ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 16:42

Mila ma stan podgorączkowy,poszła na druga drzemke, a to jej sie nie zdarza, przypuszczam ze teraz gorne zeby sie wyrzynaja..czekamy..

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 16:48

ladybird23, u nas gorne wychodzily strasznie dlugo...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 cze 2008, 20:14

hejka z wieczora,u mnie juz cisza jak makiem zasial...Maya spi,A. na nadgodzinach ale juz jutro ma weekend wiec ostatni samotny wieczor :-)

bylismy na zakupach ale tylko spozywczych o nasz budzet na ten miesiac juz sie wyczerpal :ico_olaboga: ...i znow zapomnialam kupic nocnik.....moze mnie corka zaskoczy tak jak dzis w wannie.....ostatnio ciagle trenowala slowo"nie"...i wymawia go juz poprawnie z naciskiem na "i" :ico_haha_01: ...i dzis w wannie wstawala mi bo chciala jakies tubki z kremami z wanny i pytam sie chcesz tę?a ona "nie",dalej sie pytalam i tak z 4 razy powiedziala mi nie i dopiero jak trafilam to sie zasmiala :ico_haha_01: ...no taka fajowa komunikacja juz sie zaczyna,juz niemoge sie doczekac jak pojda cale zdania!!!! :-D probuje jej nauczyc slowa "tak"ale jakos jej nie wychodzi :ico_haha_01: :ico_oczko:

nie mam filmu na wieczor....CSI nie lubie sama ogladac ani COLD CASE......a jakis romantik by sie przydal na pozytywne myslenie,znacie jakis fajny?

[ Dodano: 2008-06-19, 20:15 ]
Lady,no jak juz taka oslabiona to pewnie juz sa gdzies blisko!oby jak najszybciej wyszly!!!!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 21:43

Glizdunia ja mam 2tygodnie urlopu na cały rok...więc rozdzieliłam że tydzień teraz, a reszta sierpniu...w sumie na cały rok to wcale nie dużo...chciałabym więcej...pobyć z Hanutą...wyciszyć się, nauczyć wszystkiego...na spokojnie.
Glizdeczko, to załatwiaj sobie wolne na nasze spotkanie...ja umrę jak małej Glizdy nie zobaczę :-D

Lady i dobrze, że mu powiedziałaś. Ja też nie lubię takich tajemnic. Zresztą, kazdemu się może zdarzyć i nie mówione, że Twojemu A też się kiedyś nie zdarzy, odpukać oczywiście...

Doris spoczko...dasz radę...poza tym nie uzgodniłyśmy, czy spotykamy się same, czy z mężami...ja tam wolę z nimi, bo będziemy miały spokojne pogaduszki, jak tatusiowie będą czuwać :ico_haha_01:

ja dziś skopana jestem...właśnie kończę chińszczyznę i idę zawekować jedzonko. Jeszcze Hanucie jeden obiadek zrobię na wyjazd. Potem się będę torturować woskiem...tam niżej :ico_haha_01: bo pachy mam już zrobione, nawet nie bolało...No i może pedicure szybki zdążę zrobić? albo lepiej poprasuję...jeszcze przecież jutro jest dzień...
Młoda dziś debiutowała w foteliku na rower, jeździliśmy z nią wszyscy po kolei :ico_haha_01: ale miała radochę!!!
Niestety nie chciała wypić za dużo mleczka na noc, więc wcisnęłam jej kachę łyżeczką..
Kupiłam jej dziś sztućce takie zakrzywione, zobaczymy jak jej pójdzie jedzonko.
i jeszcze przed snem pokażę Wam te buty...a na razie idę...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 cze 2008, 22:49

No to super, termin mamy, teraz tylko wpisujemy się na listę kto będzie. Ale to jeszcze myślę macie wszystkie czas do namysłu. A co do noclegów to tu macie link strony http://kozienice.dt.pl/infopage.php?id=58 wybierzcie gdzie mam rezerwować.

Ja jakaś padnięta jestem, prasowanie odwaliłam, bo góra urosła, teraz troszkę mniejsza, bo już nie dałam rady, reszta na jutro została i jeszcze truskawki :ico_olaboga: Jutro koniec roku, Kacper zdaje z nagrodą, jestem dumna jak nie wiem!!!!

A Karol to jest taki wygłupiacz jak niewiem, tak się popisuje, ale te popisy są jeszcze takie słodkie, bo jak starsze dzieci się popisują to ja nie lubię. I dziś też oczywiście obca pani wyprowadziła go za rączkę z apteki, poprosiła, żeby mu ją dał, on wyciągnął i poszedł. :-D
Dobra jeszcze pobuszuję tu chwilę i idę spać.... dobranoc.

[ Dodano: 2008-06-19, 22:50 ]
GLIZDUNIA, aaaaaaaaaaaaaa a Ty czarterem :ico_oczko: do Polski w sierpniu przylecisz, bo jak to spotkanie majówek bez May. :ico_nienie:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 23:01

Sikorka mi się podoba to agroturystyczne!!! a, myślisz, że jakby nas więcej w pensjonacie było to dadzą jakieś zniżki???
Karolek kochany...he, niech daje radość, bo zaraz wyrośnie i po zawodach...

moja śpi grzecznie, J przed tv...a ja? idę gotować słoiki..a potem do prasowania na chwilę...a potem wosk!
jutro fryzjer......................i cała reszta...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 cze 2008, 23:09

oj dziewczyny ja to pierwsza sie na spotkania pisze ale tym razem musi odbyc sie beze mnie :ico_placzek: :ico_olaboga: .....az mnie szczypie ze zlosci ze jestem tak daleko :ico_zly:
:ico_brawa_01: dla Kacpra za swiadectwo!!!!zdolniacha po mamie :-D :ico_oczko:
Zborra...no tak,tego urlpou niewiele masz....unas 25 dni mniej wiecej wychodzi na rok....a ja to sama nie wiem ile mam...3 weekendy opuscilam ale mialam nieplatne....icos babka mowila ze chyba sie juz nigdzie nie wybieram co mnie zdziwilo z reszta.....
a wiecie ze pierwszy raz ogladam Big Brothera :ico_haha_01: :ico_puknij: ...no ta 4 edycja angielska...i mnie wciagnelo bo dziwni ludzie sa jacys.....tydzien trwa chyba i juz jedna dyscyplinarnie odpadla :ico_noniewiem: co za ludzie ,co za program....ale co tu robic jak codziennie klade sie spac sama...i wieczory samotne....

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 cze 2008, 23:12

No faktycznie pensjonat dosyć drogi jak na taką mieścinkę jak kozienice. Czy dadzą jakąś zniżkę, nie mam pojęcia, jak wstępnie ustalimy ile nas będzie to mogę negocjować. Kwatery prywatne pewnie tańsze i może łatwiej negocjować. Ale nie wiem, bo w sumie pierwszy raz szukam noclegów w swoim własnym mieście :-D

zborra, u mnie tak samo, tylko jedno dziecko więcej śpi grzecznie, Sikor przed TV a ja lecę trochę do truskawek, a potem pod prysznic :-D , tylko depilować się nie będę :-D

No to do jutra!!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 00:26

Glizunia, to jeśli nam spotkanie się wreszcie uda zorganizować...to następne już będzie w UK, żeby Was nie zabrakło :ico_haha_01:
a oglądaj kobieto co tam chcesz, ja też idiotyzmy czasem kontroluję, jak nuda w domu...

Sikorka, zapomniałam syncia pochwalić!!! ale frajda z takiego zdolnego czlowieka co?
a co z truskawek robisz???????? ja już po torturach...teraz mam kolejne...walczę z prasowaniem...ale zaraz idę lulejszyn, bo mam dość...

zdjęć nie będzie :ico_zly: bo baterie padły...jak zwykle jak ja nie pomyślę to już masakra............
dobranoc

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 cze 2008, 06:17

witajcie siostry

widzicie ktora godz???????
moj skowronek juz od 5 drze ryjek
mam dosyc chce mi sie spac jak cholera
ledwo widze na oczy

ja sie jak najbardziej pisze na spotkanie
a jesli chodzi o noclego to moze to co pokazywalas nad tym jeziorem bo agroturystyka to raczej bedzie poza miastem
a poco nam jezdzic

ja od razu mowie ze przyjezdzam z M bo samej mi sie nie chce prowadzic taki kawal

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”