ja tak pozno,bo mialam troszke do zrobienia po pracy-gotowalam obiadek z dwoch dan by miec na 2 dni a pozniej z synem bylam prawie 2 godz na karate-mial dzis zdawanie na pomaranczowy pas i w czwartek sie okaze czy mu sie udalo.
ja chyba zadzwonie jakos na dniach i dowiem sie w polskiej klinice ile wezma za zbadanie mojej szyjki-ja musze najbardziej przy mojej pracy na nia uwazac a od czasu jak bylam w Polsce to nie wiem co z nia jest

-ja tez i dlatego musze koniecznie skontrolowac ta szyjke bo czasem mam wrazenie ,ze dzidzia jest jakos tak niskoEmalia ja nie wiem sama zaczynam sie bac o ciebie i malenstwo nie powinnac tak sie przemeczac obijaj sie dyskretnie przeciez widac ze masz brzusio i ma prawo byc ci ciezko
Slicznie ci sie dzidzia na suwaczku zmienila

scikam i caluje kazda z was :papa:
-i prawidlowo kochana,prawidlowo ,nie rob sobie tym czasem wyrzutowMezulek moj juz wrocil do nas w niedziele pod wieczor wiec nie zagladalam za bardzo bo przegadalismy caly wieczor i wczorajszy dzien bo mial wolne

uciekam na filmik z chlopakami i polezec troszke
[ Dodano: 2008-02-26, 23:39 ]

[ Dodano: 2008-02-27, 08:22 ]

[ Dodano: 2008-02-27, 17:44 ]
ojej a co tutaj taka martwa cisza??

witam
ja po pracy,dzis wczesniej sie urwalam,juz nie moglam tam wysiedziec,coraz gorzej ,wiec jak mam sposobnosc wyjsc to wyjde-trudno 2 godz mniej do zaplaty,ale przestaje az tak na to patrzec
pogoda dzis u mnie taka nawet znosna,ostatnie dni strasznie wialo,chcialo glowy pourywac,mowie wam szok
niech juz wiosenka przychodzi,by moc schowac grube okrycia do szafy i czuc sie luzniej

[ Dodano: 2008-02-27, 22:19 ]
i dalej zadnej nie bylo i nie ma
co sie z wami kobitki dzieje??
no coz moze jutro cosik popiszemy

uciekam juz
mocno sciskam was i kolorowych snow zycze
buziaczki