anusiek, gratuluje 37 tygodnia,mozemy rodzic

Ja listy tez nie mam,ale czytalam wasze i wszystko mam co potrzeba

Widzę,że super rzeczy mnie czekają w niedalekiej przyszłości.Mnie póki co męczą te twardnienia,ostatnio brzuch mi się napinał i ciągnął w nocy tak często (co 3-4min) że musiałam wstać i magnez łyknąć bo bym nie wytrzymała.Masakra z tymi ćwiczeniami macicy.Mnie męczyły wzoraj (okresowe) bóle brzucha i dziś rano też...obudziłam się o 6.30 i myślałam że nie zasnę ale się udałoi dopiero jem śniadanko
Mnie też nie weszło wszystko do torby.Pampersy nie wejdą,szlafrok dużo miejsca zajmuje,pantofle i picie.To muszę mieć w oddzielnej torbie.a wczoraj z nudow spakowalam torbe do szpitala, a raczej walizke na kolkach
nie mialam pojecia ze tyle sie tego wszystkiego uzbiera, pampersy mi sie juz nie zmiescily a jeszcze aparat i laptop i cos do picia i jedzenia....![]()
tak, ale ja je kupilam z mysla o myciu pupki, do kapieli bede uzywala myjek z materialuczy to sa takie papierowe te myjki?? co nie rozwalaja sie po namoczeniu??
no ja tez bede uzywala do pupkileona napisał/a:
czy to sa takie papierowe te myjki?? co nie rozwalaja sie po namoczeniu??
tak, ale ja je kupilam z mysla o myciu pupki, do kapieli bede uzywala myjek z materialu
raczej tesciu, to on placil za mebelki, a ja te biale wybieralam patrzac na cene ale jak chcial zaplacic wiecej to nie protestowalamWidze, ze jednak nie kupiliscie bialych mebelkow, czyzby synus wniosl protest?
ja mam na razie rozebrane lozeczko, ta posciel tylko tak przymierzylam, teraz lezy wyprana i wyprasowana ale jeszcze nie zakladamLozeczko juz poscielone - powoli czuc dzieciaczka w domku ja chyba przed swietami sie tym zajme, to bedzie podwojnie mila atmosfera w domu - choinka i kolyska
- milo,milochoinka i kolyska
trzymam kciuki, zeby tak byloMam nadzieję że to nic poważnego.
kazda z list troche sie od siebie rozni, bo kazda z nas inne rzeczy uwaza za zbedne/potrzebne... ja osobiscie rowniez moglabym sie obejsc bez kilku pozycji z mojej listy, ale uznalam je za praktycznenie wszystko z waszych list,bo przewijak tez mam na lozeczko,kosza na pieluszki nie trzeba,myjek nie uzywamy ale gabke do wanienki maz zazyczyl
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość