiecej to nie protestowalam :ico_haha_01: :ico_oczko:
Lozeczko juz poscielone - powoli czuc dzieciaczka w domku ja chyba przed swietami sie tym zajme, to bedzie podwojnie mila atmosfera w domu - choinka i kolyska
ja mam na razie rozebrane lozeczko, ta posciel tylko tak przymierzylam, teraz lezy wyprana i wyprasowana ale jeszcze nie zakladam :ico_oczko:

my wrocilismy z miasta
teraz trzeba polezec przed tv :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

08 gru 2009, 18:26

ja wszystko co potrzebne mam :ico_oczko: nie wszystko z waszych list,bo przewijak tez mam na lozeczko,kosza na pieluszki nie trzeba,myjek nie uzywamy ale gabke do wanienki maz zazyczyl sobie,bo mu wygodniej kapac na tym :ico_oczko:

Spiworka do gondoli nie mam,bo mam posciel + kocyk i bedzie git :ico_oczko:
Herbatki tez nie kupilam zadnej,laktatora tez nie kupilam :-D

Ale wszystko co bylo mi potrzebne przy Andrzejku mam i mysle,ze teraz tez wystarczy :-D

Dla malego mialam wiecej rzeczy,ktore mi sie nie przydaly :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

geheimnis, - mi tez nie wszystko weszlo,rzeczy dla malej:ubranka,rozek,kosmetyki,chusteczki mam w takiej malej torbie,swoje rzeczy w troszke wiekszej i osobno pampersy,szlafrok i picie wlasnie.Nie wiem skad tyle rezczy,mam naprawde niezbedne minimum - recznik kapielowy+jeden mniejszy,3 koszule,3 pary skarpetek,majtki jednorazowe + pare zwyklych,laczki pod prysznic,2 staniki,podpaski te wielkie,jedne mniejsze,wklady poporodowe ( u nas obowiazkowo trzeba miec),sztucce,papierowe reczniki + kosmetyczka :ico_olaboga:
choinka i kolyska :-D
- milo,milo :ico_brawa_01:

Ja moje humory wyladowuje na necie - wciagnelam sie w gre Combat Arms i strzelam do zlych ludzi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 gru 2009, 18:33

Hejka,
Dziękuję bardzo za listy. Też poczytałam i wcale tak dużo nie muszę dokupować :)
U mnie dzisiaj dzień w biegu a do tego w nocy się nie wyspałam bo Krystek miał wysoką gorączkę, a moje dziecko jest dziwne bo zamiast z gorączką spać to on gada. O 4 jeszcze się obudził że chce kupę i nie zasnął po tym do 6 a o 7:30 już wyspany. Wstałam zła ale jakoś w ciągu dnia mi przeszło. Niestety gorączka trzyma prawie cały dzień i jutro musimy iść do lekarza. Mam nadzieję że to nic poważnego.
leona,śliczny pokoik.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2009, 20:34

Mam nadzieję że to nic poważnego.
trzymam kciuki, zeby tak bylo :ico_sorki:
nie wszystko z waszych list,bo przewijak tez mam na lozeczko,kosza na pieluszki nie trzeba,myjek nie uzywamy ale gabke do wanienki maz zazyczyl
kazda z list troche sie od siebie rozni, bo kazda z nas inne rzeczy uwaza za zbedne/potrzebne... ja osobiscie rowniez moglabym sie obejsc bez kilku pozycji z mojej listy, ale uznalam je za praktyczne :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”