najgorzej wkurza mnie, że jestem starostą grupy i wszyscy do mnie dzwonią czy kupię kwiatki ciastka itp i wszystko na mojej głowie. wrrrr

dziś przyjdą mi spodnie z happymum zamówiłam przez internet ciekawe czy będą pasowały

Dla wnuków dziadek potrafi zrobić więcejgdzie on nigdy nie chodzi, chyba ze w lato po piwo
anusiek, to trzeba zacząć prosić innych o pomocwszyscy do mnie dzwonią czy kupię kwiatki ciastka itp i wszystko na mojej głowie. wrrrr
Dumnie się nosi takie ciuszkidziś przyjdą mi spodnie z happymum zamówiłam przez internet ciekawe czy będą pasowały
trzymam kciukito ja też poproszę o trzymanie kciuków w sobotę
i to jest piekneDla wnuków dziadek potrafi zrobić więcej
No ja się staram jak mogęjakoś tak mało się tu wszystkie udzielamy
Mój jak się dowiedział o ciąży to obiecał że nie będzie na mnie krzyczał i swoje złe humory będzie wyładowywał na innychU mnie dzisiaj w pracy rano awantura na maxa bo szefowi się nie spodobała jedna sprawa.
mam nadzieję, że niedługo przejdzie...u mnie były tak do około 10 tc ale to różnie bywa. Teraz mam ewentualnie w nocy mdłości (normalnie aż się budzę). Staram się je przesypiać. Za to spać mogę non stopJa dziś się fatalnie czuję, nie przez przeziębienie tylko mdłości mi się nasiliły... Trzy dni spokoju a dziś nadrabiam wizyty w kibelku Nie wiem o co chodzi, niedobre to moje dziecko
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość