Jeśli chodzi o porody ja swój super wspominam od pierwszego skurczu do krzyku małej cała godzina dwadzieścia .Co do cesarki to ja się właśnie cesarki panicznie boje więc chyba ze strachu tak szybko urodziłam. Teraz też się na naturalny nastawiam. W poniedziałek spotkanie z położną i dowiem się od kiedy mogę zacząć szkołę rodzenia.
[ Dodano: 29-06-2012, 17:57 ]
Co do dochodzenia do siebie urodziłąm o 19.20 a rano smigałąm bez najmniejszych problemów.Nie byłam nacinana więc to może dlatego ja dramatycznie sie po porodzie nie czułam.Smigałąm jakbym nie rodziła już od rana.
fortunata_fofa, ale Ci dobrze z tym porodem nawet nacinana nie byłaś
ja lece zaraz kapać Maje bo brudasek z niej po tej piaskownicy zmeczona tym dniem jestem za cieplo
Wy tez tak macie w nocy ze Wam cieplo bardzo? Moj D. sie kołdrą przykrywa cały a ja odkryta spie tak goraco mi
hej aneta11 wiesz każdy poród jest inny,może tym razem gładko by poszło ale jak nie czujesz się na siłach to ok
ja znowu nie chcę CC i az mnie to przeraża bo u mnie muszę wziąć to pod uwagę meggi_24 ja też wspominam bardzo dobrze poród,wiadomo bolało ale było to super przeżycie.
A kilka godzin po już wzięłam prysznic i biegałam
Ja spędziłam całe dwa dni nad wodą bo takie upały że bez ochłodzenia nie dało się wytrzymać,dobrze że w mieszkaniu chłodek
Ja taż cały week spędziłam na działeczce u rodziców. Mają olbrzymi basenik i było w nim superowo. Jak takie się zapowiada całe lato to ja padnę jak kawka :))
Dziś byłam w H&M i ubranka ciążowe są już w przecenie. Warto zajrzeć